Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Да споделя, че гледахме Колите 2 на 3Д в Арена - Коко беше ултра доволен, голям възторг, голямо нещо - само за тези коли говори...
Иначе днес е на градина за последна седмица и от петък са ваканция и още в петък ще ходим за Силистра при баба, така че за среща вече не ставаме - чак на септември, ама здраве да е ...

# 121
  • На морето!
Аз също съм обещала на Симеон при добро поведение да го заведа на Колите. Баща му много иска да ги гледа  Mr. Green
Завиждам много за възможността да пратиш детето някъде за известен период от време. Имам зверска нужда да командировам Симеон някъде, за 2-3-4-7 дни, той също има нужда да смени климата и да си почине от нас, но няма. Вчера следобед не спа и вечерта ме побърка- глези се, удря ме, реве, инати се, отговаря ми, ужас, а аз съм доста нервна тези дни и това допълнително го изнервя. И тъй като се старая да се справям само с говорене, ми беше много, много трудно. Пробвах да го накажа в стаята му, но той не стои. Спрях му ТВ и това му беше наказанието, накрая го изкъпахме почти на сила и заспа. Силно се моля снощните истерии да не се повтарят повече, поне не и близките месеци, че като се сетя за какъв нервен ад става дума и ми настръхва косата. 
Така, оплаках ви се колко не се справям на моменти, сега отивам да работя.

# 122
как сте днес мамита.моите три слънчица още си спинкат,след като накърмих най-малкия в 5 часа.пожелавам ви спорен ден на всички и по малко да ви ядосват теленцата

# 123
Моите момичета слушаха днес. Рисуваха на двора с боички,оставих ги да се мацат едно хубаво....Никита добре прави дъги,не смесва цветовете,а си личи къде е лилавото,къде синьото....После бягаха доста и сега спят.

# 124
майче, да докладваш за покупката дали е от марсел:)
аз този уикенд нема да можм, но другия вероятно да

# 125
ами не знам нин. те тия хора са толкоз имащи, че нищо не им трябва. ето на - седмица мина, а те още не са казали какъв подарък искат, защото всичко си имали. така че не знам кога ще купуваме, нито пък какво ще е > и откъде ще е не знаем...

аз днес черпя с малново-черешово-шоколадова торта за петровден. и двата маймунека имат празник, така че чакаме неясен брой гости. още по-весела вечер ще изкараме, защото у дома тече ремонт и майсторът още работи. ама каквото - такова. всички знаят, че сме в ремонт, така че който и да дойде няма да е изненадан. поне мета редовно, така че основната свинщина се изнася почти мигновено.

за нас мога да кажа, че в неделя петра попари камен в банята и като казвампопари, то имам точно това предвид. вечерта, докато се къпеха, тя врътнала кранчето и в резултат на туй камен е с изгаряне 1ва-2ра степен на гърба с големина колкото мъжка длан. т.е. червеното петно е колкото длан, а самото изгаряне е по-малко - около 5 см в диаметър някъде. разбира се петра попари брат си без да иска - да не решите, че е зло човече. е тя е зло човече всъщност, но не в този смисъл  Wink сега ходим на превръзки в клиниката по изгаряния в пирогов, но нещата са спокойни. в началото тотално бях паникьосана, но бързо мирясах, защото виждах камбата, че всъщност спи по гръб а при докосване не реагира. та каквото и да е изгарянето, с превръзки или без, явно детето не усеща болка, което е добре вече. вчера като питах пироговци колко д ни да си го гледам у дома и те ми рекоха, че сме можели да го пускаме на детска без никакви проблеми. и от днес камен е на детска - тръгна сутринта с чанта с почерпка. петра тръгна със същото количество почерпки за нейната група, разбира се Simple Smile
и понеже времето ми за почивка свърши, ставам да чистя и да кълцам салати.
здраве да има край всички ни  bowuu

# 126
Честити ти именници, маик. Весело празненство, въпреки ремонта ви и много подаръци за децата.

# 127
Да са ти живи и здрави именниците.

# 128
Маик, да са ти здрави и щастливи камъчетата!   bouquet

Оф, аз нещо съм в тотален сдух... Sad За капак на цялата ми "убавиня" от два дни и Боката е с обринати краци и се чеша и не може да спи. Имах неблагоразумието да го захраня с банан, но нещата щяха да са търпими, ако баща му не го беше почерпил с ягодка, въпреки, че го предупредих.  smile3515

# 129
  • Перник
Майче, честити именници на патерица! И бързо да се оправя Камен!

Сега нямам време, но утре се надявам да пиша повече  Peace

# 130
Майче, на патерица честити ти именници, да са ти здрави и разбрани.
На Камбата бързо оправяне Hug Свеки ми даде един благ крем от Костинброд, който е за рани и най-вече за изгаряния, ако проявиш интерес ще я питам откъде се добива с него- много е ефикасен. Тя постоянно се гори на печката и не й остава никакъв белег, но май се маже веднага.....

Асе,  голямо  Hug за двете душички, аз си мислех, че като не се обаждаш нещата са затихнали, а то... Кураж, всичко минава и на това ще му дойде времето Peace

Мойто малкото скорпи не иска да яде от мен с лъжица и след месец ходене по мъките реших да се храни сама по метода Рипли. В крайна сметка още се кърмим и ще наваксваме манджата с млекце Rolling Eyes

# 131
хм от теб не ще, а от други иска хехех
ами здраве да е, знаеш, че кърмата е ок поне още няколко месеца след 6м можеш да си позволиш храна да е малко и о т любопитство
майче, да е живо и здраво малкото ели!
на всички  Hug

# 132
  • Пловдив
Здравейте,не съм писала пак от доста време.Малката расте,гледам си ги и двамата в къщи,баткото така и не ходи на градина тази година,дано другата да е по-редовен.
Исках да ви питам когато децата са си в къщи готвите ли отделни ястия за тях,или ядат от общото ястие?който ходи на градина там си яде,но когато не са на градина как правите,и който не ходи на градина,както е при нас.Питам защото Ради от много отдавна е на обща храна,за десертите му правя за него,но основните яденета са от общата храна.Но той е много злояд,все не му се яде,или уж му се яде-сяда с желание,но се наяжда бързо,и става от масата.И преди съм споделяла за този проблем,гледам да не мисля и да не му обръщам внимание,но се замислих дали не съм сгрешила с храненето в момента,в който го оставих вече на обща храна,но аз тогава спрях да му готвя само за него,защото той не искаше да яде вече моите ястия,а искаше все от на другите чиниите.
Гледате ли определени дни в седмицата да ядат винаги месо,винаги да има риба в някой дни от седмицата,или както се случи.защото аз повече го карам както се случи последната година

# 133
Чакай....,да се разпишем и ние...,но първо искам да честитя рождения ден на Майчето,като се повторя и тук с пожелание за много здраве,и щастие около вас....!

Ние сме добре,два месеца малкото птиче е ваканция,но се справяме някакси от към гледане.
Аз почнах работа,и ми е доста натоварено,но пък съм доволна.
Правим планове за планина,ако някой попадне на нещо по-евтино да мята на лични лин-кове...

Йони,е герой...дай боже още малко и приключваме,но минахме си през ада,но не ми се връща назад,важното е че всичко си мина по ред....
Еми това е от нас,останете си със здраве..

niko11 ,аз отдавна не и се тюхкам толкова около храната,да готвя но пък,тя се храни добре.
Покрай кака си и особенно в градината си иска допълнително,но специално да готвя за нея....НЕ...!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.241416232552267.78775.100000516763978
най-новите снимки Йоанна-Ивана!!!! Laughing Laughing

# 134
  • Перник
Нико, от около 2-годишен Калоян е "на общо корито", както казва баща ми. И той не яде кой знае колко, слабичък и висок е, но за мен най-важното е, че е здрав и жизнен. В детската градина яде неща, които у дома категорично отказва.

Птиче  Hug радвам се да прочета добри новини от вас! И моя мъж иска тази година почивката да е на планина, но Калоян заяви, че на планина с трева не ходи - само със сняг  Laughing

Аз от петък следобяд до снощи бях на обучение на Старозагорски минерални бани. В събота цял ден ден излязохме от залата  Tired Но вечерта, както и вчера остана и време за СПА - имаше жестока парна баня с мента - е няма такъв кеф  Crazy Мъжете през това време се гледаха сами у дома, справят се чудесно вече за втори път.

Общи условия

Активация на акаунт