Иначе днес е на градина за последна седмица и от петък са ваканция и още в петък ще ходим за Силистра при баба, така че за среща вече не ставаме - чак на септември, ама здраве да е ...
сега ходим на превръзки в клиниката по изгаряния в пирогов, но нещата са спокойни. в началото тотално бях паникьосана, но бързо мирясах, защото виждах камбата, че всъщност спи по гръб а при докосване не реагира. та каквото и да е изгарянето, с превръзки или без, явно детето не усеща болка, което е добре вече. вчера като питах пироговци колко д ни да си го гледам у дома и те ми рекоха, че сме можели да го пускаме на детска без никакви проблеми. и от днес камен е на детска - тръгна сутринта с чанта с почерпка. петра тръгна със същото количество почерпки за нейната група, разбира се 

За капак на цялата ми "убавиня" от два дни и Боката е с обринати краци и се чеша и не може да спи. Имах неблагоразумието да го захраня с банан, но нещата щяха да са търпими, ако баща му не го беше почерпил с ягодка, въпреки, че го предупредих.
Свеки ми даде един благ крем от Костинброд, който е за рани и най-вече за изгаряния, ако проявиш интерес ще я питам откъде се добива с него- много е ефикасен. Тя постоянно се гори на печката и не й остава никакъв белег, но май се маже веднага.....
за двете душички, аз си мислех, че като не се обаждаш нещата са затихнали, а то... Кураж, всичко минава и на това ще му дойде времето 
радвам се да прочета добри новини от вас! И моя мъж иска тази година почивката да е на планина, но Калоян заяви, че на планина с трева не ходи - само със сняг
Но вечерта, както и вчера остана и време за СПА - имаше жестока парна баня с мента - е няма такъв кеф
Мъжете през това време се гледаха сами у дома, справят се чудесно вече за втори път. Препоръчани теми