СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • au bout du monde
Има ли все пак възможност при 96% съвпадение, да не е той бащата? newsm78

Хи хи....има -4%. Mr. Green
Нищо, не жалете, следващото ще е 96% на Дани. Laughing
Аз съм егоист и съм доволна че детето е на Чарли, сега ще ми е в пъти по-интересно от другия възможен вариант.

Оооо то и аз съм доволна,че е на Чарли Mr. Green Просто ми стана странно това с процентите,но може и нищо да не означава.

# 586
Теб те знам че си от "наште" и се почудих, че търсиш все още надежда. Laughing

# 587
  • Разпиляна във въображението
Само да кажа, че не съм от сценаристите, въпреки че ми се занимава с това Wink

# 588
  • Варна
Добре де, според онази статия, пусната по-рано тук 96% съвпадение е отрицателен резултат, нали така? Казваше се, че за да се потвърди бащинство съвпадението трябва да е 100% newsm78

# 589
Добре де, според онази статия, пусната по-рано тук 96% съвпадение е отрицателен резултат, нали така? Казваше се, че за да се потвърди бащинство съвпадението трябва да е 100% newsm78
Над 99% е вероятно въпросният баща да е именно този за който се предполага.
Значи 96% не е съвсем сигурно-така излиза,но може и прекалено да се вглеждаме в детайлите Mr. Green

# 590
  • au bout du monde
Уж с теста трябваше да се отговори на въпроса, пък сега ни налегнаха отново съмнения Mr. Green

Дано да нямат нещо друго предвид. Stop

# 591
Нямат друго предвид. Peace

# 592
  • There I was on a July morning
През изминалите няколко епизода от този сезон очаквах сценаристите да дадат логична връзка и преход от предишните епизоди към събитията от настоящия сезон, но уви - нищо!
Наблюдават се множество дупки в сценария, неизяснени и недовършени сюжетни линии - присвояването на 10-те милиона и пасивността на Сиана по въпроса, изчезването на връзката между нея и баща и и т. н.
Гледам сериала, тъй като е български, имах желание да го харесам, но започвам да се разочаровам.

# 593
Може Чарли да е взел неща не само на хлапето, но и на Дани, за да се застрахова. Ако тестът покаже, че този, на когото е ДНК-то е бащата, той го представя като свой тест и обратното - ако показваше, че не е, щеше да каже ето, дани не е бащата, значи съм аз. Не показаха никакви имена все пак. Thinking

# 594
  • Варна
Виж това е идея Laughing Но все пак защо на всяка цена ще иска детето да мине за негово?

# 595
  • Разпиляна във въображението
Виж това е идея Laughing Но все пак защо на всяка цена ще иска детето да мине за негово?

Например - загуби Алекс, но смятам, че не би било на всяка цена. Детето е на Чарли, но ще го отгледа Дани.

# 596
Аз пък не съм сигурна, че е на Чарли. Той е известен мошефикатор и като нищо е спретнал пак някой номер. На негово място така бих направила.

# 597
Да, ДНК лабораторията е на баща му, а жената дето направи теста му е трета братовчедка. Естествено това ще се разбере чак на финала!
Като ви чета се уверявам че надеждата умира последна.

# 598
  • Варна
Надеждата за какво? Това е просто филм Laughing

# 599
Само да кажа, че не съм от сценаристите, въпреки че ми се занимава с това Wink

идеална си за тази работа,отивай ако има кастинг Peace

Какво се заловихте с това бебе и това бащинство,иска ви се да е на Дани и търсите под вола теле PeaceНе се тревожете и двамата са мераклии,малкия ще си има двама татковци ,ако и майката я обслужват и двамата какво да  я мислим Laughing

Общи условия

Активация на акаунт