чакането след инвитро!

• 11 288
  • 142
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Милата Doll - само някакви мрачни образи около нея...

Но важното е, че ти си щастлива! Не им обръщай внимание, вярвай, че всичко ще е наред и така ще бъде! Хайде, стискам палци за едно внушително ЧХГ утре!

# 46
Doll - надявам се, че ще съобщиш добри новини от кръвния днес!

# 47
Mira Mi66,отивам да го взема.....и ще пиша Simple Smile

# 48
Пише Над 1000.... как е? в нашата лаборатория тук казаха,че не изследвали по-нагоре,е как така бе?

# 49
А бе  Доли колко бебета има тука  newsm78

# 50
ахахахахах,не знам мила....  ThinkingПерсенска каза само,че май май не сме само двама сега,а трима.... страх ме е да си помисля за повече,наистина.....на мен ми върнаха 3 ембриончета....ама мисля другата седмица ще разберем Simple Smile)))  Joy

# 51
И на мен ми се струва че не сте двама..
Ама да не сте четирима  hahaha

# 52
Ооооооо,плаша се....ох не бих се наела....ще се страхувам,те по колко грама трябва да се родят бе...ох не не не....моля се за макс брой 2....аз не съм максималист  hahaha

# 53
Споко бе, жена - нали са казали, че ако и трите ембриончета са се хванали ще се редуцират .

# 54
а я ми кажи как се редуцират точно? с пълна упойка ли? Да, Стаменов ми каза,че няма да мога да нося 3,но тогава не посмях изобщо да питам как става редуцирането,тя рибата още в морето дори не беше...та сега ми е любопитно?

# 55
Нямам представа.
Някоя от мамите дето са имали многоплодна бременост да каже.
Ох, посмях се от сърце с теб.
Много си готина  Hug.

# 56
 Hugхихихииии,ами така де.....ще чакам сега някоя многоплодна сладурка да ме светне.....

# 57
  • София
Doll , честита ти детска градина!!!! На мен също ме се струва, че май сте четирима...
Каза ли вече на твоичкия?

# 58
Ох казах му,той доста ентусиазиран-бил готов за армията  Rolling Eyes ама ти си готов,ама мен някой пита ли ме... ма как се носят три броя бе  Confused оле оле,дано някакси от само себеси да останат две....дано да нямам грях,но не се виждам как ще се движа с три....износване,раждане,от гледането не ме е страх.... още тогава Стаменов ми каза: има голяма вероятност да се хванат и трите и аз отговорих ами слагай две бе човек! а не,и трите били готини...е на ти сега! ох,изпотих се  newsm78

# 59
Ох казах му,той доста ентусиазиран-бил готов за армията  Rolling Eyes ама ти си готов,ама мен някой пита ли ме... ма как се носят три броя бе  Confused оле оле,дано някакси от само себеси да останат две....дано да нямам грях,но не се виждам как ще се движа с три....износване,раждане,от гледането не ме е страх.... още тогава Стаменов ми каза: има голяма вероятност да се хванат и трите и аз отговорих ами слагай две бе човек! а не,и трите били готини...е на ти сега! ох,изпотих се  newsm78
Doll моли се да са по малко от 3, редукцията не е безобидна манипулация, тук сме били свидетели  как доста момичета загубиха бебета си след редукция, не случайно много от клиниките прецизират работата си и отдавна не прилагат този метод. Не случайно има и законови ограничения по отношение броя на върнатите ембриони. Освен това редукцията е "чисто убииство" - с игла се вкарва калиев хлорид в сърцето на бебето и то спира да бие.
Ако са 3 по-добре си ги износи.
Късмет.

Общи условия

Активация на акаунт