СТЪКЛЕН ДОМ (сезон 3) - ИЗКУШЕНИЕТО - тема 16

• 38 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Е не го приемайте толкова буквално де.

# 661
  • София
Като се замислите, в почти всички сериали има такива персонажи, да внасят доза хумор и да разтоварват от напрежението. Мен не ме дразнят, разнообразяват малко или много, имат някои доста сполучливи и забавни реплики. В сапунките подобни образи са много по-зле, там им отделят доста време и са направо непоносими.

както казах и преди, само Данаилов е с ясна дикция...другите все фъфлят,мрънкат и не им се разбира какво казват...
Peace

# 662
На мен ми е чудно защо на Камен му"дават да пие" в новия сезон.Ясно е, че един алкохолнозависим човек, даже и след 10 години непиене,  ако пак посегне към алкохола пак става зависим и не може да се контролира.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 16:40 от Origanum vulgaris

# 663
ами може би сега,в новия сезон,след сватбата с Борянчето, се чувства така,както при загубата на семейството си в Америка,когато се е пропил...или ще се пропие пак и ще стане като своя баща-Димитър, който изтезавал майка му...знам ли и аз
тия алкохолни изцепки все ми се струва,че "дойдоха" след случая с Елена Петрова,която заловиха да кара пияна....както и преди вметнах,ни в клин,ни в ръкав ми се струваше репликата й в предишната серия "Хайде да пием,имам студено шампанско в хладилника....",все пак това е "гранд дама" от хайлайфа,с галерия и незнам кво си,не й подхожда да се държи като Алекс,напр.

# 664
  • София
Тези епизоди би трябвало да са заснети преди въпросния инцидент.
А и онова с шампанскито бе по скоро, за да им привлече вниманието, защото всички се караха и обвиняваха взаимно.

# 665
  • София
Eй, ма като се хванете за думата Simple Smile Имам предвид примерно бабите-пенсионерки, които надали си умират да гледат Камен как гони лошите, а пък майката на Ставрева ще им допадне определено, печелят нова аудитория Simple Smile

niamatakova, сбъркала си темата Peace

# 666
  • Разпиляна във въображението
Не виждам причина за пиянството на Камен. Когато беше нещастен, Боряна я нямаше, той едвам близваше алкохол, а сега уж щастлив е пиян.

# 667
Замисъла е в напрежението мисля аз  Mr. Green

# 668
Някой знае ли дали ще има още сезони?

# 669
  • Луната ни пази
Добре де, според онази статия, пусната по-рано тук 96% съвпадение е отрицателен резултат, нали така? Казваше се, че за да се потвърди бащинство съвпадението трябва да е 100% newsm78
Над 99% е вероятно въпросният баща да е именно този за който се предполага.
Значи 96% не е съвсем сигурно-така излиза,но може и прекалено да се вглеждаме в детайлите Mr. Green
Цитат
Когато при ДНК теста се получи 0% вероятност за бащинство, това означава, че предполагаемия баща СЕ ИЗКЛЮЧВА, т.е. не може да бъде биологичен баща. Стойности от 99% и нагоре означават, че предполагаемия баща е най-вероятно биологичния баща.
Което според мен означава, че все пак има и други възможности Simple Smile
инфото от тук

# 670
Със сигурност. Peace

# 671
  • София
Със сигурност. Peace

Не, няма да има.

# 672
Последно?Simple Smile

# 673
И къде го пише?

# 674
  • Mediterraneo
Аз мисля, че няма да има. Фактът, че обмислят сваляне от ефир, заради нисък рейтинг...

Общи условия

Активация на акаунт