Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
-
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
-
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
За да запишете детето си в училище във Великобритания, обикновено родителите трябва да подадат заявление за записване и да следват процедурите, определени от училището или местната власт. Изявленията обикновено се приемат през определен период всяка година. При записване в училище във Великобритания е необходимо да представите доказателство за настаняване, като например копие от договор за наем. Класът, който ще посещава ученикът, вероятно ще бъде първи клас, но това може да се уточни директно с училището.
-
Как мога да се регистрирам на адрес във Великобритания след изтичането на 3-месечния безплатен период?
-
Какви са общите мнения за външния вид на англичаните и англичанки?
Аз за грозни и хубави нямам драма, но се дразня за модата като почнат. Как се били обличали и бла бла. Верно са малко неглиже, ама на мен ми харесва. В БГ какви боклуци са по магазините, не е истина и всичко е S размер, не мога да си намеря доли блузка, а не съм 100 кила. То пък не може всички да са манекенки

но като чели са малко по закръглени 
и също така не съм чувала мой познати да ги обобщават така
но определено чаровна

попитаха ни за мнение и който пожела си го изказа. Не мисля че някой въобще си е помислил че тук на всякъде много ни харесват ,ясно е че не е така! Не мога да ти кажа че си заблудена ,но със сигурност не си се сблъсквала с английското лицемерие. Прикрито зад красиви фалшиви усмивки пред теб приятелки а зад гърба ти.......
Хора сме ......българи ,англичани и какви ли още не , всички понякога сме гадни .
Реших да попитам вас, защото може някоя мама да е била в моята или подобна ситуация и да успее да ми даде съвет как да процедирам оттук нататък. Благодаря за вниманието и ви желая един прекрасен слънчев и усмихнат ден. Поздрави