Отговори
# 60
  • в света на неограничените измерения
Денис, 

Hug

# 61
  • София
StanislavaKoeva  Peace
Да споделиш после как е
Добре е също да  казвате кой с каква коса е. Simple Smile  /права, чуплива, суха, 'капризна', и т.н./
Има коси , които търпят всичко и с нищо нямат проблем /нито с бои, нито с шампоани/ Simple Smile

ПП.
Това се отнася разбира се и за кожите

ППП. Аз и затова много много не споделям мнения за козметика, защото всичко ми е капризно

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 62
Чакам от 7.04 и 13.04. На 30.04 все още ги нямаше в митницата. Tired

# 63
  • Бургас
Еее,какви готини промоции съм изтървала значиии....Ама така е като ви изтърва от поглед за два дни и винаги така се получава Simple Smile

# 64
Може и да е коментирано по-рано, но искам да похваля  African Black Soap на Nubian Heritage's - много рядко съм попадала на толкова разкошен сапун като аромат и измивно действие. Смятам да пробвам и другите сапуни от марката - някой има ли впечатления?

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com: TOV126

# 65
Ей, тази тема направо лети  Laughing
Ден, два, не поглеждам и пропуски големи. Всияки са много продуктивни   bouquet

Препоръчайте ми моля, ефективен спрей за болки в гърлото.
Ще го ползвам предимно за 4год. дете.

Каква беше сумата за поръчка, която не се облага с ДДС?  newsm78

# 66
Може и да е коментирано по-рано, но искам да похваля  African Black Soap на Nubian Heritage's - много рядко съм попадала на толкова разкошен сапун като аромат и измивно действие. Смятам да пробвам и другите сапуни от марката - някой има ли впечатления?

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com: TOV126

в тази връзка чакам това:

http://www.iherb.com/Dr-Woods-Shea-Vision-Pure-Black-Soap-32-fl- … 946-ml/10365?at=0

..нещо да кажете ако някой го е ползвал

# 67
Чакам от 7.04 и 13.04. На 30.04 все още ги нямаше в митницата. Tired

И аз чакам от 12.04 Sad
Може би празниците ги бавят. Като цяло не съм доволна от разкарването до митница  #Cussing out

# 68
Mama na Rony аз съм страшно доволна от Super Kids Throat Spray - за деца е, но предимно аз го ползвам.  Whistling

denica17 Ubiquinol-а също е интересен  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 69
Mama na Rony: Сума до 30 лв. не се облага с ДДС, т.е до 20-21 долара. Laughing

# 70
Благодаря Ви.  Hug
Смятам, смятам, но с доставката от 4$ и таксата на пощите от 3.50лв. по изгодно ми излиза голямата поръчка. А малките поръчки пак ли се взимат от митницата?  newsm78

П.С. Нещо не намирам "баката"... Пак ли не е налична?

# 71
  • София
 http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 - кофата.
  Имам питане: половинката не се грижи за себе си - пуши яката и се храни  с недобра храна. Откриха му пародонтоза и му казаха,че просто ще му изпопадат зъбите и няма спасение. От време на време получава страхотно главоболие, придружено със студена пот, което преминава само ако повърне. За лекар не иска и да чуе. Какво да му поръчам, поне да намали вредите?

# 72
  • София
Mama na Rony

Малките поръчки /на стойност до 30лв./ има вероятност да отидат и в Пощата.
Получих няколко такива Simple Smile
/теглото им беше голямо, над 1,360кг - сумата малка, кашона  от по-големите /

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 73
Благодаря cmilena, denis_d

Преди време една дама беше писала за Q10 от който е доволна...
И се чудя какво да си взема за подмладяване.  Laughing Изглаждане на зараждащите се малки бръчици.
От кой продукт имате впечатления?

# 74
Mama na Rony аз съм страшно доволна от Super Kids Throat Spray - за деца е, но предимно аз го ползвам.  Whistling
И аз го препоръчвам това спрейче! Peace Всички в къщи го ползваме при болки в гърлото:)
еххх, по-рано да бях видяла мнението за маската за лице на Джовани Tired Двоумях се много и в крайна сметка си поръчах тази:
http://www.iherb.com/Queen-Helene-Mud-Pack-Masque-Natural-Englis … g-8-oz/18196?at=0
Последните няколко поръчки си ги получих в пощенския клон Peace

Общи условия

Активация на акаунт