СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Емоциите да не се създават по ресторантите? За мен е много по-романтична вечерята вкъщи, отколкото по "модерните" столични ресторанти. Peace

# 631
Ясноооо, значи сме бедни и стари щом ядем пържени картофи вкъщи с мъжа си. Не знаех. Трябва да накарам мъжа си да започне да гледа мачове и да пие ракия на всяка цена, иначе просто не знам.

# 632
Емоциите да не се създават по ресторантите? За мен е много по-романтична вечерята вкъщи, отколкото по "модерните" столични ресторанти. Peace

Това имах предвид и аз.  Flutter
То дори нямаше и някакъв спор между двамата. Изведнъж на нея и влиза в главата бръмбара, че вечерите вкъщи с ракия и салата пред телевизора са нещо позорно и прави сценка. Камен се видя като в небрано лозе. Чудеше се какво става. От една страна защо не се прибирал рано, пък от друга вкъщи щели да седят пред телевизора на ракия и салата и нямало да се забелязват. Тя изобщо знае ли какво иска.  #Crazy
Май Марица е права, че с вечно мрънкаща и недоволна жена, на Камен няма как да не му се пие от сутринта, след такива сценки предишната вечер.  ooooh!

# 633
Пошла беше, защото го представиха по начин, който беше грозен. Отношенията в една двойка  нямат никаква връзка с това ще има ли вечер на масата вкъщи ракия и салата, или ще се вечеря в някой изискан ресторант. Най-малко от това зависи една връзка.  Tired

Не това беше подтекста. Напротив даже си го каза Боряна после "липса на комуникация" и слугинско поведение, защото видиш ли е мъж, пантофките до крачетата, ракийката изстудена, салатката нарязана, мача пуснат. В никакъв случай не е било по начина по който го интерпретирате  Peace

# 634
Аз пък никъде не видях Камен да се държи като господар, а нея да я третира като слугиня.  Това са си някакви нейни фантазии.  ooooh!
А относно комуникацията. Как да й казва каквото и да е, като тя все му забранява. Забранява му да се занимава с Тома, нарежда му да продава акциите. Той все пак не е пети клас. Може и сам да взема решения. А и не е някакъв мухъл, който да се свие в ъгъла и да мълчи като се опитват да му вземат бизнеса. За да има комуникация, трябва да има разбиране и от двете страни. Аз от Боряна към Камен такова не виждам.  Thinking

# 635
  • София
Пошла беше, защото го представиха по начин, който беше грозен. Отношенията в една двойка  нямат никаква връзка с това ще има ли вечер на масата вкъщи ракия и салата, или ще се вечеря в някой изискан ресторант. Най-малко от това зависи една връзка.  Tired

Не това беше подтекста. Напротив даже си го каза Боряна после "липса на комуникация" и слугинско поведение, защото видиш ли е мъж, пантофките до крачетата, ракийката изстудена, салатката нарязана, мача пуснат. В никакъв случай не е било по начина по който го интерпретирате  Peace
Няма значение дали го интерпретират правилни или грешно.
Сцената беше тъпа, понеже дойде от никъде и беше изиграна некадърно.

# 636
Ясноооо, значи сме бедни и стари щом ядем пържени картофи вкъщи с мъжа си. Не знаех. Трябва да накарам мъжа си да започне да гледа мачове и да пие ракия на всяка цена, иначе просто не знам.
Да  точно.Извинявайте ,но точно тия средно статистически семейства сме с много по нормални отношения.В къщи ракия се пие само като има гости ,ДА готвя на мъжа си и   на детето си,говорим си и се обичаме.Не е нужно да си богат,да ходиш по ресторанти и да пиеш постоянно или да не се прибираш почти в къщи ,защото уж имаш много ангажименти.Нормалните семейства не са просто тези от статистиките а истински хора с нормален живот Crossing Arms Naughty

# 637
Няма значение дали го интерпретират правилни или грешно.
Сцената беше тъпа, понеже дойде от никъде и беше изиграна некадърно.

Въпрос на гледна точка. Всяка серия се карат, че той се прибира късно, тя вече е заспала, той вуни на алкохол, ляга си, сутринта става и пак изчезва...и пак и пак. Никой не е казал, че трябва да се излиза по клубове и да се харчат пари, нито пък, че е срамно да готвиш на мъжа си. Когато обаче мълчиш и с наведена глава слагаш ракийката, докато той чака да го събуеш и да му донесеш чехлите понеже има мач, когато се загуби комуникацията, "тогава умира любовта". Сцената беше много подходяща и на място, защото не са малко жените приели ролята на слугини и забравили стойноста си ! Както казах...въпрос на гледна точка Peace

# 638
Четейки последните постове, имах желание да цитирам доста от тях.
Не мога да не изкажа възхищението си от анализа на филма, който се прави тук. Ако има награда и ни четат (в което съм сигурна), редно е сценаристите да отбележат по някакъв начин "със специалната заслуга на участващите в темата "Стъклен дом" на БГ-МАМА".
Малко страни, но и без това доста издания използват теми от тук, и дори си позволяват направо да препечатват мнения, с които си пълнят страниците и изданията.
Заслужавате награда!

Но се подсетих нещо друго. Във връзка с Боряна, Камен... Как може така наивно да вижда нещата таз жена? Става обир. Някой влиза, тършува, обръща къщата. Албена, сестра й, е в къщи и нищо не чула. Как не се замисли как е възможно това? А в резултат от това - Камен да си продава акциите, защото Албена е застрашена Брей... А тя, Албенчето, интересно погледна...

# 639
alleicha , абсолютно съм съгласна и аз много се подразних на "Искам да продадем акциите си, ами ако бяха нападнали Албена"

Светът се върти около Албена. Разбирам, то гузна съвест, то сестринска любов, ама... Whistling

# 640
Аз за сценката със салатата и ракийката... нещо ми се струва, че забрави Борянка, че Камен е бивш алкохолик  newsm78
И сцената с басейна  много зле скалъпен. Секс сцените ми идват в повече... изобщо нещо не ми харесва напоследък филма.

# 641
Да, сервира му ракийка и после му прави забележка, че си поръчва едно малко в заведението. Е за какво ходят на бар...абееее някакви измишльотини да запълват време. Тая Боряна е супер тъп образ, а Елена Петрова е потресаващо зле. И какви са тия глупости, скука, не знам какво...ми те не са ги показали досега да са особено големи купонджии и да са се счупили от партита и пътувания, все си киснат и ядат вкъщи, Албена им готви, а през другото време Камен се прави на детектив и се прибира мато.

# 642
  • There I was on a July morning
Да, знаеха кой е похитителя, но ми се губи момента, в който знаят, че парите са у Сияна newsm78 Според мен не знаеха, но ако съм в грешка ме поправете.
Не, не знаеха, но пък и не е нужно тя да ги уведомява  Laughing Проблемът е между нея, Елена и трезора. Имах предвид, че не беше доразвита тази ситуация от сценаристите, коментарът ми не е насочен лично към теб.

Както по-горе отбелязаха, и на мен ми направи впечатление, че на записа при прескачането на оградата от Чарли нямаше никакви отпечатъци от обувки, но после мистериозно се появиха такива  Rolling Eyes  hahaha

# 643
А отпечатъците от тези обувки, хм, той с цяло стъпало ли се е катерил по стена? Като от клип на Майкъл Джексън.

# 644
  • There I was on a July morning
А отпечатъците от тези обувки, хм, той с цяло стъпало ли се е катерил по стена? Като от клип на Майкъл Джексън.

Да, като нарисувани са тези отпечатъци, все едно не го лови земното притегляне.

Общи условия

Активация на акаунт