Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 26"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 25 026
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
и аз видях че са ги повторили Wink че и плувец са сложили  Laughing
и аз тая вечер май се присъединявам към рано заспиващите  smile3524

аз сестричката май я изпуснах Sad

сестричке тука съм ама обикалям темите Mr. Green

# 61
Ехо има ли някой жив тука  Hug Hug Hug да ги слагам ли

# 62
Да ги слагам ли тея неща  Hug Hug Hug
слагай и снимките и диалозите  Hug

# 63

Без плувеца не може Laughing Така придобива завършен вид клипчето. Mr. Green

Май си права Shocked Ще излезе, че и една обща снимка нямат.

Ама ти нали лягаше hahaha

Диди, всичко давай насам. Mr. Green

# 64

аха и аз така преди малко че се и загледах по разни клипчета   Simple Smile

# 65
Feriha zar zor ayakta duruyerdu…TV haberi gesterince Zehra hemen yerinden firlar Ferihanin elinde tepsiyi alir,Feriha hic bir sey belli etmeden odasina gider gez yaslarina bogulur…Hemen Korayi arar,Korayda soktayidi bilmiyerdu ne yapsin,ne soylesin hemen toparlandi ve Ferihayi almak icin Etilere gelir…

Feriha toparlanir,Zehra Rizayi kendi odalarina yollamisti…Ferihaya yardim eder evden cikmaya,Feriha kosarak arabaya biner ve Koray hizlica hastanenin yolunu tutar…

Feriha bitmisti Korayda ayni sekilde…Hastaneye geldiklerinde basin ordusu kapinin onundeyidi…Ilk hastaneye gelen Emirle Koray olur…

Koray:Emir Sarafoglu ve Hande hanim kaza gecirdiler nerdeler
Hemsire:Hande hanimi ameliyata aldilar,Emir beyidi simdi alicakla

O sirada Emirin rontken odasindan cikarir ve amelitaya dogru giderler,Feriha hemen kosarak yanian geder…

Feriha(agliyerdu,bitmisti):Emir,Emir yalvaririm gezlerini ac,Emir

Emirin ameliyata alirlar,Feriha yere yigilir,Koray kaldirmaya calisiyerdu ama kendisininda gucu yoktu…

Emirin annesiyle,babasi,Handenin annesi,arkadaslari gelir…Feriha ameliyatanenin onunde bekliyerdu,gezleri kip kirmizi omustu,gezunden yas kalmamisti…Koray kendisini sucluyerdu…Emirin annesi fenalasir hemen odaya alirlar, Handenin annesine sakinlestirici verirler…
Това е нещо като озет май вижте го ако има някой който да го преведе ще е повече от супер и диалозите слагам е сега

# 66
след проекта разговора пред у-то

ЕМИР-фериха утре имаш ли свободен час?
ФЕРИХА-имам на обяд
Е---ДОБРЕ ТОГАЗ.УТРЕ ЩЕ ТЕ ВЗЕМА ДА РАБОТИМ ПО ПРОЕКТА.ЩЕ ХОДИМ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ПАК.
Ф-неможах да разбера къде?
Е-не ви ли научиха за целевата аудетория.пазаруването се научи намясто.
Ф-добре тогаз ще се видим...

извинете ме видях съоб-то на еми но тогава се занимавах с математиката утре имам класна smile3518

# 67
4 saat sonra…

Emir ameliyatan cikarirlar,Emirin ayagi kirikti,kolunda catlak vardi,kafasinin sol tarafinda buyuk bir yara vardi,dikis atilmisti…

Feriha:Emir,Emirim

Koray ferihayi tutar,hemen herkes ameliyatanenin onune gelir…

Doktor:Emirin ailesi
Babasi:Evet
Doktor:Bu gece yogum bakimda kalicak,her ihtimale karsi
Feriha(titriyen ses tonuyla) Durumu nasil?
Doktor:Merak etmeyin bu geceyide atlatsak hersey yolunda olucak
Emirin annesi:Nasil yani?
Doktor:Ic kanamasi olmasin diye yogum bakimda tutacagiz
Feriha:One gere bilirmiyim?(Ferihanin hali cok ketuydu)Lutfen
Doktor(Ferihanin halini gerunce ici acir):Ama sadece 3 dakika
Feriha:Cok sagolun
Koray:Ya Hande?
Doktor:Ameliyati daha suruyer,onun durumu cok citti
Handenin annesi:Ne demek?
Doktor:Hande haminim beyninde odem olusmus,onu bosaltmaya calisiyerlar
Koray(elinin duvarar vurur):Allah kahretsin

Doktor Emirin yogum bakimina dogru digger,Feriha pesinden,Emirin annesi Ferihanin elinden tutar…

Emirin annesi:Onu cok sevdiyimizi soyle
Feriha(agliyarak):Tamam

Ferihayi hazirlar yogum bakim icin,Feriha odaya girdiyinde cok ketu olur…Emirin yuzu,vucuzu morluklr icinde,onca alet takilmisti…

Feriha(emirin elini alir,oper):Seni cok ama cok seviyerum,yalvaririm beni,bizi,alien burakma(aglamaya baslar)yalvaririm,hersey icin beni afftet askim,bak anneler seni disarda benim gibi bekliyerlar,sana seni cok sevdiklerini soylememi istedi,hadi Emir kalk ayagamyine kiz bana…

Hemsire gelir…

Hemsire:Cikalim arti,Emir bey dinlensin
Feriha:Cani aciyermu?
Hemsire:Hayir,agri kesici veriyeruz
Feriha:Tamam

Emiri omzundan oper ona bakarak cikarlar yogum bakimdan…

Hande 2 saat sonra cikar ameliyatan,ameliyati cok basarili gecti Hande icin asil simdi Hayatla mucadelesi basliyerdu…48 boyunca yogum bakimda gezetim altinda kalicakti…

Herkes perisandi,onlar icin hastanenin 5 katinin bir tarafi sadece onlar icin ayilmisti…Emirin babasi sagolsun herseyle ilgilendi…Feriha bir saniye bile ayrilmadi Emirin yogum bakip kapisinin onunden…Koray Handeyi uzaktan gere bildi,yanina hic kimseye sokmiyerdular…

Sabah karsi saat 7 Emir yavas yavas uyanmaya basladi…Son kontrolerinin yaparlar ve ailesine haber vermek icin disari cikalar…

Herkes cok sevinir bir birine sarilir,Feriha derin derin nefes alir…Simdi Handenin sirasiydi hayata tutulmasi…

Emiri normal bir odaya alirlar,herkes odaya girer,Emirin yanina ilk giren Can oldu…Emir bitkindi zar zor konusuyerdu,hafifce ara ara geluyerdu ama gezleri bir kisi ariyerdu…Herkes anlarki Emir kalbini,askini ariyer Ferihasini ariyer…

Can(anlar herseyi):Merak etme bilader
Emir(kisik sesle):Neyi?
Emirin annesi:Hadi biz cikalim Emir biraz dinlensin

Koray hafifce omzuna dokunur Emirin,gulumser ve herkes cikar odadan,Emir kafasini cama dogru cevirir disariya bakar…Feriha sesizce girer odaya,odanin kapisinin kapatir…Emiri izler,Emir hisederki odadan kimse var ve kafasinin cevirince Ferihayi gerur…Bir birinin gezunun icine bakarlar,o anda Emir Ferihanin ona soyledikleri gelir aklina…

Feriha:Seni sevmiyerum

Emirin o anda yarali deil kalbi en cok acir…

Emir:Neden geldin?Sevmediyin insani germeyemi geldi?Sagol ama gerekmezdi…
Feriha:Emir
Emir(kizgin):Cik disari seni germek istemiyerum

Feriha daha fazla Emirin sinirlendirmeden ciar odadan,annesini arar Emirin durumu soyler…

Feriha:Anne lutfen beni bir kac gun idare et
Zehra:Feriha
Feriha:Anne onun bana ihtiyaci var,benimde ona sana yalvaririm
Zehra(biraz dusunur):Tamam

Feriha Emirin ailesini eve yollar dinlenmeleri icin,son kez doktorlar konustuktan sonra Emirin annesi,babasi ve kardesi eve giderler…Koray ve Handenin annesi Handenin yaninda kaldilar,yogum bakim odasinin yaninda…Koray Handenin annesini ikna eder ve odada dinlensin…

Firiha herseye ramen Emirin yaninda kaldi,odada oylece sesizce oturdu,hemsire serumu deistirdikten sonra yemeyi gelir…

Hemsire:Yardim lazimi?
Emir(kendine cok guvenerek):Yok
Feriha:Sagolun

Emir yemek yemeye baslar ama beceremez,Feriha oyle kanebede oturmus Emirin o cabasini izler…Emirde hic pas vermez Ferihaya yardim eysin diye…Ama Emire kiyamaz ve elinden alir kasigi ve yardim eder yemek yemesine,Emir bir saniye bile ayirmadi gezunu Ferihadan onu izledi…

Emir: Doydum
Feriha:Bunlarin hepsi bitecek

Yedirmeye devam eder,yemeyinin yedikten sonra hemsire gelir,ilaclari verir,tepsiyi alir ve cikar odadan…Emir ilaclarinin ictikten sonra yatar gezlerinin kapatir uyumaya calisir…Feriha perdeleri kapatir,uzerinin oter ve tam cikacaktiki Emir izin vermez…

Emir:Beni bu halimle burakip gidiyermusun?
Feriha(hafifce gulumser):Kalmamimi istiyersun?
Emir:Aslinda sen bilirsin ama hastayi boyle bir halde burakip gitmek hic guzel bir sey deil
Feriha:Hm anladim,iyi tamam kalirim

Emir gezuyle sandalyeye gesterir,Feriha sandalyeyi alir ve yanina oturur…

Feriha:Sen masalda istersin kesin
Emir:Masal deil ama yanimda olmani isterim

Feriha Emirin yanina yakinlasir…Aralarinda sadece tek bir nefes vardi…

Feriha:Bundan sonra hep yaninda olucak,ne olursa olsun,ne yasarsak yasiyalim
Emir:Sozmu?
Feriha:Soz Askim

Bir birine gulumserler,Feriha Emirin yuzune dokunur,Emir Ferihanin elini oper…Yavas yavas gezlerinin kapatarak uyuyur….
Ето и диалозите мале моля ви преведете го  Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
# 69
Успех, Хати Hug

# 70
  • Сливен

аха и аз така преди малко че се и загледах по разни клипчета   Simple Smile

няма да обикалям повече защото си лягам  Mr. Green
Пожелавам Ви Лека нощ на всички до утре  Hug Hug

# 71

Giriş Tarihi: 21.02.2010

Feriha daha fazla dayanamaz ve Halile herseyi acik acik soyler…Halil once Kabul etmek istemez ama artik cok gecti Feriha yuzunu Halilil avucunun icine koymustu…

Herkesin artik haberi vardi nisanin bozuldugundan…Babasi ilk once Ferihaya cok kizdi,tokat atti ama sonra anladiki en buyuk hatadan dondu Feriha…

Zehra(sarilir):Kizim
Feriha(sarilir):Annecim
Zehra:Sakin bird aha yalan olmasi kizim
Feriha:Tamam

Biraz hasret giderdikten sonra,Feriha uyumak icin odasina gider…Telefonu alir Emiri aramak ister ama cesaret edemez…

Emir kendi barinda yine can dostu ickiyle beraber oturup cepe telefonuna bakti…Bir taraftan Ferihanin nisanlanmasi,bir taraftan annesinin hastaligi Emir tamamen cokmustu,yasiyan bir oluydu…

Yeni bir gun yeni bir hayat…

Feriha cok neseli,cok mutlu cikar evden,okulun yolunu tutar…Okula geldiyinde Emirin arabasi okulun bahcesindeyidi…O sirada Koray gelir…

Koyar:Feriha
Feriha(doner):Koray
Koray:Nasilsin?
Feriha:Iyiyim,sen?
Koray:Eh iste
Feriha:Koray bende seninle konusacaktim
Koray:Ne oldu?
Feriha:Bana yardim edermisin?
Koray:Ne konuda?
Feriha(gulumsiyerek,ask dolu):Emir
Koray(gulumser):Seve seve

Konusa konusa okula girerler…Emir kafede oturmus bir seyler iciyerdu,Koray Emirin yanina gider Feriha dersi olan sinifina gider…

Tenefuste Emir uzaktan Feriha izliyerek yetiniyerdu,oysa Feriha hersey yapki Emir fark etsinki parmaginda yuzuk yok,ama nafile...Emirin cani okadar acimistiki hic bir seyi germiyerdu Feriha disinda…

Koray:Feriha
Feriha:Efendim?
Koray:Tamam haletim o isi
Feriha:Cok sagol Koray
Koray: Peki ailenden izin ala bilecekmisin?
Feriha:Evet
Koray:Ozaman Cuma gunu gerusuruz
Feriha:Evet

Feriha okuldan cikar,o sirada Emir tam arabasina binecektiki fark eder’ki Feriha tek basina gidiyer…

Emir:Feriha
Feriha(doner):Efendim
Emir:Seni burakirim
Feriha:Gerekmez
Emir:Lutfen

Emirin lutfenin Ferihanin icini aciti ve onu kiramaz arabasina biner…Yol boyunca sustular,eve onune geldiklerinde biraz arabada bir birini seyretiler…Feriha daha fazla dayanamaz ve Emiri oper…Emir buna kayitsiz kalmaz…

O anda onlarda baska hic bir sey yoktu,tek gercek onlardi,onlarin aski,onlarin tutkusu…

Feriha:Seni cok seviyerum
Emir(gezundan yas suzulur):Bende seni,hemde cok

Feriha esyalarini alir ve arabadan iner,Emir oylece izledi sevdiyinin gidisini,oysa bilmiyerdu’ki 2 gun tamamen onun olucakti…

Bu iki gundu Emir annesiyle beraber gecirir hastanede,Can cok uzulmustu ama Emir hep onun yanindayidi…

Feriha ailesinden zar zor izin alir 2 gunluyune,guya okula birlikte sehir disina cikacakti,okul icin…Babasi ilk once izin vermedi ama Zehra hanim herseyi haletti,Feriha cok mutluydu hemen odasina kosarak gider, kucuk bir canta hazirlar…

Koray Emire cok guzel bir oyun oynadi ve onu kandirmaya basardi…Tabi bunda Can’da yardim etti…Koray Cana anlati’ki Feriha rica etti…

Feriha biraz erken gelir Buyuk Adaya…Koray orda herseyi haletmisti,Ferihayi orda karsiladilar,Koray bir tanidiginin evini odunc almisti ve Ferihayi o eve yerlestirdiler…

Emir:Koray ne var Buyuk adada?
Koray:Oglum ne sabirsiz insansin sen
Emir:Zaten seninle yola cika kabagat

Koray sinsi sinsi guler…Caktirmadan Koray Feriha mesaj atar…

Adaya geldiklerinde Feriha onlari bekliyerdu daha dogrusu Emiri…Emir ilk once iner yatan,Emirin cantasini alirlar,Koray Feriha uzaktan el salar ve yatan merdivenler kalkar…
Emir hemen doner bakar…

Emir:Koray
Koray(gulerek,bagirarak):Size iyi eylenceler
Feriha:Hersey icin cok sagol Koray

Emir Ferihanin sesinin duyunca cok sasirir hemen doner…Feriha Emire bakarak gulumser…Emir gezlerine inanamiyerdu tam karsisinda Feriha duruyerdu…

Feriha daha fazla dayanamaz ve kosarak Emirin boynuna atlar…Sim siki bir birlerine sarilirlar…Bir birinin kokusunu icine cekerler…

Feriha:Bak boyle kaciriyerlar,senin gibi deil
Emir:Feriham

Ikisininde gezleri parliyerdu,artik onlari hic kimse ayiramaz,hic kimse…El ele tutusarak Adayi gezerler,Feriha baze seyleri anlati baze seyler her zamanki gibi sakladi…

Emir:Cok mutluyum askim
Feriha:Ben askim cok mutluyum
Emir:Simdi biz iki gun burdayiz?
Feriha(ask dolu):Evet askim

Emir Feriha oper,sim siki sarilir ona…
И това моля ви направете нещо по въпроса newsm78 newsm78 newsm78 ама има сдобряване така четох  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72

извинете ме видях съоб-то на еми но тогава се занимавах с математиката утре имам класна smile3518[/b]
Хати  Hug няма какво да се извиняваш мила
 Успех на класното утре

# 73
Знам, че си ти Mr. Green но друг път не взимай такива прибързани решения. hahaha hahaha hahaha

Лека, Миме Hug

# 74
успех Хати на класната дано мине добре и да ни зарадваш мила  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт