Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 596
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Честит рожден ден на Катя и от нас!  bouquet
И ние днес пак се молихме за Бобчето всичко да е наред и болничките да оздравяват.
Наде, ти си много силна жена и мама, която има сърцето да подкрепя и другите, затова вярвам, че всичко с Борянка и занапред ще е наред.
Амидалка, ние понеже още чакаме да разберем от микробиологията на нослето точно каква гадост ни мъчи (за сега е ясно само, че със сигурност има такава) и аз ползвам следния бабешки лек за нослето - слагам на памуче камфоров спирт и леко натърквам на леглото му някъде над главата, за да вдишва. Също направих и тип инхалация - сложих във вряща вода няколко капки от камфоровия спирт и  държах детето наблизо - имаше ефект на облекчение.
Дано скоро има хубави новини  Praynig
И дано бързо отминава проблема на сладкия Лорис  Hug

# 676
Аз направо истински инхалаци си му правя с натриев хлорид - имаме си инхалатор в нас от една приятелка, много е хубав  Peace Иначе това с камфровия спирт може да го пробвам и аз...  bouquet

Дано утрешният ден ни посрещне с хубави новини...лека нощ за сега, мислено сме с Лори и Боби...

# 677
Стискаме палци за Бобчо и за всички бебета - да оздравяват!
Утре сме наредени пред телевизора да гледаме Мимито! Hug

# 678
Честит Рожден Ден на Катуци, да си жива и здрава,много щастлива и обичана,  разбира се - най-добрата Мама на света   bouquet
 Да са ни живи и здрави и месечинковците  Heart Eyes

Все така с мисъл за Боби и Лори  Praynig

Дива21 - не помня кой го беше дал :
http://www.who.int/childgrowth/standards/sft_wfa_boys_z_0_5.pdf

# 679
Честит рожден ден Катуци!Бъди здрава ти,дечицата ти и всички около теб,за да те радват!Много щастие и късмет!  bouquet

Честито и на месечинковците ни днес!Да са здрави дечицата!А Бобчето нека още утре да празнува вкъщи ЗДРАВ с мама и татко! Hug  bouquet

Бързо да ни оздравяват всичките бебоци!
А Валето е голям герой!Браво на него! Party Hug

# 680
Добро утро!
Още сме на стенд бай за Лори и Боби, Антония и Мартинка и Надето и Борянка! Изследвания чакаме от Валето на Софи, нали?  Hug за всички и да знаете, че ви мислим!
Пускам ТВ на Гаубицата да гледам Мимето  Heart Eyes (сърцето е за втората! Гаубицата не я долюбвам  Mr. Green )

# 681
  • София
Ехеее, една сутрин да е и от мен кафето:

Сигурна съм, че днес ще имаме добри новини  Praynig Praynig Praynig.

# 682
Момичета, здравейте!
Голяма съм несериозница и хич не се вяскам тук....  Embarassed
Вече ще си ви чета редовно, пък!  Naughty
елена_е, мерси за кафенцето!  Hug

# 683
Добро утро мамчета. Ние малко се позатрихме, но ни домъчня за вас и ви издирихме и много с тъга видяхме че някой имат проблеми. Стискаме палци на Лори и Боби, Антония и Мартинка и ан всички болни дебочета да се оправят.
Иначе ние сме добре в общи линии - борим хрема и конюнктивит и днес си чакаме изследванията да видим имаме ли или не стафилококи от Шейново. Дано не ама ще си проличи.
Честито на всички празнуващи месечни

# 684
Бира с таратор, mama_sancho здравейте  Hug дано имате възможност да се разписвате по-често вече!
Аз съм виснала тук и само проверявам няма ли да се появят новини. Е, естествено люлям шезлонга с краче  Mr. Green "Малкото зло" спи по 10-15 мин 3-4 пъти на ден и иска нон стоп някой да му говори и да се маймуни пред него. Понякога това е батко му и резултата е, че се научи да се плези  Laughing

# 685
Добро утро,
Биричка, ти пък като си родила януари не значи, че не трябва да пишеш и тук smile3534 Hug
mama_sancho Hug
Аз няма да мога да гледам Мими, че сме на консултация, но после ще гледам в интернет Simple Smile
Дано имаме новини от Лори Praynig

# 686
Добро утро и от мен. Hug
Благодаря за кафенцето Heart Eyes

Булке- и мойта принцеса много се плези,целия език си показва Joy

Дано днес да има хубави новини от Лори Praynig

# 687
  • София
Привет и от нас. Надявам се на добри новини днес и чакам да гледам Мимето. Алек е добре, много повръща, преобличам го по няколко пъти на ден. Суче и го дохранвам, доста майки по тая схема се отказаха от кърменето, остана ли още някой да дохранва на всяко ядене? Иначе от седмица се пробвам да махна нощното хранене, засега с променлив успех.

Има ли снякоя мама която бута количка в парка до зала фестивална или в градината на ичс да се обади да си правим компания

# 688
  • София
Finty, аз кърмя и дохранвам. Засега си върви добре по тази схема и, докато може, ще продължавам така  Peace.

# 689
  • софия
Еййййййййй Simple Smile тоя Мони, беее Simple Smile какъв е бонбон Simple Smile пу пу пу

Мими, изглежда чудесно

Общи условия

Активация на акаунт