Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 570
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Мими, с Мони сте супер Hug Hug Hug Heart Eyes
Отивам на консултация.

# 706
Изгледах ги. Много са ни хубави. Пу-пу. Heart Eyes  А Монката какъв е послушен, да не им дават нещо на тези деца там  Grinning Пепи да ги беше оревал  Twisted Evil
Чакам днес хубави новини от Лори и Боби  Praynig  Hug

# 707
Я това Миме какъв е сладур на живо!  Hug
А Монката си е Кротушанчо!  Heart Eyes
Ама Гала и онази коза сто пъти я питаха едно и също...  Thinking

Дано днес имаме добри новини от Лори!  Praynig
Вчера каза, че Бобчето бил малко по - добре, само няколко пъти се е превивал!

А Бобърчето вече е на 3!  Heart Eyes

# 708
Я това Миме какъв е сладур на живо!  Hug
А Монката си е Кротушанчо!  Heart Eyes
Ама Гала и онази коза сто пъти я питаха едно и също...  Thinking

Дано днес имаме добри новини от Лори!  Praynig
Вчера каза, че Бобчето бил малко по - добре, само няколко пъти се е превивал!

А Бобърчето вече е на 3!  Heart Eyes

Честита ви месечинка!  Hug
И аз гледах Гала  Party

# 709
QueenBee честита месечинка и да ти е жив и здрав сладура. Hug

# 710
  • София
Здравейте момичета. Дано днес има добри новини от Лори. Много стиснати палци на Борянка за днешното изследване, както и на всички бебчета, които имат нужда от палчета.
mama_ sancho, аз почти съм сигурна, че се познаваме. Мисля, че се засякохме в Шейново. Аз съм тази дето седя повече от месец там( със жълтия полар  Laughing-не знам как да се обясня иначе  Rolling Eyes) . Дано нямате никакви бактерии, но нас ни изписаха с E coli  в носа и очите. И много поздрави на бебе Камен  Heart Eyes
Честита месечинка на Бобо  Heart Eyes Hug

# 711
И аз досега гледах Гала  Simple Smile браво на Мимито и малкия и сладур , страхотни са и двамата , пу-пу-пу  
Честит рожден ден на Ктуци на патерици  Hug
Честито на месечинковците днес !
Чакаме още добри новини  Praynig

# 712
  • София
Много хубави са Мimi и Симеон  Hug Както ви казах Гълъбина не дава думата на никой-нито на доктор, нито на майката  hahaha

# 713
И аз гледах! Засенчи я Мимето онази кикерица, а Мони беше един път! Heart Eyes Heart Eyes

# 714
Добро утро!
И аз ги гледах Мимето и Мони!Страхотни бяха!А от тез двете никой не може да вземе думата  ooooh!.Ама Мимето имала много готино име,а Мони толкова послушен пу-пу-нашите гарджета са си най-хубави  Wink.
Много се радвам,че някои от мамите се върнаха отново да пишат!Липсвахте ни! Peace
Честити месечинки на всички празнуващи днес!
Дано да има добри новини от Лори! Praynig

Честит имен ден на всички празнуващи днес!Живи и здрави и много щастливи!Днес православната църква почита братята Кирил и Методий!

# 715
Браво на Мими и Мони-многоо сладки пу-пу  Hug

# 716
Добро утро! Моя палчо цяла нощ изнася концерт bowuu... и циркови номера имаше даже Mr. Green. Не е плакал, просто    гукаше, крешеще, пееше, смееше се. И се мести, преобръща.. Заспа в 7 сутринта и спа до преди малко..изпуснах Мими да гледам(защото се успах, нито аларма съм чула),  някой да даде линк на   запис ако има Peace. Дано днес има добри новини Praynig Praynig Praynig.  Бобърче Hug, честита трета месечинка, и на останалите, които имат  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 11:16 от Galiki

# 717
  • София, България
 И аз да се подредя сред гледалите Мими и Мони  tv С нашата групичка вдигнахме рейтинга на предаването днес  hahaha

Ама много бяха сладки и двамата, само дето Мими се притесняваше толкова Party

За Гала нямам думи, тя е от всезнаещите дето по-добре да си мълчат  Mr. Green Mr. Green

Честит Имен Ден на всички празнуващи !!

Честита месечинка и на  всички празнуващи бебоци!! Да са ни живи и здрави!!

Дано днес Лори ни зарадва с добри новини  Hug Hug Hug

# 718
Влизам да видя дали имаме добри новини. Оставам с впечатление, че докторите не знаят какво му е на Боби, което има и хубава страна, защото това вероятно означава, че са отхвърлили тежката диагноза  Praynig Praynig Praynig

Ние днес бяхме на лекар и понеже се съмнявам ,че кърмата ми вече не е толкова хранителна го мериха.
Излезна,че тежи 6.100 а миналия месец беше 5.550 а ми се струва много малко 500-600грама да качи за месец а докторката вика че било добре.

Абе не разбрахте ли вече че няма нехранителна кърма. Нормално е детето да спре да наддава със същите темпове както 1 и 2 месец. Нормата е до 6 месец да удвои, а до годинката да утрои теглото си. Естествено има пухчовци като нас, които са на двойното си рождено тегло на 3 месеца  Heart Eyes както има и "манекени"... децата са различни

Finty - да не би да повръща от преяждане  Joy Да не се натрапвам с непоискани съвети, но изчетох доста материали за кърменето покрай моите притеснения и знам, че специлистите по кърмене препоръчвват нощното кърмене за по-доброто стимулиране на лактацията

Ние проспахме Гала, отивам да търся записа на предаването Simple Smile

P.S. Мисля, че линкът е това, но записът от днес още не е качен:
http://play.novatv.bg/program/nakafe

# 719
Нашето Мими беше прекрасно! А пък Монито - какво кротичко сладурче!!! Много ми харесаха. Докторът също изглеждаше много свестен. Направи ми впечатление, че дори Гала много се радваше на Монката.

Ние тази сутрин се хранихме в 5 и после за малко да изпуснем Гала - такъв сън скоро не бях виждала.

Биричката, добре си ни дошла отново!  HugЛипсваше ми!

Мама Санчо, и ти добре си дошла. С радост чакаме да ни споделяш за бебе Камен! Hug

Честита трета месечинка от вчера на Боби в бобената шушулка! Да е здрав и много щастлив! И само смях и радост около него да има! Hug

Честита месечинка и на Бобърчето! Много да слушка мама и много да я радва!

Честити месечинки и на другите бебчета, празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт