Къде в Пловдив???-21

• 59 897
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
А, какво представлява това Лекси, защото май и то е някаква пловдивска верига? Не знам, да се радвам ли или не Simple Smile Има ли хубав щанд за плодове и зеленчуци, диетични и здравословни храни, избор на млечни продукти? Simple Smile

Лекси има в Смирненски до Селена на пещерско-може да го разгледаш.Магазинът е добър

аз знам,че собствениците на лекси и сани са съпруг и съпруга или бяха разведени  newsm78

# 556
Разведени са много отдавна. Лекси е хубав магазин наистина, не е с особено добри цени, но пък добре зареден!

# 557
Мерси, но ми е далеч Simple Smile Ще чакам да отвори този в Гранд. Иначе цените на Сани също не бяха ниски.

# 558
   Къде мога да намеря качествени детски слънчеви очила? От нета проверих и ми даде магазина на KWIAT в мола, незнам обаче дали има добър избор.

Хмм ами в ДМ продават детски очила, според мен са много качествени и на съвсем достъпни цени.

# 559
  • Пловдив
Момичета, беше коментирана шивачка до Тримонциум,може ли точно някой да ми пише,къде се намира.

Аз бях коментирала шивачка до Тримонциум, но не знам дали е същата. Намира се в уличката от лявата страна на ОББ, още в началото. Мелина се казва ателието. Пускам ти телефон на лични.

# 560
Момичета, моля спешно за ПОМОЩ! Трябва ми майстор за пералнята. Ама много добър и изпитан. Че незнам с тия две малки маймунки какво ще правя! Моля, помагайте!  Praynig

# 561
  • Пловдив
къде продават сандали Ipanema /детски модели/
мин лято имаше щанд в Мол Пловдив,но това май го няма

# 562
  • Пловдив
Вчера видях Ипанема в магазинчето на Булдозер на кръстовището на Камела. Имаше и таз годишни и миналогодишни модели  Peace

Пред голямата Лиляна има също такъв магазин, но като , че ли бяха по-малко моделите.

# 563
Има в мола до ХЕИ,входа от към горния паркинг ,до био-магазина. Peace

# 564
  • Пловдив
къде продават сандали Ipanema /детски модели/
мин лято имаше щанд в Мол Пловдив,но това май го няма

В МОЛ Галерия, още като влезнеш вдясно- преди Карфур.

# 565
Прочетох няколко страници по- напред за слънчеви очила Полароид ... къде, освен в Гранда, мога да разгледам  newsm78
Преди имаше в Халите, оттам си купих моите, но ми се иска да ги сменя, че доста се поожулиха.
Имам някакъв спомен за магазинче на Отец Паисий, така ли е или се бъркам?

# 566
Във Форум Тракия  Peace

# 567
  • София
Момичета, моля спешно за ПОМОЩ! Трябва ми майстор за пералнята. Ама много добър и изпитан. Че незнам с тия две малки маймунки какво ще правя! Моля, помагайте!  Praynig
Христо Колибаров - 0888 99 29 54 - поправя автоматични перални. 2 пъти е идвал у нас и нямам никакви забележки, бързо и качествено работи. Дано и на теб помогне.

# 568
Днес посетих няколко аптеки на центъра, но не успях да открия слънцезащитния флуид на La Roche-Posay spf 50. Дори слънцезащитната серия като цяло липсваше.  Rolling Eyes Някакви идеи къде мога да открия този продукт или в коя аптека има по-добро зареждане на техни продукти?

# 569

Кога в центъра най-после ще се появи някои от по-хубавите магазини - Кауфланд,Пени,евентуално Карфур
с техните утвърдени международни концепции и стандарти
На Гранд-а много би му отивал един Кауфланд например или Пени
Аман от аматьори,само в центъра бакалиите са господари и правят каквото си искат с цените

Общи условия

Активация на акаунт