Отговори
# 105
Здравейте и от мен,
в този крив ден, видях, че има много болни, на всички  Hug и скорошно оздравяване! И аз се разболявам, боли ме гърло и ми пари на очите и на бузите, класика, цяла зима издържах и сега ще се разболея Sad
Кажете моля какво да пия за температурата и гърлото  Praynig
Вече започвам да си мисля, че е грип  Rolling Eyes И на мен така ми се мотат и болят очите и горят бузите. За гърлото вече казах, ужасно е  ooooh!

# 106
Ninche при вас е весело много ме развесели с тоя женски отбор Crazy.При нас нашия тати вече го съжалявам милия с толкова много жени/заека и кучето и те моми/и само си повтаря за негово успокоение-АЗ СЪМ ЦАРЯ НАЛИ и съответно никой не му отговаря  Mr. Greenама да сме живи и здрави пък ще чакаме внучета момченца

# 107
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Било скучно във темата,а пък изписали 5 стр.Свят ми се зави докато ви изчета.Пожелавам на болните да оздравяват.Днес,като си отворих пощата,,,,,,,,,,,,станах разногледа.Ама така е,много сме.Не успях да ви запомня никовете ама не е фатално.Днес се събудих със леко схванат врат,ама то от 4,00-5,30ч. голямо въртене му дръпнах в леглото.Добре,че мъжът ми изчезва във 2ч. на работа та се ширя на воля.МАМУЛЯ аз ходя по ЗК при Бочева.Всеки път гледа на видеозон без пари.Какво по-хубаво от това?Много съм доволна от нея.Поисках да изляза в болничен и жената ми каза ОК,нямаш проблем.На ФМ ходих при Балева.

# 108
  • София
Ninche при вас е весело много ме развесели с тоя женски отбор Crazy.При нас нашия тати вече го съжалявам милия с толкова много жени/заека и кучето и те моми/и само си повтаря за негово успокоение-АЗ СЪМ ЦАРЯ НАЛИ и съответно никой не му отговаря  Mr. Greenама да сме живи и здрави пък ще чакаме внучета момченца

Joy

Oo, аз многоооого ще се радвам ако и третото е момиченце  Heart Eyes Както и преди споменах - направо ми звучи като приказка с 3 дъщери, но и да е момченце пак ще си ми е приказка, сигурна съм  Heart Eyes

Нашият татко не е за съжаление, като гледам какво е слабост на щерките. Самия той преди време /преди да предположат за пола/ каза, дано заради самата мен да е момченце, за да имам и аз някой на моя страна  Laughing Макар,че слабостта не е някаква крайна, за да се чувствам аз изолирана примерно или нещо такова, но определено им е голяма слабост  Heart Eyes

# 109
Ninche, весело е у вас, спор няма  hahaha

Fely, за температура знам, че може парацетамол. По колко не знам, не ми се е налагало да пия, освен едни два пъти за главоболие. Най - добре се обади на АГ-то. За гърло много ми помага на мен Неоангин, обаче не знам дали е разрешен за бременни, имаше и едни хомеопатични хапове, но не им помня името - те стават и за бременни. Бяха на Boiron. Помагал ми е и Биопарокс, той обаче е антибиотик. А колко висока ти е температурата? Мисля, че при бременни се взимат мерки само ако е над 38  newsm78

Скорошно оздравяване на теб и другите болни момичета  Hug

TEAHA, скорошно оправяне и на теб  Hug Пази се и си почивай повечко. И си права за болниците - дано на никоя от нас не й се налага да стига до там преди раждането  Praynig

Диана, обядва ли вече или още се чудиш какво да ядеш  hahaha Да знаеш - редовното хранене е от значение за "умнотата" на бебето. Моя, понеже и той рови по интернет, бил чел, че когато майката гладува, бебето оглупява  hahaha

# 110
Привет и тук! Най-накрая ме пусна Simple Smile
Скорошно оздравяване на всички болнички  bouquet Hug

Аз най-накрая да седна TiredОбаче имам работа на компа,а така ми се искаше да си дремна малко след обилния обяд  BlushОт време на време ме хваща голям глад,но все на постничко налитам.Знам,че трябва да се набляга на месцето,но....
Четох ,че сте обсъждали влиянието на алкохола и  цигарите.За цигарите съм абсолютно против да се пуши през бременността.Аз по принцип и не съм пушач WinkНо,с алкохола правя компромис единствено с бирата и червеното винце.Биричка преди много си пийвах и сега ми се препива,но ми е леко гадна в момента-с др.вкус(това е единственото нещо което си е променило вкуса).Чрвеното вино го препоръчват докторите,но в минимални количества-125 мл.вечер.Полезно е за кръвообръщението.
Като ходих на ФМ с Ева,мъжо беше убеден ,че ще е момче.Когато Балев каза ,че е момиченце,на мъжо му висна пипера Sad,но докато излезем от клиниката и хукна да си купува гирички да заяквал,че щели  ухажори да му препикават чергата  hahaha hahaha hahaha

# 111
Започвам да си мисля, че татковците се "мусят" на щерките, щото знаят какво ги очаква  hahaha

Моя още от началото се тюхкаше дано е момче, че по - лесно се гледало, ако е момиче какво щял да го прави - ще иска къси поли, блузи с деколтета, срещи с момчета, как щял да издържи, той горкия  #Crazy

# 112
Иве,кажи ми моля те тази Балева добра ли е,че тъкмо щях да звъня в Темелков и ако Балев не се е върнал да се запиша при нея.Сестра ми ходи при Яков в МД,ама кой от двамата незная-и е крайно разочарована.Записал и е 3 клипчета по няма и минута и те едни и същи.Да не говорим ,че няма документи от него-какво,що и така.Док тука се чуди какво е гледал #2gunfire

# 113
Теди, Балева я няма тази и другата седмица Simple Smile.
Кокетке, по-лесно се гледат момчета ,ама като ги тресне пубертета и вземат да го раздават на петлета  Laughing или както казва баща ми "да им премятат керемидите" Laughing .

# 114
Васиту  bouquet благодаря ти Simple SmileЯ да взема да звънна

# 115
Пууууу...утре сутринта  щели за записват за другата седмица,но и за утре,че имало два свободни часа... newsm78

# 116

Кокетке, по-лесно се гледат момчета ,ама като ги тресне пубертета и вземат да го раздават на петлета  Laughing или както казва баща ми "да им премятат керемидите" Laughing .
Васи, не е лесно LaughingТи ще забърсваш пеперудки, а ние ще забелваме чурки  LaughingЧе нали като стане петле да има какво да вее Mr. Green

# 117
Здравейте!Да ви питам как се слагат тези лентички за момченце и момиченце?благодаря

# 118
  • Велико Търново
Привет! Преди малко ми излязоха резултатите от изследванията и съм  малко притеснена, защото имам албумин в урината 100гл (++) Значително повече то резултата  миналия месец- 30гл. Въпреки тожа ж референтните стоиности е написано отрицателен, но аз знам че референтните стоиности за албумин са 35гл. Някоя от вас има ли подобен проблем в изследванията, че почнах да се плаша от токсикоза и прееклампсия и вече незнам и аз какжо ли не си представям  Sad

# 119
Пууууу...утре сутринта  щели за записват за другата седмица,но и за утре,че имало два свободни часа... newsm78
Rolling Eyes
Това за Балев ли...  Rolling Eyes?

Диде, много ме разсмя  Mr. Green,макар чееее утре ще видим на нашия бебок дали е му е пораснал някой петльовски атрибут  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт