Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
С малко закъснение да почерпя и аз!  newsm38
Вчера мина първото парти в домашни условия. Сега очакваме с трепет неделя, когато ще ходим в конната база. Мила беше много щастлива и ме разби, като си пожела всички да са много щастливи. Аз очаквах да си пожелае нещо за себе си.  Heart Eyes

Да са живи и здрави порасналите ви дечица, с много обич и радост да пълнят на мама сърцето!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Hug

Птичка, една специална прегръдка за теб и твоите птичета!  Hug

Аз нещо още не мога да се адаптирам, а тези земетресения направо ме смачкаха. Снощи усетихте ли го?

# 601
  • България
Ето снимки от нашето домашно парти http://tyti77.snimka.bg/children/chrd-5-godini-koki.678983.27317572

# 602
  • Варна
Привет на всички!
Честит ден на славянската писменост! Честито и на нашите учители в темата! Hug
Здравче Hug

Съжалявам много, че трябва да преживеете ужасните трусове. Дано да свършат вече Hug

Мирелка вече порастна и тя, нашето парти мина чудесно. Забавляваха се супер добре децата, чак Мирела прегракна от вълнение. Събра доста хубави дрешки и аксесоари.
Пуснах и аз снимки в ФБ, ако искате да ги гледате ето малко снимки от нас:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.463235787025526.128341. … 272953&type=3

Там има снимки и на нашата картонена торта Grinning

Честит празник на рождениците от нас!  party023

До скоро!

# 603
 Sad Провали ни се партито на открито, много ми е търсене!

# 604
Да са живи и здрави порасналите дечица  bdbaloni

Голяма прегръдка  Hug за всички писали тия дни  Hug

При нас празниците започнаха с многократна промяна на плановете как точно ще протекат и за съжаление завършиха под наслов "4 сватби и 1 погребение". Та емоциите от всякакъв вид плюс продънилото се небе, последната седмица, ме тласнаха леко към апатията ... и за момента май най-доброто решение е "гмурването" в рутината ....

# 605
  • България
Времето наистина провали удоволствието от празниците - всички сме  в smile3507 настроене. Четири дни не сме си показвали носа навънка - а искахме да ходим на сто места, ама мъжът ми вика - да ходим ама в колата ли ще стоим...супер тъпо.
като гледам и другата седмица такава ще бъде....

# 606
Хайде да ви поизмъча малко в дъждовният слеобяд.

Очертава се моите чавета да прекарат 2 месеца и половина, без детски градини и ясли лятото. Та се чудя с какво да им уплътня престоя в София. За сега, с цел изразходване и на енергия, съм се спряла на тенис и катерене.

За тениса гравитирам около тенис клуб Малееви и тенис кортовете в парка Заимов ... и за сега клоня повече към Заимов - ще видим.

Но за катеренето не откривам нещо което да ме грабне ... помагайте .... особенно ако е на открито си печелите и черпене от мен  Grinning

# 607
Езда  Simple Smile

Ние изпратихме гостите, аз съм уморена от две поредни партита у дома, които можеха да минат на веднъж, ма...

Темп  Hug

Хайде лека от мен.

# 608
О ездата си стой, както и плуването.

Но в София, по отношение на ездата - до сега сме яздили само пони в Борисовата градина. Качвала съм Даяна на кон, но по кушии и в конни бази извън София. Та това е също в списъка да проверя как стои въпроса да я научат да язди расов жребец  Mr. Green И приемам всякакви препоръки и съвети.

# 609
  • Перник
Честито на всички порастнали рожденици! Да са здрави и усмихнати!   bouquet

И ние си прекарахме почивните дни вкъщи на топло. Излизахме навън при всяка възможност, садихме домати... Калоян кашля сутрин веднага след събуждане и според мен има задна хрема. Давам сироп и днес е на детска градина, която пък е прясно замазана и боядисана след земетресението.
Аз също от вчера съм полуболна, ама пия парацетамол и работя  Mr. Green
Дано времето се пооправи за петък, че да могат да празнуват децата подобаващо!

# 610
Ехееей изпуснахме толкова рожденници  Rolling Eyes На голяма патерица желаем щастливо и безгрижно детство на Ники, Коко, адашката ни Мила и всички теленца с влажни носленца Heart Eyes
Много кофти с това лошо време, ние имахме късмет с нашето парти на открито. Малечко продължава да не е приета, но варианта трето, за да остана в къщи не е на ход. НЕ Е  Laughing

Темп, в Борисовата сигурно знаете за Коколандия, за там се сещам, че имаше стена, предполагам, че има и нещо като инструктор.
Аз мисля да сформирам една голяма ваканция на Мила с мама, като за последно и като обиколим всички баби, села и паланки- то ще се е свършило лятото.

# 611
честито на всички майчета! да са здрави и щурави!

темп - в другата отчетна (която вече е във ФБ, Btw) си имаме такава тема какво да правим децата през лятото. долу-горе спрягаха се 3-4 летни занимални: http://www.asport-bg.com/, http://www.oksinia-bg.com/pages.aspx?id=48 ,  http://mediaedu.bg/ + Двореца на децата. ние лично гравитираме около последното - едно, че ни е супер близо, второ, че е най-евтино, и 3то, че има крафтове и театър, от което точно се вълнуват моите деца. е, от игри на открито също не биха се отказали, но малко сръчност в повече няма да им навреди; навсякъде възрастовата граница беше от 5.5-6 нагоре, но навсякъде ми казаха, че ще вземат камен без проблеми. разбира се той е 2рото дете в комплекта и навярно това променя цялостната картинка.
има и езиковеи школи, но са до обед - в британика, в bbc центъра, а навярно и другаде. bbc са много готини и ги препоръчвам. езиковите школи са скъпички наистина, но дават страхотна преднина и умения. аз лично имам опит с би-би-си - тия сами в географията, а и от всички езикови школи са най-поносимите + персоналът наистина си знае децата по имена и истории. пичове са отвсякъде. летните езикови ще пропуснем, защот в следобедните часове нямам къде да си дена децата, но пък вече записах камбата и наесен тръгва в при-скуул нивото.

някой ще ходи ли събота-неделя (следобедите) към Народния? нали има 'софия диша', таможе да се срещнем. то и соия дизайн уиик има де. да се видим около Народния, а? есента срещнах случайно ниночка и мира на тогавашата 'софия диша', та сега може по-мащабна среща да направим.
edit
мама ще идва, така че не знам кога вятърът ще ни завее до Народния. че ше идем, то е ясно, ама не знам кога ще е;

сори за грешките, ако има (а то има сигурно), но нямам време да чета 2ри път и да поправям. инак с корекции си изкарвам хляба, знаете Wink

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 21:52 от маик

# 612
мдааа детски панаир на 2-3 юни, една от най-яките инициативи евър!! подкрепям с две ръце! Simple Smile освен това, сега има още милион интересни неща. от сайта easyart.bg може да се свали подробна програма.

# 613
Здравейте на всички и на тези, които ме помнят и на другите. Чета ви от няколко седмици и с удоволствие се връщам назад във времето, когато не минаваше ден без да пиша във форума. Почти всички пишете още. Simple Smile)))Много целувки на "големите рожденници". Ние сме бойна дружина. Любчо е супер порастнал - срича,  пише, смята, обожава книжки, рисува, дивее - страхотен е. Никола е голямо диване, не слуша, явно е влязъл в някакъв пубертет - на 2,6 г. е и се налага, по всички възможни начини. Пълен цирк сме цялата тумба. Обсъждате някакво трето бебче. Не разбрах наистина ли има и такава "смела мама"? Аз лично бих се възхитила.

Наблюдавам ви момичета, чета, но сигурно няма да пиша често. Сега съм и с един среден десен пръст - счупен и писмената комуникация е още по трудна.
Мн прегръдки на всички - Майче, СветлаК, Ниночка, Темп...и другите:)) Hug

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 11:31 от Stanella

# 614
Майчета на Май-четата да ви се оплача- днес бяхме през деня в зоо-то и съм в такъв потрес, че със сигурност ще ми държи влага няколко дни. Още на входа не се оказахме малцинство сред ромите, а като влязохме вътре ужаса се засили. Бяха навсякъде, едни плямпащи и крещящи, нахални, нагли- изобщо нямам думи да опиша как се чувствахме. Дори се радвахме когато виждахме бели нормални хора...... Досега бях толерантна със всички различни, но днес мнението ми за ромите се обърна на 180". Може би си дадох сметка, че думите- "те ще ни претопят" се оказа реалност.... Не знам....

Да са ни живи и здрави дечицата, но не ми се иска да живеят като малцинство без права в собствената си държава. Дори в момента съм на косъм да я напусна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт