Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
много ви благодаря!!! на всичко поотделно Flutter

и от мен честити 5 годинки на вече порасналите дечица Hug

каква новина.... трето бебче  Laughing

# 586
а! koй чака 3то дете?

# 587
Върнах се малко, но не разбрах  Rolling Eyes    Нин, казвай бързо....

За Димана не ползвам привилегии за яслата, понеже тя е отделно и е само ясла, нищо, че и каката е била там. Отново мислено и недомислено, но ние тъпо и упорито си стоим и си бием главите в стената Sad
Надеждата никога не умира все пак  Grinning

# 588
Хахаха

mama-MiDi, според мен теб, нарочиха за 3 то  Laughing

Майче не се ослушвай - всички знаем че ти първа ще се излъжеш за 3то  Mr. Green

# 589
бих, ако са ми по-здрави нервите и търпението. но понеже не са, взех ВСИЧКИ нужни мерки, за да не затретя  Mr. Green

# 590
Оооооо, не ще да съм аз Laughing мерси съм отвсякъде
Виж, ако спечеля от тотото няма да мисля много Laughing

# 591
ти си ти.... нали каза за изненадата, права е темп с предположението си Wink

в плюс - мерси и за честитките на моя рд   bouquet

# 592
Хъм, явно за да подобрим раждаемостта, ще трябва да пожелаем на двете Майчета - здрави нерви, търпение и пари!  Laughing

За рождените дни - вече мога да споделя. Поканихме цялата група - 24 деца, плюс още няколко приятелски малчугана - на рожденият ден бяха 16 деца. Даяна е зарината с подаръци и емоции!

Ко стана с тукашните рожденици?!

Да са живи и здрави порастващите днес - Мая и Ясен, и на порасналата уикенда Ники!
Много весело и щастливо детство Simple Smile

# 593
Хм, изумихте ме с вашите предположения  Laughing
Сега пък аз предполагам, че е относно това скоро да се похваля с новина- но въпросната новина да е, че Димана е приета в ясла, а не, че ще става кака Laughing

Честит празник на порасналите ни теленца- да боцкат по-малко и да слушкат повече!!!

# 594
Честит рожден ден на днешните рожденници- Коко и Мила! Да са усмихнати, здрави дечица и да имат най-хубавия празник днес!

Ние празнувахме РД-то на село. Разпънахме голямата софра на двора  Laughing....Голяма радост беше, но най-голямото вълнение се оказа тортата- с феи и конче, каквито неща харесваше последно време Никита. И за тогава имахме приготовления, но не като сегашните- за сватбата на сестра ми. И нея чакаме с нетърпение и нямам търпение да идва събота  Heart Eyes.
Светле , как сте след земетресението, имате ли някакви поражения по къщата?
Ние само с един скок и бяхме при децата, мъжо взел Ники, аз- Габи. И в този момент чувам някаква вода да тече и поглеждам към бойлера и от там шурти една вода. Погледнах дали е изключен и слава Богу, че беше, иначе не ми се мисли какво щеше да стане. Крещя на мъжа ми да спре водата в апаратамента и вече се поуспокоихме и след това излязохме навън( за първи път излизаме навън след земетресение). Това е при нас....

# 595
Привет от нас....! Hug
Я да се запиша с пожелания за много здрави деца,на всички,които съм изпуснала да пожелая,повече усмивки и сбъднати мечти,а на нас родителите,най-вече спокойствие....!  bouquet Laughing

При нас всичко е спокойно,Йони е добре...пу за сега,на есен ще е на училище,т.е.вече в клас.
Ивана бие кака си по-всичко,строява ни в две редици,и ни прави на ку...ку...,но за сега не е болка..
Парти ще има в клуб-че с 10 деца,че последните две години не беше отразена,пък и ми се струваше малко безсмислено,виж сега вече по-разбира и ще им бъде забавно...

Мама Птичка,работи и то на две места,че се събраха парички за връщане...,не се оплаквам ама за сега има синхрон....! Wink
Гледам обсъждате темата за трето дете,това е чудесно но аз лично вече не..,твърдо..! Praynig
Хайде бъдете живи и здрави и Ви чета редовно... Heart Eyes

# 596
  • Перник
Птичка  Hug радвам се, че сте добре  Simple Smile

И ние сме добре, преодоляваме стреса от нощта на 22 май. Януш, откъде тази вода при вас?  Shocked При нас се срути единия комин и счупи керемиди. Но вчера мъжът ми доведе майстори и го оправиха. Снощи спахме вътре, но готови за евакуация. Аз спах на пресекулки и днес се чувстам по-уморена, отколкото вчера, а бях спала само 2 часа.  Надявам се тази нощ вече да спим нормално и повече да нямаме подобни емоции.

# 597
  • България
Коко черпи днес   party023 ЧРД на нашите астрални близначета! Целувки на Мила!
Птица радвам се че при вас всичко е ОК! Светле  Hug
Днес съм почивка - приготвяме се за купона- сутринта занесохме хартиена торта и почерпки в детската градина - ще чакам разказа като го вземем.

# 598
  • Перник
ЧРД на Коко! Да расте здрав и много щастлив!

Ей, с тия хартиени торти ще вземете да ме зарибите и мен да направя  Twisted Evil

# 599
Птичка- радвам се, че сте добре  Hug
Светле- незнам как точно се прецака бойлера, но започна да тече вода от горе, под капака. Нищо де, днес сме вече с нов бойлер.

Общи условия

Активация на акаунт