чакането след инвитро!

• 11 293
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
Изчакай си прегледа - не се вкарвай във филми предварително.
Късмет!

# 61
ddnchv, наистина звучи ужасно Sad значи сега просто ще се моля да са си най-много 2  Praynig просто аз се притеснявам не от друго,а от факта,че още при връщането,от клиниката ми казаха,че аз трудно ще износя 3...не знам защо....и си ме е страх...как ще се развият,до кога ще ги износя..ей такива, но едно момиче тук е право- да си изчакам прегледа и тогава да му мисля Simple Smile

# 62
Знам, че това е лош навик на човека - но защо питам аз трябва да се притесняваш за нещо, което може да не е станало?
А ако е станало - д-р Стаменов ще ти предложи най-доброто за теб решение!

# 63
Така ще направя,mira_mi66, чакам си прегледа и дотогава мисля позитивно Simple Smile  Hug

# 64
Doll ,на кой ден и  колко ти бе кръвния?

# 65
Ами на 17 ден от трансфер ми пише над 1000...тази нашата лаборатория над 1000 вече не можела да отчита.....

# 66
Незнам колко са референтните ,но при мен на 15 ден бе 360  с едно бебе първия път,на 10 ден с близнаци  ми бе 107 при реф от 0-5.При една приятелка на 15 ден 1100 с едно бебе.Зависи от референтните според мен колко ще са бебетата ,ако гадаем сега Wink.
Аз ли4но ти пожелавам едно или две Laughing и шаренки да са

# 67
Оооооз,значи много зависи при всеки е индивидуално....другата седмица ще се разбере Simple Smile и аз си пожелавам 2 и цветни:))))  Hug

# 68
А я ми кажете друго- ако се чувствам добре,нали няма проблем да шофирам,например....ще бъда кума през юли на най-добрата си приятелка и искам сега в петък да отида с нея до Асеновград да си купим рокли,мисля аз да карам....в смисъл,какво да спазвам като начало, понеже така и не разбрах какво се побира във фразата "Пази се".... Thinking

# 69
Доли, слънце ти си бременна,  не болна.Карай си на воля. Само спазвай  знаците  и ограничението на скоростта  Mr. Green.

# 70
Аз карах кола до деня преди да родя  и три дни след секциото пак бях зад геврека Wink
Смело си карай.Единствено се пази най-много да не вдигаш тежко,макар аз с близнаците да вдигах Гого понякога  ,който бе  към 15-16 кила. Wink

# 71
sigma, така е мила,ама бях длъжна да питам и ми олекна от отговора:) значи си се мятам в колата и хуквам за рокля Simple Smile Vali, щом ти с Гого си с оцелели близнаци, мен не ме е страх:))) а иначе,и аз мечтая точно за Гого.....   Hug а мандаринките ми почнаха да ме болят наново..ей нали няма да ми дойде? пууу,тва вече е параноя...  newsm78

# 72
Ох,леле! Моят проблем с онзи процес се задълбочава- днес цял ден се наливам със сок круша, пия вода,мляко...е няма резултат! Не помня от кога вече не съм ходила....Избягвам Дуфалак,пък и той вече не действа много...Мале как ще оживея така толкова месеци Sad newsm78 Мен храни трудно ще ми помогнат,идея нямам какво да правя....

# 73
  • Русе
Doll аз ползвах свещички мисля че EVAQ бяха и стават за бременни
А кола карах до последно така че смело карай Hug

# 74
Tani_07,благодаря,ще питам в аптеката за тях,просто се чувствам ужацно- то така и не ми се яде изобщо....

Общи условия

Активация на акаунт