Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Ох, да споделя - Калоян е за пръв ден на градина днес. Сутринта го заведохме заедно с мъжа ми и той поостана малко повече - докато дойде приятелчето му, което за щастие е в същата група. После Калоян е плакал, според лелката не много  Rolling Eyes Седнал на закуска, но не ял (беше хапнал вкъщи). Уговорката е тати да го вземе след обяда. Да видим дали ще иска да отиде утре. Аз мисля да съм твърда и да настоявам да ходи  newsm78

# 91
Ето ни и нас, след морето    grinning039. Хубаво си изкарахме първата смейна почивка, сами без баби бавачи около нас  Laughing. Избрах хотел за 2 дни и бам в Албена. Но добре съм го нацелила. Имаше аниматори, пързалка и зеленина т.е. забавления за децата, а аз това търсех, и на 2 крачки от плажа. Само ол инклузива не беше добре(шегичка),щото сме с по 3 кила отгоре  261uu  Ето снимчици цък
Светле, вие в кой хотел ходите там? Ние бяхме в Добротица. Септември пак мислим да идем там Wink

# 92
  • Перник
Януш, ние ходим в "Славуна". Кумовете миналата година бяха в "Добротица" и тази пак там са запазили. Дали пък да не вземем и ние да сменим малко? Аз си мислех за "Мура", че бил ремонтиран тази година  newsm78 Снимките са страхотни, личи, че сте си прекарали супер!

Пък Калоян днес отиде с рев на детска градина  Sad Не смея да се обадя да питам как е...така се дереше сутринта като го оставих... Чак на мен ми се доплака. Но мисля да съм твърда и да не отстъпвам. Confused

# 93
Не отстъпвай, до края на седмицата ще е свикнал и ще ходи с желание Wink.

# 94
  • Перник
Не отстъпвай, до края на седмицата ще е свикнал и ще ходи с желание Wink.

То края на седмицата е утре  Wink но мисля от понеделник вече да стои по цял ден.
Днес е ревал само сутринта, после му било готино  Crazy

Абе, Януш, ама тоя хотел през септември е по-евтин от нашия, май ще го сменяме  Wink

# 95
ехо:)
аз попокорих и Рига:) малката латвия е с жители почти като софия / рига се оказа много жив и свеж и парти град, както и много красив! а за мъжете нямам думи: не м исе е случвало да се заглеждам толкова никога, почти няма слаб, примерно от 10 макс 1 не става Crazy Mr. Green

аз съм все така за среща, май за този уикенд говорихме? какво ще кажете за неделя предиобед?

честит тодор! да расте здрав и щастлив!

ние ще ходим, жиовт и здраве, на станцията на МС на море / януш много сте сладки Hug

светле, честито на калоян на патерички!

# 96
  • България
ако ще се срещаме - бъдете по сериозни- защото асмо този уикенд Коко ще е в Сф, после отива за два месеца на бабиндом в Силистра и така, между другото имам намерение да го пробвам на ЗД филма за Макуин светкавицата, който тръгва в Арена от петък - щото у луд по тия коли. Какъв ви е опита с Зд-то, издържат ли децата? А и от друга страна говорехме за среща в Арена ....
Нин дай малко снимки - да облажим и ние очи.....

# 97
Какво ще кажете майчето януш или някой да провври онази зала дали е ок за неделя в 10ч и да се видим?

# 98
  • Перник
Супермама, Калоян и на обикновено кино не е ходил, камо ли на 3Д.  Embarassed Но, ако ни подмамите да дойдем в "Арена", нищо чудно да направи сефтето точно с 3Д  Mr. Green

# 99
Здравейте мамита.Мисля да се включа в отбора.моето второ ангелче е родено на 5,май.а иначе са ми 3

# 100
Здравей, Зори!
Честит Тодор на мама qalchoni!
За 3Д-то ние си прекарахме страхотно на Рио преди месец, а сега иска да ходи на Карибски пирати 3:), но не ми се чете 2 часа Mr. Green

# 101
  • България
ами хайде в Арена .... на кино и после да поиграят...???

# 102
Аз го водих Борис на 3Д на Кунг фу панда и много му хареса и си гледа с очилата.

# 103
Мира беше на първо кино на 3д на рио и беше забавно:)дано да се вкл повече момичета че и без това си мисля,че залата сигърно вечв е заета. Аз сега на кино не бих се вкл,но среща и игра-да:)

# 104
В това клубче на Марсел срещу кино Арена- вече не е безплатно. Искат покупка за 100 лв. от магазина им и само така дават клубчето за ползване. Една приятелка ми каза наскоро, защото пак мислеше там да празнува РД-то, но я изненадали с тези нови условия.
Ние не сме в Сф, така че няма да дойдем на срещата. Оставям децата в Силистра, после в Сливен, и така до средата на септ., аз от юли съм на работа......но ще чакаме снимки от вас  Wink
Ех, кино, кино.....за децата, незнам, но на мен как ми се ходи на кино  Mr. Green. Никита не съм я водила все още, но знам, че ще се впечатли много и после ще иска постоянно да я водя.

Общи условия

Активация на акаунт