56 ОДЗ Младост 3 (Здравец)

• 2 505
  • 6
  •   1
Отговори
Мили майки и татковци, моля помагайте.

Търся повече информация за яслата в 56 ОДЗ. Всичко би ми било полезно, тъй като не знам нищичко - как е персонала, занимават ли децата, информират ли родителите какво е правило детето през деня, как в храната, извеждат ли ги навън, директорката амбициозна и разтропана ли е, иска ли да развива ОДЗ-то. Моля, който има впечатления, да ги сподели.
Приети сме от есента на 2011 и искам да съм подготвена!

Благодаря ви предварително!

# 1
  • София
Здравей,
Стара ми е информацията - бяхме едно лято за 1 месец в сборна група с каката. Впечталенията ми бяха много добри, отношението към децата - чудесно. Това беше преди 4-5 години, обаче. Нямаше ден да не са изведени (не помня вече юли и беше или август), никога не ми я връщаха мръсна или наакана. Мисля, че е от добрите ясли в Младост.

Успех и лека адаптация  Peace

# 2
Аз лично бях на среща с г-жа Искра Причкапова (директорката на 56 ОДЗ) тази седмица и останах много разочарована от нея.

# 3
Здравейте,

И ние сме заинтересовани от повечко нова информация за 56 ОДЗ Здравец. Причината е, че се срещат както добри мнения, така и не толкова. Предимно ни интересуват яслените групи.
Ходихме да огледаме самата градина, двора е доста голям и чист, има игрушки. Вътре как е, поддържано ли е? Извеждат ли децата навън достатъчно?

Благодарим на всички отзовали се.

# 4
Здравейте,

И ние се интересуваме от мнения за 56 ОДЗ Здравец, яслени групи.
Има ли някой по-нова информация?
Благодаря!

# 5
Моят син е в 56 сега вече е на почти 6 години,много съм доволна,малката сега ще е и тя на ясла от септември и ще настоявам, ако може да е при госпожите които бяха при големият.......... става въпрос за яслените групи г-жа Лазарова и г-жа Димитрова,там беше сина ми и нямам никакви оплаквания,те са страхотни и учат наистина децата на всички навици ,които трябва да придобие детето на тази възраст,така,че бъдете спокойни!Това е моето мнение и впечатление!А и площадките от страната на яслата, както може би сте обърнали внимание ,са чисти даже има една, която е изцяло нова.На времето ,когато сина ми беше в яслата децата ги извеждаха на вън и нито веднъж не съм го взела мръсен или с не сменен памперс!

# 6
Така,че не мисля ,че трябва да има място за притеснения,но все пак всичко зависи и от детето как ще възприеме социалната среда,моят син много плачеше в началото,но после ходеше с желание,госпожите са строги ,но справедливи до сега не съм чула да е имало случай на бито дете и т.н.както се упоменава тука в по старите публикации,вече 5 години почти посещаваме заведението,и няма нищо такова

Общи условия

Активация на акаунт