Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво да пия за температура и болки в гърлото?
Как да се справя с повишените левкоцити в кръвта по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като сватби, бременност, здраве, хранене, идеи за ресторанти, срещи с приятели и споделяне на лични преживявания и информация за лекари и болници. Някои от темите включват сватби, бременност , здраве , ресторанти , срещи с приятели , лични преживявания и информация за лекари и болници. Форумът обсъжда различни теми като сватби, бременност, здраве, хранене, идеи за ресторанти, срещи с приятели и споделяне на лични преживявания и информация за лекари и болници. Някои от темите включват сватби, бременност , здраве , ресторанти , срещи с приятели , лични преживявания и информация за лекари и болници. Форумът обсъжда различни теми като сватби, бременност, здраве, хранене, идеи за ресторанти, срещи с приятели и споделяне на лични преживявания и информация за лекари и болници. Някои от темите включват сватби , бременност , здраве , хранене , идеи за ресторанти , срещи с приятели , лични преживявания и информация за лекари и болници. Форумът обсъжда различни теми като бременност, именни дни, сватби, имена за бебета, идеи за рецепти и облекло за бременни. Участниците споделят лични преживявания като забавни моменти от сватби и избор на имена за бебета. Форумът обсъжда различни теми като бременност , секс по време на бременност , спонтанни аборти , избор на количка за бебета, идеи за ремонт на детски стаи и общи забавления и смешни ситуации. Дискусията във форума обхваща различни теми като бременност, грижа за косата, здравословни проблеми, именици и обмен на мнения и съвети.
-
Какво да пия за температура и болки в гърлото?
За понижаване на температурата можете да приемате парацетамол, след консултация с лекар, особено ако сте бременна. За облекчаване на болката в гърлото се препоръчва използването на Neoangin или Bioparox, като последният е антибиотик. Важно е да се консултирате с лекар, особено ако сте бременна, преди да приемете каквито и да било лекарства.
-
Как да се справя с повишените левкоцити в кръвта по време на бременност?
-
Какво да ям, за да кача по-бавно килограми по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
и скорошно оздравяване! И аз се разболявам, боли ме гърло и ми пари на очите и на бузите, класика, цяла зима издържах и сега ще се разболея 

.При нас нашия тати вече го съжалявам милия с толкова много жени/заека и кучето и те моми/и само си повтаря за негово успокоение-АЗ СЪМ ЦАРЯ НАЛИ и съответно никой не му отговаря 
Както и преди споменах - направо ми звучи като приказка с 3 дъщери, но и да е момченце пак ще си ми е приказка, сигурна съм 

Обаче имам работа на компа,а така ми се искаше да си дремна малко след обилния обяд
От време на време ме хваща голям глад,но все на постничко налитам.Знам,че трябва да се набляга на месцето,но....
Но,с алкохола правя компромис единствено с бирата и червеното винце.Биричка преди много си пийвах и сега ми се препива,но ми е леко гадна в момента-с др.вкус(това е единственото нещо което си е променило вкуса).Чрвеното вино го препоръчват докторите,но в минимални количества-125 мл.вечер.Полезно е за кръвообръщението.