Отговори
# 75
cmilena, за пародонтозата помага жабурене с разтвор на GSE ,стяга венците, спира кървенето ,помага ако има афти и ранички в устата.Причинителят на пародонтозата е бактерия , а GSE  е със силен бактерициден ефект.Разтворът си правя така - на 20 мл вода слагам 5 капки екстракт ,горчивичък е на вкус , ама ефектът е безспорен.

# 76
  • София
  bgroza, благодаря.
  А  това, че самата кост на венеца се топи има ли нещо, което да го спре? В смисъл повече калций? Защото знам, че кафето изсмуква калция, а той си шмръква няколко дневно?

# 77
  • София
Благодаря cmilena, denis_d

Преди време една дама беше писала за Q10 от който е доволна...
И се чудя какво да си взема за подмладяване.  Laughing Изглаждане на зараждащите се малки бръчици.
От кой продукт имате впечатления?
Eто може да си избереш:
http://www.iherb.com/Ubiquinol-CoQ10
Гледаш да е: Ubiquinol и е добре да е Kaneka
Аз лично предпочитам на Source Naturals

За леките бръчки ако си на 30+ може да пиеш НА табл.
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg … oftgels/1468?at=0
Да полазваш отвреме на време серума с НА
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Skin-Eternal-Hyaluronic-Ser … 1-fl-oz/1318?at=0
или друг продукт с НА, който си избереш - вече доста марки са включили НА в състава на своите продукти

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 78
cmilena, чувала съм за резорбиране на костта , но за съжаление не мога да препоръчам нищо. Някой компетентен трябва да се намеси .

# 79
  • София
  Имам питане: половинката не се грижи за себе си - пуши яката и се храни  с недобра храна. Откриха му пародонтоза и му казаха,че просто ще му изпопадат зъбите и няма спасение. От време на време получава страхотно главоболие, придружено със студена пот, което преминава само ако повърне. За лекар не иска и да чуе. Какво да му поръчам, поне да намали вредите?

За това, най-добри съвети ще даде ренидент /тя е специалиста/
Трябва си антибиотик /от рода на Ровамицина, ако не бъркам / и т.н. Лекува се стига да се вземат мерки от рано
Дано се включи Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 80
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037 Бре, много сте писмени...5 страници...

Magnifique - добре дошла, дълго те нямяше.

За серума - силно ароматичния с хиалуронова к-на. Но смятам, че става с всеки - рускините описваха случай с изгаряне - пръскане на горещо олио по клепача, зачервяването изчезвало за минути.

Моят принос е бързото зарастване.

samuel - 5-НТР е прекурсор на серотонина. За предпочитане е пред лекарства от класа SSRI. Все пак - за какво го вземаш? Най-ефектнто му действие е подтискане на апетита.

Все пак след няколко месеца е добре да го смениш с нещо друго.

Genocide Lolita - специално за тебе - Л-теанин. Снема стреса, не приспива, заостря вниманието. Не предизвиква привикване и пристрастяване.

cmilena - значи съвсем нормален мъж! Накарай го да пие рибено масло да смуче таблетки папая ензими.

И прочети в мрежата за хиатална херния (може да е това?)

Mama na Rony - за убихинол - виж мострата във Free. 12 капсули по 100 мг. За 12 дни.

# 81
Преди време една дама беше писала за Q10 от който е доволна...
И се чудя какво да си взема за подмладяване.  Laughing Изглаждане на зараждащите се малки бръчици.
От кой продукт имате впечатления?

Аз съм доволна от CoQ10, 30 mg

cmilena вземи му и някакви мултивитамини, не може само кафета и цигари, да се храни с боклуци и това рано или късно да не се отрази .....  Sad

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 82
  bgroza, благодаря.
  А  това, че самата кост на венеца се топи има ли нещо, което да го спре? В смисъл повече калций? Защото знам, че кафето изсмуква калция, а той си шмръква няколко дневно?

Господи! и аз тази година научих че имам същия проблем  Живея здравословно, спортувам всеки ден и се храня с качествена храна ..... не е от това, cmilena ...Обиколих всички парадонтални клиники, включително и на Адриана Йосифова, която била най добра в БГ  Rolling Eyes мнението е НЕ  Sad Препоръчват ми някакви ужасни операции с изграждане на синтетично костно вещество на безбожни суми  Money Мислех че е само при мен, а сега накъдето и да погледна всеки втори е с такъв проблем newsm78 #Crazy. Извинявам се за спама, ако някой е чувал нещо по обнадеждаващо, може да ми пише, ако разбера нещо ново ще споделя  Peace

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 16:15 от Vul4ica

# 83
Повтарям: рибено масло + смучене на таблетки папая ензими.  След месец-два пак ще си говорим.

Антибиотиците са за при остър процес, като при гранулом, например. Тогава пиенето на простото лекарство трихомонацид прави чудеса.

Но при хроничен процес...както казах по-горе.

# 84
На безплатния убикинол пише, че първите 2-3 седмици се пие по два пъти на ден, а след това поддържаща доза х1 дневно.
Необходимо ли е наистина да се приема двойна доза в началото?

# 85
На безплатния убикинол пише, че първите 2-3 седмици се пие по два пъти на ден, а след това поддържаща доза х1 дневно.
Необходимо ли е наистина да се приема двойна доза в началото?

Аз не съм пила двойна доза, но и от близо 2 год. не съм спирала (само лятото за един месец)

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 86
Хубавите мостри свършиха Laughing Остана само кутийката с 28 дражета рибено масло, която пак не е за изпускане Simple Smile Относно Африканския черен сапун и аз се очаровах много от него, но в началото. Още не използван има страшно силен и приятен аромат, беше умирисал цялата ми пратка. Помислих си, че така ще стане и с цялата баня, но не! След първото къпане и вече едва го усещах. Иначе е приятен...

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 87
Здравейте! Знаете ли дали мога да давам коластра и зелени водорасли на дете на 1 год. и 2 мес. и в каква доза?
Благодаря!

# 88
Ninia има ли въздействие на убихинола върху кожата ти за цялото това време? Rolling Eyes

# 89
  • Пловдив
  bgroza, благодаря.

Господи! и аз тази година научих че имам същия проблем  Живея здравословно, спортувам всеки ден и се храня с качествена храна ..... не е от това, cmilena ...Обиколих всички парадонтални клиники, включително и на Адриана Йосифова, която била най добра в БГ  Rolling Eyes мнението е НЕ  Sad Препоръчват ми някакви ужасни операции с изграждане на синтетично костно вещество на безбожни суми  Money Мислех че е само при мен, а сега накъдето и да погледна всеки втори е с такъв проблем newsm78 #Crazy. Извинявам се за спама, ако някой е чувал нещо по обнадеждаващо, може да ми пише, ако разбера нещо ново ще споделя  Peace

паротондална операция с изистване на стопената кост ако вече не е станало късно това е начина да се спре процеса / помня че ми обясняваха че има някакво положение до което може да се спаси положението после вече е късно/
аз лично го преживях преди 4 години някъде- да чукам на дърво от тогава нямам проблем / а и брекети носих 3 г след операцията на дърти години.... че ми бяха повечко зъбките и и трябваше да се извадят няколко да се наредят другите че да олекне на коста - това не беше задължително , но препоръчително след операцията
Правих операцията при прекрасен специалист работил и специализирал дълго време във франция и той ми каза че друг начин и там не знаят, иначе и на мен ми разправяха някакви за други кости / не той/ но не ми го правиха

сори за спама но това си е наистина сериозен и неприятен проблем
така се остава хем без зъби хем без кост на коята да закрепиш имплантант или чийне недай си боже ...

а и доколкото си спомням това го причисляваха към автоимунните заболявания Пинко там е по вещ а и помня че препоръчваше ензимите в другата тема по тоя въпрос

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 18:09 от MAMA GALQ

Общи условия

Активация на акаунт