Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 567
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, морето, сините вълни...
Признавам си че забравих кой пусна линк на "захранване водено от бебето", но ми хареса паък и милото от сега жсе иска да му дава нещо да яде милия. Много сладко ми стана едно малко бебче-момиченце как си папкше сварен морков на пара с ръчички и е на 6 месеца и 4 дни. МИсля че ще пробвам. Е сигурно ще сме на пюрета, не не пречи и това да опитам  Hug

Аз не спортувам, много ме мързи да си призная, а и съм непостоянна. За сега се оправдавам да мине още време от секциото, пък да видим. Но за диети пък хич не ставам. Тази 90дневната наистина я бива, но 1 ден без нещо сладичко и човек убивам, така че не става. Blush

# 76
  • София
Моят е занесен на 19.04. и нямам изплащане нито за март, нито за април- доколкото помня беше 14 дневен законоустановеният срок за изплащане от депозирането в НОИ на болничният, при мен счетоводителят го забави  #2gunfire

# 77
за болничните момичета звънете в ной,ако няма превод до 15дни при мен беше така миналия месец и се обадих,тая ми вика ми оправих го и на другия ден парите ми бяха в сметката Crossing Arms

# 78
Да се отчета и аз.
За предпазването-не правим
За обличането-боди с дълъг ръкав+гащеризон, но вече са и малки и трябва да сменяме гардероба. Навън е в порт бебе с шапка и понякога одеало и мятам плюс дрехите от вкъщи. Има много сладки роклички, само чакам да се постопли и да си я кипря. А в къщи ние все още палим печка и е доста топло.
За захранването-не съм решила още, но когато беба си подскаже няма да я насилвам.
За болничните-днес ми изплатиха 240 лв.За напред дано счетоводителката си е свършила добре работата, не знам какви пари ще взимам.
Оглеждам се и аз да купя активна гимнастика сигурно ще е от продавалника.
Ние вече 4ти ден сме болни, тя кашля и има хрипове и сополки, мен ме боли гърлото-това е защото бяхме няколко дни на климатик, вече се оправя.
Миналата година около Гергьовден е станало, аз си знаех и правих още след една седмица тестове. Отчете ми към 25 май и още си пазя теста. Беше много вълнуващо. Да стана майка е най-хубавото нещо, което ми се е случвало и ще се случи някога.
А тази приказка е много хубава, разчувства ме.
Сори, че стана много дълго.

# 79
Тогава моля да бъда извинена. Не съм искала да "задълбавам", исках само да вметна предложение, че след тази тема може да повторим заглавието, защото тепърва ще продължим да си "спомняме", защото както вече си казах и на мен ми хареса заглавието  Peace

По анкетата- не съм решила още.

НОИ- днес имам преведени парички и за април, юпи .

jatze ,моите съболезнования за баба ти Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 80
  • Варна, морето, сините вълни...
jatze моите съболезнования за баба ти!
Аз скоро сънувах починалия си дядо, че му показвам Мони и той му се радва. А след това сънувах че другият ми дядо, който е жив. В съня ми беше починал  Confused и двата пъти много се разстроих...

# 81
Благодаря ви момичета за съболезнованията, много ми помагате.

# 82
  • София
Jatze  Hug съжалявам

# 83
  • Полски Тръмбеш
Jatze моите съболезнования  Hug Hug Hug

# 84
До мамите на момчета - как го правите това "забелване". Ние нещо май не сме му схванали техниката   Blush, че сме на едно "ту-ту" вече цял месец, а вие вече сте успяли да се покажете на хоризонта...

Аз пробвах една седмица и резултат  -  нюню. Поскарахме се с таткото, че това си е работа за него /според мен/. Той започна и след три седмици всичко беше готово.

Jatze Мойте съболезнования

Лека нощ.

# 85
jatze моите съболезнования!!! Flowers Rose Flowers Rose
Да дам отчет. Гастроентероложката ни изписа две прахчета, но едното няма да го взимаме- Мотилиум. В аптеката ни казаха, че е за деца над 12 години и има ужасни странични ефекти. Не си заслужава да рискувам. То е за да подтиска повръщането, което в нашия случай не е много. Другото е за киселинността на стомаха, от това са били и следите кръв, защото част от стомашния сок се качва по хранопрпвпда и го разранява. Това лекарство ще му го давам, а другото ще си го спестим.
Мериха ни там и сме 6, 900 Mr. Green , което не е много сигурно, защото Лорис много риташе и варираше между 6,500 и 7 кг и докторката реши средно 6 и 900 Joy
amidala13, все едно за моята говориш, да не сме при една и съща Mr. Green. Моя мъж вчера отиде за направление и ми каза че тя изобщо не вдигнала очи от компютъра. Питала за име, ЕГН и симптоми и му дала направлението и айде... #2gunfire Поне да се беше направила на загрижена.
И аз чакам с нетърпение да дойде юни и да разкарам нашата мила и приказлива педиатърка smile3508
За анкетата съм между прекъснат полов акт и не правим Mr. Green
Обличането вкъщи: с боди с дълъг ръкав и ританки. За навън вече съм казвала Peace
Забравих да благодаря за темата  bouquet  love001
Тони, страшен аватар Heart Eyes

# 86
Евридика Hug Дано сега вече да си по-спокойна,че на всички ни е ясно какво е да се притесняваш за бебчо!И аз бях сигурна,че не е нищо сериозно и ще му мине много бързо!Като гледам как бързо растат...така и повръщането и хранопроводчето на сладурчето бързо,бързо ще се оправят! Hug
jatze и моите съболенования... за съжаления когато и да изгубим близък човек,независимо колко и как е живял е тежко,а твоето бабе е било едно много щастливо бабе!Живяла е толкова много години и се е радвала на всички вас,а сега е на едно по-добро място,от където съм сигурна,че продължава да ви се радва! spoko
Лека нощ и от нас с Малкия-голям Мук(вече едва го вдигам,дано поне в люлката да се задържа повече,без да иска да го гушкам,че то гушкането много хубаво,ама много тежи това дете беее ooooh!)

# 87
Jatze, много съжалявам за бабчето ти! Бабите са много ценни . С моята баба имах много силна връзка, беше ми като майка и страшно много страдах когато си отиде преди 4 години. Често си мисля за нея, как щеше да се радва на момоченцето ми. Много, много е тъжно, затова ти пожелавам да си силна. Прегръдка от нас!

Вчера не можах да се включа по темите. Мама ми е на гости!
Хайде сега ще сложа едно кафенце с любима закусчица, а Мим ще помоля да добави и компанийка/ за да изразходваме калорийките/!

# 88
  • област Варна
Хепи, благодарско за кафето!   bouquet
Като отучвахте бебоците от нощното хранене, вдигахте ли ги от леглата да им сменяте памперса, когато се събудят през нощта?
Тази нощ се събуди в 2:30. Накърмих я, ама в 5:30 пак се събуди и й тикнах бибата за 5 мин. без да я разбутвам и заспа, та чак до 8:00 сутринта  Heart Eyes

# 89
  • Mostly in my mind
Добро утро.

5:30 пак се събуди и й тикнах бибата за 5 мин. без да я разбутвам и заспа, та чак до 8:00 сутринта  Heart Eyes

и аз съм го правила този номер. и при мен действа  Simple Smile иначе не я будя да й сменям памперса, ако спи.
за забелването - едни наши познати , не знам от немарливост ли какво, но синът им е на  2 години и половина и доскоро пишлето му не беше забелено. водиха го на лекар, той да го забели. доста боляло. после трябвало да му се и прави разни промивки.

Общи условия

Активация на акаунт