Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 38 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Днес си полуих първата заплата и ми е страшен кеф Simple Smile - довечера ще резервирам билетите за Испания през юли и България през август .

# 436
  • UK
 Голден, честито щастие. Жалко, че идва само веднъж в месеца  Laughing
  Шу много хубава си на тези снимки; и аз се надявам скоро да ни посетите, че много се проточва всичко  ooooh!
  Аве след тази вътрешна информация няма смисъл да го гледам  Joy  Hug
  Аз нали почнах отскоро работа и сега се чудя как да си изпрося една отпуска  Embarassed То за лятото нямам шанс, но поне септември да хвана някой последен слънчев лъч ако може  Grinning

# 437
  • Bristol
svidni4ka, честито повишение! Все се канех да ти го напиша и забравих  Embarassed така ми е пламнала главата Sad
Май ще се отказвам септември месец от алотмента, не ми стига времето, а за да има резултат, поне веднъж дваж седмично трябва да се ходи там  Rolling Eyes
Октомври месец си вземи отпуска, когато е ваканцията на малкия, нали той ще е ученик и можете семейно да отскочите до някъде.
Аз продължавам да се притеснявам за тези GCSEта, където толкова рано ги прави синът. И май не е напразно. И други родители минали по този път вече се оплакват, а и на една статия попаднах ....  Confused
Caution against early entry GCSE maths Обвиняват, че училищата гонят техните си интереси, а не интересите на учениците си.
golden, честита ти първа заплата  Grinning

# 438
  • UK
  Мери, мерси  Hug Жалко за алотмента, но наистина си иска време май Simple Smile
  Малкият не знам дали ще е ученик, ако няма места, все пак септември ще е на 4г и 7м. Навършва 5г на 15.01. Знаеш ли дали при това положение ще го приемат януари след като навърши 5?
  Ако сега септември няма място, ще му търся някакви плей групи и други занимания, че да свиква с английския. Засега знае само water и toilet.
  М/у другото, драсни ми на лични тел. ти, че Пламен ми счупи моя и всички номера ми заминаха. Понеже съм умница се оказа, че съм ги записвала в апарата, а не на СИМ-картата  Confused

# 439
  • ENGLAND
Честит празник, мами!

svidni4ka при навършени 4 трябва да е в ресепшън клас, задължителния. Ти си длъжна да аплайваш, а те да му намерят училище, консила де. Ако не аплайваш подлежиш на глоба.

# 440
Честит празник на всички! Simple Smile

Поразгледах и в bghelp, има подробно описание на професията компютърен техник, има и доста линкове, ако на някой му представлява интерес мога да пратя Simple Smile

На мен...на мен Hug

# 441
  • Bristol
svidni4ka, длъжни са да ти предложат място, така че не се коси Simple Smile Вие сменихте ли къщата вече?
Чакайте да се посмеете какво съобщение ми е пуснала една приятелка, ползвала е гугъла за превод  Joy
Цитат
Хей, половин мандат през следващата седмица, ако са свободни в понеделник или вторник какво ще кажеш за среща, така момичетата могат да играят!. Ако не можем да се срещнем на кафе, когато учебната година започва отново, да ме уведомите!. хх
Ха сега какво е искала да каже Wink

Честит празник   bouquet

# 442
Merry   Joy целува те накрая  Mr. Green май иска да се видите в понеделник и вторник и може би иска да пиете кафе преди да е почнало училището  Simple Smile Поне евала за ентусиазма й.
Деб си замина за БГ завинаги. Незнам защо.
Шу чакаме снимки  Simple Smile
 В БГ е голяма жега, не се диша просто. В стаята на течение, пускам климатика често често и не мога да смъкна под 25 градуса  Crazy

# 443
Ха-ха, Merry, пусни го обратно за превод в Гугъла, съвсем да го засучиш  Laughing

Шу,
Метлата е добре, благодарим от нейно име. Просто не й е форумно..
Много мило, че си се присетила..

...обожавам Елена Петрова и аз  Heart Eyes

Неее... не сме се разбрали..
Аз превъртам нейните сцени, защото ми е неприятна  Confused

Деб си замина за БГ завинаги. Незнам защо.   

Надявам се да е просто Англията.
А не нещо семейно...

# 444
Честит празник на всички!

Ех, добре е то, слънцето в родината, а тук такъв вятър духа, студен на всичкото отгоре...
Ние в събота отпрашваме за Лондон, дано там е по-топло.
tolumba, и на мен ми е неприятна Елена Петрова. Но пък иначе "Столичани в повече" ми хареса, особено Стоянка Мутафова Simple Smile за съжаление мога да го гледам само аз, а аланглето* иска Little Britain..

# 445
Честит празник и от мен!И в Лондон духа дано до тогава се оправи времето, беше супер преди!
golden ,честито за заплатата!

# 446
  • След завоя в дясно
Привет от мен,
Честит празник на всички българи (най- вече на тези дето могат да пишат, аз съм с нова клавиатура, мъка  Confused)
golden - заплата са ти дали, честито. Я кажи къща избра ли?
svidni4ka - ще намерят места, не се притеснявай, само дето няма да е в желаното.
Merry -тази приятелка да не е мома англичанка?
...обожавам Елена Петрова и аз  Heart Eyes

Неее... не сме се разбрали..
Аз превъртам нейните сцени, защото ми е неприятна  Confused
И аз бая се замислих, каква е тази ЛИБОВ  Laughing
Стъклен дом и Столичаните- не гледам, по простата причина, че гледам бг телевизия много рядко. Столичаните веднъж загледах, но нещо не ме грабна. Добре е, че започнаха опити за БГ продукции има развитие пък било то и противоречиво.
Като сме на вълна сериалки от анг. харесвам Downton Abbey
http://www.itv.com/dramapremieres/downtonabbey/

# 447
... за съжаление мога да го гледам само аз, а аланглето* иска Little Britain..

Аз много искам да намеря английски субтитри за Светът е голям... и Мисия Лондон..

Ние сме големи фенове на Come fly with me-от същия екип,
като на Little Britain е, но беше само към десетина серии.

Хе-хе, със звездичка, хареса ми..  Да не си помисли някой, че делим един  Laughing

# 448
Ейй и аз снощи си мислех за Мисия Лондон с английски субтитри.. ще потърся, а ако не намеря - дали няма някоя програма, с която сама да си направя субтитрите..?  Thinking
аланглето* - да не плагиатствам..  Innocent баща ми използва "ингилизин", ама нещо не ми допада.. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 16:42 от Sonnia

# 449
Aз ги  имам и за двата филма някъде на компа, ако желаете да ви ги пратя ?

Общи условия

Активация на акаунт