Здравейте и моля за съвет.

• 1 526
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Спокойствието и положителните мисли и чувства са от голямо значение, но за съжаление не вършат чудеса, не отпушват тръби, не подобряват спермограми, не възстановяват изчерпани яйчникови резерви, не лекуват генетични и имунологични проблеми. Та за съжаление на някои хора се налага да повисят и по кабинетите, защото колкото и силно да го желаят, колкото и положително и спокойно да са настроени, физически няма как да стане. Точно на тези хора, desislavavenelinova, им е много мъчно и обидно, жена, която е получила дете веднага, щом е пожелала, да им обяснява как се занимават с глупости, висейки по кабинетите и трябва само да се успокоят и да не го мислят и ще стане. Остани със здраве, лека бременност ти желая и здраво, сладко и пухкаво бебче на финала Hug
Спирам оф-топика, че оспамих здраво и ще ме забършат Embarassed

# 16
  • Сфия
аз искам само да допълня следното към Десислава...
Деси, никой човек не висва пред кабинети, ако не се е забавило бебчето. Значи щом си там-има причина. Хубаво е чоек да е в иделаната среда. От една страна не трябва нито прекалено да се избързва с тръгването по кабинети, нито пък да се отлага посещението им прекалено дълго. Моята първа бременност беше просто от раз, но НИКОГА не съм си мислила как може някой да се шашка и да виси по доктори и да го обвинявам. Пожелавам ти никога да не стигаш до моментите, през които са минали много момичета от този форум, нито да изпиташ болката и отчаянието, което са преживели-да бъдат лишени от най-силния инстинкт на всяка жена-ДА БЪДЕ МАЙКА! Лека бременност, раждане и здрав бебок от мен!

# 17
Зачеването става само по време на овулацията. И 1 ден след нея /дотогава има живот яйцеклетката/
Половия акт може да е :
- от 1 до 3 дни преди овулацията, деня на овулацията,деня след овулацията. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт