Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 590
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро! Благодаря за кафето (макар че не пия, но вече много ми се пие) Hug
Аз не съм се мъчила да го отучавам от нощното хранене той сам започна да се храни 6 пъти, но през нощта понякога пак са едни странни часове, понеже и през деня ми прави понякога пауза от по 4-4:30 часа. А памперса понякога проверявам и все няма ако през нощта, така че не го сменям.
За бубката на нас педиатърката ни каза да не пипаме имало време до 1-2години, обаче и милото каза че си спомня дори че го е боляло (представете си колко голям е бил) и не е бил забелен, за това от сега по малко. Peace

# 91
  • Полски Тръмбеш
ДОБРООООО УТРООООО  Grinning чак сега ставам  Blush ЙО яде и аз ви пиша  Mr. Green
хайде и от мен  Grinning
черешката е от наш'та почва  Laughing хареса ми излъчването му  Heart Eyes
аз от тази моя работа вчера не можах да се включа  Embarassed но имам нов шедювър, който после ще ви го пусна  Blush  като го смъкна на компа  Mr. Green
за анкетата- с презерватив- първите години бяхме на хапчета  ooooh! тоолкова мн ми разбутаха хормоните, че още не мога да се оправя  Close , после с прекъсване....- и след известно вр се сдобихме с ЙО и сега с презервативи  Peace за спирала - и дума да не става  Stop поддължат лигавицата като леко възпалена...без симптоми и при някой с по-слаба имунна система (като моята) става беля... ( това си е мое мнение не искам никого да плаша или разобеждавам  Peace )
вкъщи ЙО облечена-боди с къс р., мн тънка блузка и ританки без чорапи
ОТ ВЧЕРА НА ОБЯД ПИЯ ВИТАСЛИМ  newsm03 - СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Вероника, Валентин, Димитър, Николай, Мирослав, Росен и Мартин!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

# 92
Добро утрооооооооооо
Не съм ви чела тази тема,после се надявам да се включа Simple Smile
да се отчета НЕ правихме ваксина че сме с болен батко и отложихме със седмица  bowuu
Беб-шишо е 7400кг 62 см Crazy да ми е здравичък обича да си хапва Hug

После се включвам отново с отговори по започнатите теми
Анкетата-прекъснат пол.акт Laughing

цунки

# 93
Лори, това не е ли доц.Ралица Георгиева при Гала? Не хванах началото...

Добро утро де... Hugпосле повече...

# 94
Добро утро мацки. Hug
anilevI ,поведохте щафетата,браво на момчето Hug
Честито на месечинковците,да са ни живи и здрави. happy bd

# 95
Заспахме... Mr. Green

Насълзиха ми се очите като гледам тези мънички недоносени бебенца...милите душици... Sad И си викам - по-добре малки шишковци като нашите, отколкото такива врабченца.../да не дава на никой Господ  Praynig/.

Е сега слушам какво трябва да наблюдава лекуващият лекар на прегледите и пак ми идват нецензурни думи на устата като се сетя на нас как ни минава прегледа...

# 96
  • У дома... някъде
Добро утро и от нас! Laughing
Гледам и аз Гала,но тази люлка дето в началото я дадоха е много сладурска. Simple SmileНяма да я върна,ако някой роднина ни подари. Mr. Green
Честити месечинки на днешните минирожденници! Hug
Анилеви,избихте рибата с килограми дето се казва. HugДа ти е жив и здрав юнака. Peace
Така като гледам май скоро няма да излизаме на разходки и май ще се наложи да седим на отворен прозорец на въздух.Чакам да ми идва втория цикъл и ми е много некомфортно на шкембето.
Вземам си от кафето на Мим и чакам да споделиш резултати от Витаслима. Peace

# 97
ДОБРО УТРО НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 3МЕСЕЦА МАЛКА ПОЧЕРПКА-  Gift newsm38  bigdance2  costumed034

Гледах и аз Гала много е тъжно много ми стана жал.Исках да ви питам давате ли още витамин Д?
За анкетата съм писала хапчета и преди да стане Марти бях така не съм имала проблем Simple Smile.
Памперсите не ги сменям през ноща,че се разбужда.
Пишлето го забелваме по малко мисля,че трябва да се забели докато са малки.

