чакането след инвитро!

• 11 294
  • 142
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Или, и аз мисля, че щом има втора бледа черта, си бременна. По принцип уринарните тестове отчитат при концентрация на ЧХГ в урината поне 20 /някои дори 50/, а в кръвта концентрацията е в пъти по-висока. Така че тия, резултати от кръвния, които цитираш, очевидно не са неточни. А и с тия тиренца между стойностите много "несериозно" изглеждат! Какво значи 10-90  newsm78 10 ли е , 90 ли е  newsm78...Аз, честно казано, за пръв път виждам такова отчитане... Единственото тревожно е, че стойностите се понижават, но както вече казах, не им хващам вяра на тези резултати...

# 121
Не ..то си  10.90...ама аз съм решила да сменя лабораторията...може да е за хубаво.
Иначе се обадих в Варна и казаха да продължа с хаповете и в понеделник пак на тест.Казва ,че било много рано и стойностите може да се пооправят Peace

Дано...

# 122
  • София
ili7372  Praynig Praynig Praynig

# 123
  • София
Не ..то си  10.90...ама аз съм решила да сменя лабораторията...може да е за хубаво.
Иначе се обадих в Варна и казаха да продължа с хаповете и в понеделник пак на тест.Казва ,че било много рано и стойностите може да се пооправят Peace

Дано...

Стискам ти палци  Praynig Praynig Praynig

# 124
  • Малта
Или, имаш силна стиснати палци и от мен  thumbsup

Доли,
как вървят нещатата при вас, отминали гаденето?

и аз се включвам тук, че утре ми е трансфера  Praynig Praynig Praynig

PRESTO ли беше теста дето най-рано хваща  бременноста? да се запася  Wink въпреки че в Щерев дават Шурчек май и искат още на 5-ти ден уринарен??? Странно ми е защо така, май само те правят така  newsm78

# 125
Мноооого късмет !!!
И на мен казаха за шуар чек,ама аз си взех  Престо.На опаковката пише 20 mlU/ml.
Силно се надявам моят филм да продължи и в понеделник  Praynig Praynig Praynig
Момичета вие как сте с коремчетата.Моят поспадна,не е така подут...
Приятна хладна вечер !

# 126
Medimed, гаденето и неразположението стават още по-неприятни....всеки ден си е различен,но общо взето сякаш съм в друга реалност...вкусовите ми качества са променени,рядко ми се дояжда нещо истински,,,,и слагам по нещичко,колкото да не стоя гладна,надявам се скоро да има свършек на тея мъки, все пак на 7 юли влизам в 3 месец и си чакам изцелението  Hug иначе моите две балончета са добре,вървели леко едрички, с 5-6 дни напред,ама то това нищо не означава все още.... Simple Smile

# 127
Ей,а ти да пишеш как си след трансфера.....

# 128
  • Малта
Мина трансфера, като по книга дето се казва, върнаха две (според ембриоложката) чудесни бластита  Hug Praynig ииии ... сега си ги гледам на снимката и чакам 7.7, когато е кръвния тест  Flutter

# 129
  • София
Или, имаш силна стиснати палци и от мен  thumbsup

Доли,
как вървят нещатата при вас, отминали гаденето?

и аз се включвам тук, че утре ми е трансфера  Praynig Praynig Praynig

PRESTO ли беше теста дето най-рано хваща  бременноста? да се запася  Wink въпреки че в Щерев дават Шурчек май и искат още на 5-ти ден уринарен??? Странно ми е защо така, май само те правят така  newsm78
В Щерев на 5ти ден, искат кръвен,на 14ти уринен,като от няколко месеца  newsm78 май не на всички момичета го назначават.Дава им информация дали е имало имплантация/за да знаят при неуспех  Sad къде да търсят проблем/,като положителен кръвен на 5ти ден не винаги е положителен на 10ти,както и отрицателен на 5ти е съвсем възможно на 10ти да е положителен  Peace
Успех!!!

# 130
  • София, Бургас
На мен не ми казаха за кръвен на пети ден..казаха ми само уринарен на 14ти..аз попитах за кръвен и лекарката ми каза най-рано на 10ти ден.. Hug

# 131
  • Малта
Да, Да, така е и при мен е кръвен на 11 ден и уринарен на 14-ти.

Обаче съм чела доста за 5-ти (на Белла май така й беше) и реших чи и при мен така ще го сложат, ама не! Явно всеки доктор подхожда индивидуално  Thinking

# 132
  • София
На мен не ми казаха за кръвен на пети ден..казаха ми само уринарен на 14ти..аз попитах за кръвен и лекарката ми каза най-рано на 10ти ден.. Hug

Кате, и на мен при последните два опита не искаха кръвен на 5-ти ден - направо на 10-ти. А тоя Шуърчек, дето го подаряват, все още не мога да схвана за какво ли ни е  newsm78  Че то, ако имаш отрицателен резултат на 10-ти ден едва ли ще ти хрумне да пикаеш след това на теста...Пък ако ЧХГ-то е положително, тогава сигурно няма и да се сетиш за пикливия, предполагам  newsm78 ...

# 133
burty,аз пък съм решила като забремнея дай боже скоро ей така да си направя тестове да вида двете чертички ,ама ще си напишкам 50 теста да си гледам хахахахахах и ще ги нареда и къщата навсякъде  Laughing Laughing Laughing

# 134
  • Малта
лулу, съвсем си права ++ това е мерака да видим двете черти, а другото е божа работа  Wink
ей на и аз таман с три съм се заредила  Joy  Joy и чакам ли чакам .... до 2-ри поне ще стискам зъби. Чета за разни фази на бластоцитите и си ги представям до къде са стигнали

ей това знаете ли го: http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/

Общи условия

Активация на акаунт