Къде в Пловдив???-21

• 60 236
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, изпуснах бонзая и саксията се счупи Confused и сега никъде не мога
да намеря такива плитки продълговати саксии, които да са подходящи да го
пресея. Обиколила съм доста малки цветарски магазинчета, Юск и Бриколаж, но няма.
Някой да е виждал подобни?
 Да питам също дали сте купували от някъде хляб по новия стандарт, аз още не съм го
открила,(но и много не обикалям по хипермаркетите).

# 16
  • Москва
Azazel , ще се радвам да споделиш. Бях мернала коментари за някакъв магазин срещу църквата Света Марина, в пресечката. Ще проверя дали го има още. Цените били добри.

Ако това е една църква на центъра в уличките- от там са и моите бижута, но ще ти кажа със сигурност по-късно, когато се чуя с родителите си Simple Smile

# 17
  • Пловдив
За плоска саксия - може да се провери в градинските центрове на Практикер или Баумакс.

# 18
  bouquet  bouquet  bouquet спечелите супер награди:)                                          Нужно е само да се регистрирате тук  :                                            http://happydeal.bg/fpd8gjg  и да чакате.Късметът може да е на ваша страна!!!
УСПЕХ  на всички които решат да участват. Помогнете ми като се регистрирате увеличавате  моите и своите шансоше да се доближим до големите награди!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 19
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да ми каже къде мога да намеря козметичен медицински център където премахват повърхностни капиляри и други дефекти по лицето, благодаря!

# 20
  • Майничка
Azazel , ще се радвам да споделиш. Бях мернала коментари за някакъв магазин срещу църквата Света Марина, в пресечката. Ще проверя дали го има още. Цените били добри.

Ако това е една църква на центъра в уличките- от там са и моите бижута, но ще ти кажа със сигурност по-късно, когато се чуя с родителите си Simple Smile

Магазинът се намира в двора на една къща с бяла ограда, но вратата за двора рядко е отворена, звъни се. Собствениците са роми, преди години съм купувала най-евтино злато оттам чрез приятел, но последно през август м.г. ходихме да проверяваме с една приятелка и изобщо не беше по-евтино от другаде. Накрая тя си поръча пръстен и обеци от ателието, което се пада с/у писоарите в Капана (на тротоара с/у входа на "Бътерфлай"), там излизаше най-евтино с изработката.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 23:49 от gargamela

# 21
Запис и аз тук!По златарската улица,цените са горе-долу еднакви,с малки изключения около 50лв е грама в момента!

# 22
  • Москва

Магазинът се намира в двора на една къща с бяла ограда, но вратата за двора рядко е отворена, звъни се. Собствениците са роми, преди години съм купувала най-евтино злато оттам чрез приятел, но последно през август м.г. ходихме да проверяваме с една приятелка и изобщо не беше по-евтино от другаде. накрая тя си поръча пръстен и обеци от ателието, което се пада с/у писоарите в Капана (на тротоара с/у входа на "Бътерфлай", там излизаше най-евтино с изработката.

Именно от това място бяха моите бижута. Когато ги купувахме там също излизаше най-евтино.Някъде около 40 лева за грам ми излязоха,защото трябваше да ги поръчат.Иначе грамът беше с 2-3 лева по-евтин. Аз за последно ходих минлата година май месец, но сега нямам представа нито как е, нито колко е изобщо цената на златото ( тук излиза около 55 лева на грам, сигурно и в България няма да е много по-евтино)

# 23
Имате ли впечатления от Рождени дни в детски център " Дисни"? Благодаря   bouquet
И аз имам същото питане. Някои ако е ходил в този център, моля да сподели Hug

# 24
  • Пловдив
Къде е този център?

# 25
  • Пловдив
и аз тук  Hug

# 26
Запис и аз тук!По златарската улица,цените са горе-долу еднакви,с малки изключения около 50лв е грама в момента!

А някой знае ли по колко горе долу ИЗКУПУВАТ златото - имам едни обеци от едно време и мисля да ги дам срещу доплащане за други, но ако го изкупуват на безценица - няма смисъл.

# 27
  • Пловдив
 Hug

# 28
Малко не точно за тук, но някой може ли да ми обясни къде се намира читалище Гого Мавров в Кючука.Гледам картата, но нещо не мога да се ориентирам-някой магазин, нещо друго по-голямо наблизо?Казаха ми, че има хубава библиотека там.

# 29
  • Пловдив
 Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт