Къде в Пловдив???-21

• 59 940
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Къде мога да намеря хубави, високи обувки до 30лв?

# 511
tandonova79, MiaMIa, Благодаря ви.
Намерих този магазин на долния етаж, има избор наистина, тези дни ще отида пак и ще се кача и до горния магазин, щом има разлика в цените ще видим кои ще взема.

# 512

Високи обувки има в магазините на Паоло Ботичели, дори в интернет страницата им мернах тези дни страхотен висок сандал. Също съм виждала и в тези магазини, на които пише обувки от 10 и 15 лева.

# 513

Високи обувки има в магазините на Паоло Ботичели, дори в интернет страницата им мернах тези дни страхотен висок сандал. Също съм виждала и в тези магазини, на които пише обувки от 10 и 15 лева.

По принцип и аз оттам взимам, но ми се струва, че в интернет страницата има много по-малко модели, отколкото са всъщност.  Peace

# 514
  • Пловдив
Пак питам, дано някой помогне:
Онзи ден видях магазин "Лидер" - за дрехи, някъде в кършияка, но не си спомням къде точно.
Ако някоя мама знае къде е, моля да ми каже , че два дни се въртя да го търся ooooh!

# 515
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да попитам. Бойлера в банята нещо не ще да работи, ако знае някакъв номер на добър ел техник, нека да ми го даде. Благодаря предварително.

# 516
За ремонт на бойлери знам едно момче,което ми слага бойлера вкъщи Спас Петков 0885/703382 Peace

# 517
много съм зле с ориентацията, но ми стори че мярнах някакъв аутлет за дрехи на
Пещерско шосе newsm78, някой ходил ли е? Какви дрехи има?

# 518
Пак питам, дано някой помогне:
Онзи ден видях магазин "Лидер" - за дрехи, някъде в кършияка, но не си спомням къде точно.
Ако някоя мама знае къде е, моля да ми каже , че два дни се въртя да го търся ooooh!

Лидер за дрехи знам единствено на колелото на гарата,но дрехите им просто не си заслужават-нереални цени,качество никакво а след първото пране почти не разбираш,каква е била идеята на дрехата.Лично,мое изпитано мнение,което да не се възприема за меродавно.

# 519
Здравейте, момичета! Трябват много, ама МНОГО евтини лигавници, големички, обикновени. Трябват ни за яслите, а нали сме двама, трябва да са 10 бр. Списъкът и без това е дългичък, та помагайте моля!!!

# 520
Здравейте, момичета! Трябват много, ама МНОГО евтини лигавници, големички, обикновени. Трябват ни за яслите, а нали сме двама, трябва да са 10 бр. Списъкът и без това е дългичък, та помагайте моля!!!
За яслите преди 3 години съм взимала от магазините за левче /скоро гледах и в Евроленда/ - наистина бяха много евтини, но си изкарахме яслите с тях  Peace

# 521
  • до Пловдив
Какво ще има тази година за 1 юни?
А някои да е чул нещо за празник на АГ Селена?

# 522
Аутлета на Пещерско срещу Селена ако е,има дрехи,уж маркови,нещо като Петер,но с по-високи ценички!А верно,тази година празник за Селенските бебета май няма да има!Досега трябваше да са пратили СМС!

# 523
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Кажете къде мога да намеря мъжка пижама. Най-обикновена, памучна, но да не е трико и задължително с копчета на горната част. Че моя "пенсионер" друг вид не признава. Помня, че имаше едно магазинче в уличките до подлеза на пл. Съединение, но другаде?
Благодаря.

# 524
Мерси, Лилия, щом е като Петера, че и по-скъп няма смисъл да се разкарвам.

Общи условия

Активация на акаунт