# 98
Сега ми дойде наум нещо- няма ли как нкой да измисли някаква табличка за първа страничка, където да насяме по месеци кила и сантиметри на нашите симпатяги... newsm78 Да се ориентираме по останалите къде сме ние, дето се казва, мисля, че ще е полезно... Peace

Мони, честита ви месечинка Hug

# 99
Здравейте:)
За анкетата- гласувах с презерватив, защото това ползвахме последният път, когато го правихме ( а бе много отдавна  Embarassed ). Незнам вие кога успявате, ама на нас не ни се случва често, докато приспим двамата юнаци, единият възрастен вече сънува Н-ти сън Simple Smile, а сутрин и двете деца са с кукнали преди нас. Най-удобно ни е през деня, когато баткото е на градина, но пък Миши не ни оставя. Абе.......... издържам, това да ми е проблема Wink
За захранването - Калоян го захраних след навършени 6 месеца с кафяв ориз и после зеленчуци. Сега мисля да пробвам евентуално след като се запозная с достатъчно материал за "педагогическото" захранване.
Ваксините - не са ни били още, освен противохепатитната 2я месец. Наш'та педиатърка каза, че наскоро е ходила в ХЕИ-то и е нямало ваксини във Варна. Идвете ваксини ще са нови - Инфларикс на мястото на Пентаксима и някаква друга за Синфларикса. Щеше ми се вече да са ни били поне единия прием....... Много се дразня, уж са задължителни и има много спорове заради тях, а се мотат с дотавката им...  Naughty
На консултацията миналия петък бяхме 6200кг и 64см, наддал е 600гр и е качил 4см, за мен важното е, че наддава само на кърма, та съм доволна.
Педиатрите - като ви чета, явно всичките са "един дол дренки". Моята има много пациенти и е много изнервящо при нея, с баткото бях при нея и всяко шестмесечие мислех да я сменям, но все си викам - "то пък другите по-хубави", та записах и малкия при нея. Сега, когато съм с две деца и ходя по-често, взе да се държи по-подобаващо и предразполагащо, преди все "джаста-праста" и ме е докарвала до сълзи. Но аз пък си намерих решение- записах си децата при хомеопат. Да ви кажа, доволна съм - пъпките на Миши минаха, борихме ги месец и половина и все още си пием гранулките. Предписа ни и пробиотици. Малко ни запекоха. Днес се изака, след тридневен пропуск. Аз бях свикнала с неакането, че доскоро си акаше на 2-3 дни по веднъж, но след 10 дневен прием на хранителни ензими се стабилизира Simple Smile
За заглавието -   bouquet !. На 4.05 миналата година ми бе последния цикъл, а е станало около моя РД - 14.05.
Пак стана много дълго........ извинявам се, много обичам да ви чета и рядко пиша, но сега Миши спи в количката до мен и аз рекох да споделя и аз с вас всеобщите ни вълнения.
Искам вече слънце и предлагам да започнем и Варненки да се организираме за срещичка в Морската градина, когато времето позволява.
Витамин Д педито каза и този месец да давам, но аз тази седмица все забравям.....
Честити месечинковци Simple Smile
Jatze, моите съболезнования!  Hug
Хайде, спирам- Целувки!

# 100
Амидалка и аз отдавна си мисла за нещо такова,ще е много полезно,малко дълга ще ни стане първата страничка. Heart Eyes

# 101
Е то може да е в някаквъв файл екселски примерно... newsm78

# 102
Добро утро мами и бебоци  bouquetмного съм разочарована-няма пари ,изплатени са ми до 09,03 и сега мисля да се обадя вече не издържам ,в петък ще имам гости,че мъжо ми е именник и трябват паричкиии Twisted Evilоплаках ви се Rolling EyesДнес много месечинки-да са ви здрави и усмихнати слънцата Hug Hug HugJatze-много съжалявам и моята баба не е добре в момента и тя е над 90-те ,прегръщам те Hug

# 103
Здравейте,
Да ви се похваля, снощи нахраних Лорис в 20:00, след половин час му дадох лекарството за киселини и той се събуди чак в 3:00. Нахраних го и после чак в 7:30  newsm44 Преди се будеше точно на 3 часа да яде, явно не е бил гладен, а е имал киселини и то нали като хапнеш нещо минават и после пак. А пък аз си мислех, че е много лаком Confused Аз се чудех как да му намаля храненията, а той сам ще си направи режим Heart Eyes

Сега да ви се оплача как мои близки ме набедиха, че едва ли не аз съм му развалила стомаха, защото не съм давала вода, много често съм го хранела, много бил наддал. На някой си детето било на 6 месеца и било 6, 500 гр, а пък мойто...Много криво ми стана, вместо да се радват, че наддава, защото повечето деца с тази диагноза не могат да се хранят и ги боли когато повръщат, и започват много да слабеят Sad

Честито на всички с месечинки днес Hug

# 104
  • софия
Добро утро!

Толкова ми е странно.... изпратих мъж ми на работа.... (леле как звучи....)
Дано всички бързо свикнем и е за добро, радвам се, че имам с кой да споделя...  Hug

Искам вече да е лято... топличко.... голи ръчички, боси крачета.... Simple Smile

Пия сега едно кафе с вас и отивам като оправя децата да си взема колата от майстор....

Аз не съм го отучвала, сам започна да спи по цяла нощ.... започна да увеличава с по един час спането и накрая стигнахме до спане 10ч. Simple Smile (за което съм му много благодарна )

Общи условия

Активация на акаунт