чакането след инвитро!

• 11 285
  • 142
  •   1
Отговори
# 30
Ще опитам...само се моля в понеделник стойностите на ЧХГ да са се повишили и всичко да потръгне наистина добре. Притеснява ме единствено фактът, че от неделя насам всеки ден си ме наболява корема по онзи противен начин...и въобще нямам апетит...хапвам по малко и рядко...друго не усещам:) аааааа....и маслините ми сега поне заприличаха на мандарини мн якооооо имам вече деколте и аз:))))))

# 31
само спокойно не си мисли за болежки и такива работи,всичко ще е ок  Peace

# 32
А някой от вас пил ли е Достинекс? Изписаха ми го още 3 дни дни преди пункцията да пия по една таблетка през вечер. Сега след положителния кръвен тест Стаменов каза да ги намаля през 2 вечери по едно. Предупредиха ме,че от тях ще ми пада кръвното и дори ще ми се гади,обаче в деня след приема на това хапче съм като парцал- нямам апетит, вие ми се свят,лошо ми е...Някой пил ли е от тях,за да обменим опит? Или си внушавам,че е от тях?Понеже не всеки път съм така....  newsm78

# 33
  • София
Doll , какво пише на листовката - там споменава ли се за подобни странични ефекти? Аз не съм го взимала, но съм от тези, на които им става лошо от хапчета. При мен пък НО-ШПА-то и Дуфастонът предизвикват гадене... По принцип, много момичета се оплакват от различните хапове и добавки, така че не се притеснявай. Пък и време е да почва да ти става лошо  Wink Wink Laughing

# 34
DOLL - не си внушаваш за съжаление. И аз го пия и с мен се случва същото. Бяха ми го дали даже всеки ден - но ми стана толкова лошо, че ......
Та го намалиха през ден и като че ли е по-добре. Направо е отврат.
Казаха ли до кога ще го пиеш?
ВСичките гадости са описани в листовката.
burty - не те виждам как щеше да го пиеш, ако беше в нашата клиника.  Wink
Аз малко преди да го изпия пия един витамин б комплекс. Така май е по-поносимо.

# 35
Пише го в листовката,да мила. За сега ми каказаха да пия докато отида на преглед...ама е мн гадно....отделно с този запек ми идва да се гръмна,и Дуфалак едва помага....а коремът ми момичета наистина е огромен- подут е като гайдаааа  Blush направо съм бомба-тежи ми някак,все ми се посяда....утре ще направя и уринния,а в понеделник да видим какво става с ЧХГ...

# 36
За запека много ти съчувствам. Яж повече растителна храна - особено ябълки. Повече салата, киви, сушени сливи съм чувала че помагат. Това доколкото знам е ефект на утрогестана.
Аз въпреки всички забрани пийвам сутрин по малко кафе с мляко и нямам проблем. Смятам, че по-добре да пия малко кафе, от колкото Дуфалак.
И на мен корема ми е още подут и то доста и то не от запек - защото нямам.
Стискам палци за бързо растящо ЧХГ.
Аз съм доста след теб - едва 7-ми ден от трансфер. Теста ще е около 9-10 юни.

# 37
Ох започвам да си подбирам храната с този запек.....Момичета,направих си тест уринен и видях 2 чертиииииииииииииииииииииииииииииииииии,сърчицето ми лети...благодаря на Господ и пожелавам ви го  Hug

# 38
Ох започвам да си подбирам храната с този запек.....Момичета,направих си тест уринен и видях 2 чертиииииииииииииииииииииииииииииииииии,сърчицето ми лети...благодаря на Господ и пожелавам ви го  Hug

bouquet
Сега се пази и леки и безпроблемни  оставащи  месеци Hug

# 39
Вали - честито! Не съм по темата, но не се сдържах!
Живи и здрави да сте и бързо да растете! Надявам се, че се възстановяваш бързо и всичко със бебоците е наред!

# 40
Вали - честито! Не съм по темата, но не се сдържах!
Живи и здрави да сте и бързо да растете! Надявам се, че се възстановяваш бързо и всичко със бебоците е наред!

Hug Благодаря
Успех на вси4ки 4акащи  Hug

# 41
Mira_mi66,как си? Simple Smile остават малки дни до теста....стискам палци,но искам да ти кажа,че аз не се стърпях и го направих на 15-ти ден и видях тези така чакани чертички:)))))още малко остана и аз твоя миг,който ти желая да е най-вълнуващият!!!

# 42
Какво да ти кажа - изпълнена с противоречиви чувства. Гледам да се разсейвам и да не мисля много. Страх ме е от резултата, определено.
Ти си много търпелива. Аз ще правя тест на 12-ти ден.

# 43
Оооо търпелива,кръвният го направих на 12 ден...и мен ме тресяха питанки Simple Smile И макар сега по-близките ми все да повтарят "не се радвай,то още не е нищо, не се знае", аз им обръщам гръб с усмивка,моля се и си вярвам,че както сега в корема ми има нещо, така то след 9 месеца ще е на бял свят, а те ако щат да вярват....много ми става мъчно като им видя съжалителните физиономии,които ми се чудят как летя.....  Rolling Eyes

# 44
Вярвай, че и твоята положителна нагласа е довела до това, защото е така!
Не обръщай внимание на хората - гледай уверено напред и бъди щастлива. Всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт