СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз мисля, че няма да има. Фактът, че обмислят сваляне от ефир, заради нисък рейтинг...

Е нали не било вярно

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=893389

# 676
  • Sofia
Абе какъв нисък рейтинг? Не е вярно това! На есен ще има нов сезон. smile3521

# 677
  • София
Някой знае ли дали ще има още сезони?
Аз поне се надявам да няма. И без това този го гледам само по навик и по инерция, предполагам, че ако има следващ, ще е по същия начин. А филмът толкова изглупя вече, че се ядосвам на себе си, че си губя времето. Rolling Eyes

# 678
Глупав или умен, предпочитам Стъклен дом пред турските бози, с които иначе ще си напълнят програмата.

# 679
  • София
Тях пък изобщо не ги гледам. Ама ако продължават в тоя дух, следващият сезон вече няма да се различава много от тях. Crazy

# 680
Не мисля, че ще спират сериала скоро, а и това с ниския рейтинг е адски тъпо  ooooh!
Сериалът е чудесен, радвам се , че и в България се правят хубави сериали, а не турските бози, къде всяко нещо е предвидимо и всичко е разкрито пред зрителя, а тук загадката е и за нас и ни оставят да нищим кой, какво и как  Mr. Green
Така, че поздравления за екипа и дано не свършва скоро   bouquet

# 681
аз чак сега успях да гледам епизода от тази седмица

кандурин направи страхотна роля, ставрев при посрещането на сина му беше брилянтен, дори сиана дръпна в играта. Но това беше епизода на Кандурин, мн. силен.

Боряна и Камен и останалия миманс, можеше и да ни ги спестят:-)

# 682
Нисък рейтинг ooooh! тези жълти издания се чудят какво да измислят вече ! Това е просто смешно. Иначе все още не е потвърдено дали ще има 4-ти сезон, но по думите на Митовски се подразбира, че сериала няма да свърши с този сезон.

# 683
Някой знае ли дали ще има още сезони?
Аз поне се надявам да няма. И без това този го гледам само по навик и по инерция, предполагам, че ако има следващ, ще е по същия начин. А филмът толкова изглупя вече, че се ядосвам на себе си, че си губя времето. Rolling Eyes

Абсолютно покрепям. И аз го гледам само по навик вече. Според мен един сериал мине ли повече от 3 сезона и се изчерпва.

# 684
  • София
Това че гледаме по навик, не означава, че сериалът не е на ниво. Много си е хубав за сериал, за български пък - още повече.

Още към края на излъчването на втори сезон в средите на екипа на сериала се говореше, че категорично няма да има повече от 3 сезона. Както ни прави впечатление, след втори сезон, нивото вече е различно, така че е въпрос на решение дали да продължават в същия дух или да спрат. Какъв е рейтингът не е толкова важно, причината за спиране няма да е в това. Отделно, си мисля че рейтингът е добър. Това е една изчерпаема история, макар и с много герои - тя все трябва да се върти около всички герои, не около един повече, около друг по-малко. Не е сериал, базиращ се на отделни случаи (криминални или болнични).

# 685
  • София
В програмата на БТВ чета - на 31.05 - 20.00 ч. започва нов сериал "Златна клетка" - 2 епизода.
Това означава ли, че има още 2 серии до края на сезона?
Или Стъклен дом отива в друг ден - напр. неделя ?

# 686
Да ще свърши този сезон явно скоро.

# 687
  • Велико Търново
В програмата на БТВ чета - на 31.05 - 20.00 ч. започва нов сериал "Златна клетка" - 2 епизода.
Това означава ли, че има още 2 серии до края на сезона?
Или Стъклен дом отива в друг ден - напр. неделя ?
Не виждам защо да означава това. Според мен си означава единствено, че променят времето на излъчване на "Забраненият плод" (не споменавам "Lord of the Chefs", защото вече ще е свършил).
Просто 31-ви не е понеделник, а вторник Wink

# 688
Снимат се още серии на "Стъклен дом", но май ще има лятна ваканция.

# 689
Това че гледаме по навик, не означава, че сериалът не е на ниво. Много си е хубав за сериал, за български пък - още повече.

Аз от този сезон бях мн недоволна в началото, сега също има неща, които адски ме дразнят, например ролята на сестрата, която непрекъснато се търкаля по леглото и явно няма какво да я правят, нищо не се случва и с други образи ( май повечето, всъщност), но последният епизод ми направи силно впечатление, защото най-после се затъна в герои ( Христо, Алекс) , това, че развиват Ставреви също е много хубаво.
Изобщо има 'хляб' за още 1-2 сезона, ако някой се напъне да мисли сериозно в/у образите и интригата, защото този Тома например е безумен образ, няма такава глупост с тези масонски забежки, няма.
И т.н.

ПП: Според мен Ванчето всъщност се зариби за бг-мама  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт