Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
ееййй спокойно Hug недей толкова тежко!! те пречеха ли ви, простотия и лудница ли правеха?
станелаааа  Grinning Grinning Grinning хелоу! какви си ги вършила с този среден пръст  Joy абе да се живи и здрави пък ще му мине! ама нали уж от 3 влизат в този пубертет Laughing
панаирът беше страхотен!!!
майче,как мина театърът????
честити 5 на мирелка и всички други фъстъци  bouquet
нашият рд беше в макдоналдс тази година, нз казах ли... децата си направиха купонът яко!!:) какичката почти не участваше за моя изненада, казват за игри и т.н., но пък ако са децата компания и приятели... купон яко  Mr. Green ние бяхме тумба от 14, като по принцип са по 10, и лудницата беше на фул  Mr. Green
тортата за дг беше от 'домашната сладкарниица' - кефи ме идеята за тази сладкарница Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 00:03 от ninochka

# 616
mama-MiDi, офисите ни са по пътя за зоопарка и това с ромите, зоопарка и деня на детето го наблюдавам от няколко години ... Странно е, много биещо на очи е и не съм сигурна дали някой тук, само по описание ще разбере за какво иде реч. Не знам на какво се дължи. Понякога си мисля че, ето да, те се социализират, на празника излизат цялото семейство и водят децата в зоопарка ... Не знам странно е ...  Hug

Stanella, бързо да се оправяш  Hug и да разкажеш какво го прави този пръст та го счупи  Laughing

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 11:47 от temp

# 617
mama-MiDi  и аз се бях потресла така, но на миналия 1-ви юни. В хиполенда беше препълнено с цигани и такива скъпи подаръци купуваха, а аз се чудех какво най-евтино да избера за моите чавета  newsm78

Пред народния беше страхотно вчера. Много съм доволна от тазгодишните организирани празненства. Доста се бяха постарали навсякъде.
И сега малко снимки от сватбата на сестра ми.

# 618
Еххх как ми се ходи и на мен на сватба, но няма изгледи някой от познатите ни да се прежали Grinning
 Янче, страхотни сте  Hug, а за принцесите ти нямам думи....
Благодаря ви и за разбирането и наистина думите не са толкова силни, колкото чувствата ми в онзи ден или аз не мога да го предам както трябва. Засега оставаме в Бг, но с особено мнение, и в зоо-то скоро няма и да помисля да отида.

# 619
  • Варна
Qnush, много са хубави дечицата, ама като две принцески са. А колко си приличат, ако не знае човек може спокойно да ги вземе за близначки Hug И Мирела има такава рокля Heart Eyes

Да се похваля, Тея е приета на градина Hug

# 620
като близначета са, прекрасни, пупу Flutter

браво за тея Simple Smile

# 621
януш - девойките ти са прекрасни! и булката е много нежна! дай боже все така за ръка да се държат с половинката!

честито приемане на тея. да й спори'в детската и лесно да се приспособи;

нин - представлението мина тая вечер. всичко беше ок и много се забавлявах с децата - едното непрекъсанто махаше на родителите си, други пък си подсказваха едно срещу друго; камен си гледаше все в краката, но си каза думичките брилянтно, та даже имаше и лек артистизъм; пипа все бързаше - влизаше в сцената преди да й е дошъл редът, но и тя беше супер (в събота тя ще е снежанката) - абе всичко си беше както трябва: сладко, смешно, умиляващо, затоплящо. след представлението обаче едно дете се присмяло на камен, че бил гол (полу-преоблечен), той се засрамил, скрил се между седалките по редовете в залата и 10 минути никой не знаеше къде е. с моята фантазия няма да ви казвам какво ми мина през главата. като се появи червен, ревящ, задъхан и хлипащ, аз го овиках тройно зарад' изчезването му. той се раздра ощеповече, та после имахме още четвърт час задружно успокояване. наложи се да се измъкваме тихомълком, че камбата се срамуваше от децата и не искаше да се показва, което пък лиши петра от празненаството. у дома пък се овикахме задружно с филков защо така сме съскали по децата. и изобщо - сега страдам. каквото и да е било на сцената, в тоя момент не изпитвам доволство, а яд и разочарование. и това цялото нещо, защото някакво хайванче решило да се присмива на детето ми. така вместо прекрасен дебют на 2 деца, афтър парти за децата, сладки, сокчета и бонбони, получихме семейна драма...

станела - нямам как да взема на сериозно счупен среден пръст. някак смешно ми звучи. то не е смешно де, а сигурно и боли, ама се разхилих. да се оправяш! и пиши!

аз съм потънала в много работа и съм ужасно изтощена. заради туй съзнателно избягвам и хора - защото няма сили да си общувам с който и да е. така че от около 2 месеца живея в изолация и единственият ми социален живот е свързан с допълнителните занимания на децата, на които се налага да ги водя. заниманията обаче свършват тая седмица и подозирам, че ще потъна още повече. от време на веме се оживявам покрай разни планове за пътувания, които глася, но до първото има месец време, до второто - 2 месеца, до 3тото - 3 и така нататък в подобна прогресия. всичко хубаво ми се чини така далечно, че направо ще експлодирам от безисходицата, в която съм се самонатикала. а най-лошото е, че ако дойде нова поръчка, и нея ще приема, 'щото повечето работа значи повече пари, които няма да откажа поради някаква си там умора. и така с мен. нищо хубаво няма край мен, но пък и нищо ужасно.

# 622
offf нищо де - вземете си уроците и гледайте напред!

# 623
  • Варна
Майче, почивката ти тази година гледам не е през юни, а имам спомени , че откривахте рано, рано сезона. Може би си се настроила вече ваканционно и умората става по-голяма. Ще мине Hug Hug

За "съскането"- и аз съскам, после на моменти съжалявам. Да, правилно е да се говори, ама често става инстинктивно, та така. И аз се карам, особено сега Мирела навлиза в някакъв неприятен период на вечни сръдни и недоволства (не че е излизала май ooooh!)

оХ, хайде, всичко хубаво, да се оправяме вече за днешния ден Hug

# 624
Майче, до болка ми е познат случая със семейната драма, заради някаква дребна причина. Сутринта заради една бисквита, назря семеен скандал - четиричленен.

А счупен среден пръст боли повече, отколкото можете да си представите, особено ако е полуоткъснат. Не съм се замислила затова, че е среден, но си ги размахвах, колкото си искам и на когото си искам:))

# 625
оххх сигурно е ужасно
нищо че го погледнах от смешната страна

# 626
бързо влизам да пипитам от името на другарка, чиео дете е много наплашено за ДЕТСКИ СТОМАТОЛОГ, който работи с ЛАЗЕР. моля препоръчайте.
толкоз  Laughing

# 627
Ние, след 5 (пет) зъболекаря, включая че имаме и леля зъболекар, в момента сме в кварталният зъболекарски кабинет - без гръмки названия за лазери, детски стоматолози, реклами и сие ... В един уютен кабинет, при една жена с подход и любов към децата  newsm51
Как си се чудя какво си причиних сама досега ... както винаги най-простите решения са най-ефективни. Ако квартал Хладилника върши работа - давам координати.
Финансовото изражение - около 100 лева отиват на зъбче  smile3518

# 628
Ние от скоро ходим в http://eo-dent.com/childrens_dentistry.php?lang=bg и съм много доволна. Щом Габи стои сама на стола и и правят кариес, иначе беше като на заколение- рев и мятане, не можех да я удържа. Ние минаваме по здравна каса, иначе 1 пломба струва 37 лв.
Ние сме добре, едно и също- градина, разходки. Габи я преместиха в съседната група,защото не беше контактна с варицелата, а сега в новата група имат скарлатина( а там е контактна и не я връщат в старата група). И съм на тръни,дано не я лепнем. Чакам да дойде 22 юни, че да заведем децата в Силистра при бабите и дядовците и да се гледат до морето.

# 629
не. родителите искат лазер. не искат друго. и искат препоръчан, а не намерен в нета. затова питам;

асе, вие къде ходихте? помня (май), че вие бяхте с лазерно лечение?

инак и ние сме ветерани в зъболечението - всяко дете има х 11-12 оправени зъба, от които поне половината бяха пулпити. скъпо беше много, ама това е положението...

Общи условия

Активация на акаунт