Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Ще е хубаво да си направите срещичка, ако стане после да качите снимки  Hug Heart Eyes
SvetlaK хихиххи много ми стана смешно , за тази книжка.Как може наистина УЖ класически а такива неща да пишат  Mr. Green, ние сега събира поредицата от 24 часа и Теди всеки вторник ме кара да и чета новата книжка, но милата до средата на приказката и е заспала, много се уморява от ДГ  Crazy. Иначе са много хубави точно като едно време както съм ги гледа по детските филмчета и самите книги са много цветни и красиви  Heart Eyes
маик Камен с голямо въображение, какво да правят децата винаги имат по някое сладко обяснение за непознатите думи  Heart Eyes
supermama Гледам добре сте си прекарали в Силистра  Hug

Лек ден  Heart Eyes Hug

# 76
  • На морето!
Майче, ти сега ме хвърли в тъча, кога се убожда Пепеляшка? Това не се ли случваше на Спящата красавица? 
Светле, някакъв супер съвременен вариант си чела, можеше и да е по-зле- да са чалга певици, а звярът да е талантлив футболист от Б група.

# 77
аве разбира се, че е аурора - спящата красавица... майчето и се смесват русалки пепеляки красавици и т.н.  Mr. Green

аз всеки ден почти се удивявам на мисленето на мира  Heart Eyes

това с тези космонавти просто  Shocked Shocked Joy

а нещо забавно: обувам си аз сандали за работа, те са подметка с мини правоъгълно токче и ест кожа отгоре помежду пръстите с в бежово финдифлюшка някаква и аз ги нося с надеждата, че са отворени летни свободни, но все пак малко или много елегантни... и мира ги вижда първия път (тази година, преди няколко дни - явно ги е забравила от миналата) и казва: "а хахах джапанки с токче"  hahaha

# 78
  • Перник
Нин, ходиш с официални джапанки, а? С токчета  Laughing

# 79
  • Пловдив
Здравейте,ще се върна да ви прочета после.Исках да ви питам нещо-сцепвали ли са си главата вашите деца?Ради вчера падна на ръба на секцията и доста силно се удари,сцепено е,тека кръв,ходихме до спешен хирургичен кабинет,промиха го ,залепиха раната с каноколит,и я оставиха без лепенка,било по-добре да диша.Само че той не е от мирните,тича,скача и одеве си удари главата на тревата,и като че ли малко има кръв по цепнатото,притесних се дали няма да се отвори раната,да зарасне накриво,да остане белег,не съм се сблъсквала досега с такива инциденти и незнам какво да правя?

# 80
Здравейте,ще се върна да ви прочета после.Исках да ви питам нещо-сцепвали ли са си главата вашите деца?Ради вчера падна на ръба на секцията и доста силно се удари,сцепено е,тека кръв,ходихме до спешен хирургичен кабинет,промиха го ,залепиха раната с каноколит,и я оставиха без лепенка,било по-добре да диша.Само че той не е от мирните,тича,скача и одеве си удари главата на тревата,и като че ли малко има кръв по цепнатото,притесних се дали няма да се отвори раната,да зарасне накриво,да остане белег,не съм се сблъсквала досега с такива инциденти и незнам какво да правя?
Миналата седмица имахме същия инцидент-по-малкият ми син Антоан падна и си цепна главата, веднага в хирургиите, залепиха раната. Всичко беше наред, докато следобеда, тичайки, се блъсна в едно дете и раната се отвори. Промихме я, кръвта веднага спря. Не сме го водили пак на доктор. Мисля, че няма място за притеснение, ще остане лек белег, който ще се покрие с косичката Hug

# 81
  • България
Голямо затишие в темичката ни! Забравих да честитя Рд-то та Калоян! Светле да ти е живо и здраво хорасналото момче! Чакаме снимки от купона.
Сега сато се стопли времето - всички май сме по разходки и няма време за писане! Суга лека нощ, а утре слънчев ден!

# 82
  • Перник
Благодаря, Супермама  Simple Smile Снимки ще има другата седмица, защото купонът е в неделя - на 7-ми си бяхме само тримата  Wink Тъкмо ще видите и новата прическа на Калоян - има ок,. 4 мм. коса на главата си и ми е един такъв странен, нали до сега все с повечко коса е бил  Crazy

Tъй като никой не е писал след мен, се редактирам със снимки от рождения ден на Калоян:
http://www.f2.fbprx.com/media/set/?set=a.1651912712491.72484.167 … &l=7b5bbad83a

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 15:35 от SvetlaK

# 83
Здравейте,
от няколко дни се каня да ви пиша да ви се похваля че вече си имаме още един член в нашето семейство - Тодор  Heart Eyes.Вече ще сме 4ма вкъщи празнуващи на Тодор ден  Crazy .Родих на 7 юни нормално, раждането ми беше горе долу като с Теди, но поне сега малко по бързо се възстановявам.Тодор се роди 3,370кг и 51 см. По мъничък от Теди но важното е че е добре.Опитваме сега да се кърмим и така  Hug Heart Eyes
А сега да ви почерпя малко виртуално  Crazy Hug

niko11 Много лошо това че сте си сцепили главичката, дано скоро му мине  Praynig.Слава бога до сега Теди чак така не се удряла  Praynig
SvetlaK Калоян голяма устичка отворил да духа свещичките  Hug Heart Eyes

# 84
Честито бебче,да ви е живо и здраво и     дано каката помага сега за новия член на семейството.   bouquet

# 85
  • Перник
Gachoni, честит син! Да ти е жив и здрав Тодор!
Роден е на една и съща дата с Калоян, супер!  Grinning

# 86
  • България
Gachoni, честито момченце - да ви е живо и здраво и много щастливо! Hug

Какво става с нашата срещичка.....??????

# 87
  • Перник
Какво става с нашата срещичка.....??????

И аз това се чудя  Simple Smile

# 88
Gachoni, честито ви момченце! Да е здраво и обичано мъничкото човече!   bouquet Hug

За срещата, ако е този месец, ще се включим и ние (надявам се) този път.  Peace

# 89
Много Ви Благодаяр за хубавите и мили пожелания   bouquet Heart Eyes

А ако парвите среща аз пака да кажа да качите снимчици  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт