чакането след инвитро!

• 11 299
  • 142
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Не се притеснявай и аз бях като теб случваше се по цяла седмица да не ходя ,но тези свещички ми действаха идеално и ми помогнаха много,дано и на теб са ти полезни

# 76
Ами да ви кажа вчера изпих литър сок от круша,гледам да ям череши и плодове и мога да се похваля с успех за сега. Обаче забелязах нов момент- освен че вече всяка нощ ставам да пишкам, 2 сутрини се събуждам с болка в корема, за ,малко,различна от тази при цикъл и се улавям,че ми се пишка- като отида и сложа Утрогестана и ми минава...трябва ли въобще да се притеснявам за някакви болки в корема?  Crossing Arms

# 77
  • Русе
Doll кой месец си

# 78
Тани,много в началото съм- днес ми е 20-и ден след трансфер, в сряда съм на преглед при Персенска.....

# 79
  • Русе
Не се притеснявай може болките да са от трансфера още ,но като отидеш на преглед все пак питай докторката

# 80
Ох дано да нямам повод за притеснение...В сряда съм на преглед и ще видим как са нещата....

# 81
  • Русе
Спокойно не се притеснявай всичко ще е наред ,щом няма кървене

# 82
Не,няма кървене....ама то вече те почва параноята,нормално е явно... Simple Smile И вече имам страхотни киселини,спи ми се нон стоп и си съсипах всички гащички с този цял ден течащ Утрогестан.,.  Hug

# 83
  • Русе
Мен параноята още не ме е пуснала ,така че не се тревожи и не се вкарвай във филми всичко ще е наред Hug

# 84
 Doll,за изтичащия утрогестан аз ползвах ежедневни дамски превръзки.За констипацията всеки ден ядях кисело мляко с мюсли и постепенно проблема с тоалетната ми отпадна.А относно болките и аз ги имах,което се дължеше на стимулацията.Доста време им трябваше на яйчниците да спрат да ме болят.Стискам ти палци прегледа да те направи много щастлива и малко по-спокойна  bouquet

# 85
Shalona,благодаря за съветите:) от утре ще опитам с топла вода и мед на гладно и наистина почвам мюсли с мляко:) а тези болки са съвсем за кратко- за секунди и не всеки ден...ама нали знаете как е-веднага ме шашкат. Абе докато не мине прегледа спокойствие няма Simple Smile  Praynig Все пак се надявам всичко да е наред и да бъда още по-щастливааа Simple Smile ама много ми се карат за това шофиране бе (на дълъг път де),еееее,постоянни забележки- аз наистина не мисля,че това би довело до лош край,ако всичко си е наред....  Thinking

# 86
  • Русе
Doll аз шофирах до последната седмица преди да родя ,щях и повече но последната седмица нямах кола понеже я изкарах в София и затова се спрях ,но цялата бременност си карах колата даже се шегуваха с мен че ще взема да родя както карам hahaha
Така че не се връзвай ами си карай
А за ежедневните превръзки и аз с тях си спасявах бельото
И най-важното е мисли положително,то притеснението винаги ще го има но трябва да вярваш че всичко ще е наред и така ще е  Hug

# 87
Мерси за хубавите думи  HugВсе пак до сряда до прегледа мира няма да имам Simple Smile Искам да чуя от тях,че е ИСТИНА  newsm30

# 88
  • Русе
знам че е така и ще видиш че новините ще са добри

# 89
tani, ти си слънце   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт