Отговори
# 90
ronisum, аз последния път се оправих с Биопарокс спрей. Пиех и хомеопатичните Тонзилотрен и Инфлуцид /дано да не бъркам на това името/.

# 91
Аз сега се лекувам така, но пия и сироп Мукоплант, че кашлям като магарица. Биопарокс не съм приемала, за възпалено гърло ли е?

# 92
Аз смучам хомеожен 9, ефизол и тантум верде (редувам ги според зависи) сутрин и вечер от вчера осцилококцинумм и 3*1/2 хапче парацетамол(той май най ме облекчава от изброените). Ама като че ли няма подобрение. А съм склонна и правя гнойни ангини. Офа дано се размине  Tired
Иначе и инфлуцид сме смучали с малкта, мисля, че има ефект. Ако утре ми е пак така ще пробвам тонзилотрен и инфлуцида, само се притеснявам да не се събуда с налепи, че тогава само антибиотик ми помага  Sad

# 93
Споделям мнението на mishchitzata , че момичетата доста по-рано се вълнуват от противоположния пол. Наш Иво затова дели малчуганите на деца, разбирай момчета и момичета. Казва, че момичетата били скучни и не можели да играят, постоянно за женене му говорели Grinning
Като се разболея, единствено клеева тинктура пия и то, ако се сетя.

# 94
Ох момичета, като ви слушам с тези лекарства и ми се свива сърчицето. Сещам се за моя свински грип дето така ме измъчи. Аз тогава пих Стодал - сироп за кашлица, Осцилококцинум и в краен случай Парацетамол. Но бях едва във втория месец, вдигах температура и ми беше много страшно. Иначе мисля, че най-много ми помогнаха компресите с ракия на гърлото.
Стискам палци на всички ви много бързо да ви подминат гадните бацили!!!

А аз да ви попитам: каква е вероятността на ФМ да се обърка пола. Томова беше категорична за нашето момиченце, обаче, както съм ви казвала, всички бабини деветини, всички "познавачи", че и докторът с обикновения ехограф два пъти каза момче. Днес поредния субект, дето ме вижда за втори път в живота си заяви "Ти чакаш момче", аз си обяснявам, че е момиче, а той "Ти мене слушай!"  Shocked И така, замислих се... Това никак не е важно разбира се, ама взех да се заглеждам по розовки неща и ... Мисля да отида и на късна ФМ при Томова към 30 г.с. - дотогава никакви покупки Simple Smile

# 95
Здравейте момичета!!
В петък след голямо щастие за нашето момче след Фм, в събота сутринта вече бях на вратата на патологочна бремменост с бъбречна криза  smile3518 няма такава болка  ooooh!
да не говорим че цялото отделение изкочи да види какво става.
В окръжна болница в Пловдив бях се насочила да раждам,но след престоя си там установих,че ако нямам, човек с когото да имам уговорка за пари, просто ще си вия на умряло,докато някоя акушерка не се смили над мен.Акушерките са страхотни,но докторите ужасно мързеливи и неотзевчиви.На цялата гадост която изтърпях ме пуснаха с бактерии в урината без лечение  #Crazy и сега ще ходя сама да си пускам стерилни урини и разни ............................ох просто нямам думи.
Пожелавам на всички ви преди раждане да не ви се налага да влизате в болница!!!
Хубав ден на всички!!!

# 96
Дианче, аз вече трети ден се измъчвам с това какво ми се яде  ooooh! Мъжът ми ми е връчил 2 менюта да ги пиша на английски и руски и по цял ден манджи и вкусотийки  са ми в главата  hahaha От всичко искам да ям  ooooh! И накрая не мога да се реша какво да обядвам и вечерям  Mr. Green
Айде аз пак да хващам менютата и да почвам с мъките  Joy

# 97
Аз изплакнах очите в готварския форум и сега ми се ядът не 100 ,а 200  ястия Mr. Green
Yaroslavche,ние с теб ще си останем май само с четене.Очи пълни стомах ,празен Laughing

Титолина,замислям се за кюфтенцата и аз newsm78 Ще си топя хлебче на воля Laughing

# 98
ТЕАНА, а и всички, които са болни - скорошно оздравяване, момичета!
Lea83, и аз съм в същата чуденка - моята си лекарка на обикновения ехограф каза момиче, след 3 дни бях на ФМ, и там ми казаха - момченце...Иначе "познавачите" и те ми казват повечето, че е момченце Simple Smile. Абе каквото и да е, живо и здраво да е само!

# 99
Teaha,дано вече да няма нерви повече.Както и бързо оздравяване на всички болни.
Аз картинки на храни гледам да избягвам..иначе става страшно!!!
Всеки ден си хапвам ядки обаче, единственото, което мога да кажа,че ми се похапва...
Сега даже ям бирен фъстък на пук на киселините дето имам от него  Crazy .

# 100
Здравейте и от мен Grinning
Мадленка smile3501 smile3501 smile3501
Колко много сте изписали само...
Lea83 ,Томова е страшен специалист и шанса да се е объркала мисля че е нулев.Ако се съмнява в нещо се връща да го огледа отново и отново,така че. GrinningПознавам много мами които са били при нея и на никой не е объркала пола.А и на диска няма ли някоя снимчица за пола
Теана, Hug,
Стойка,добре дошла в отбора на бракуваните Laughing и ако някой съм изпуснала да поздравя да ме извини ,ама докато ви изчета и ..

# 101
Леа ,момчетата в повечето случаи се чекнат ,та им виси нещичко LaughingА и на 4Д  и то Томова ,малко трудно да се обърка. Laughing
 ТЕАНА,пази се !И стискаме палчета Peace

# 102
  • София
Теана, пожелавам ти да се оправиш бързо и да ти се размине болницата.

Скорошно оздравяване и на другите момичета! Аз откакто съм бременна се разболявам 3 пъти, но за щастие не сериозно. Оправям се с цитросепт, витамин C, много чайове и най-добре ако седя на топло вкъщи.

Стойче, честита венчавка! Бъдете безкарайно щастливи заедно! Нека винаги да има любов и разбирателство между вас!

Здравейте, хайде и аз да се запиша тук, че напоследък само ви чета Simple Smile
Честито на всички, разбрали пола на бебчовците!

Миналият петък бях на ФМ във "Вита" и разбрахме, че очакваме здрав, но много мързелив младеж  Laughing Беше си наумил, че ще спи и никакви бутания от страна на лекарката не го трогнаха, та едвам го огледа жената отвсякъде... Засега всичко ни е в нормата и съм мноого щастлива - бях си изгризала ноктите от притеснение Embarassed
И като казах притеснение - момичета, аз вместо да качвам килограми - свалям. Стартирах на 92 кг., а в момента съм 88??? На бебе това не му се отразява, явно, защото си е в нормите като тегло и ръст за 19-та седмица - 17см и 277гр., но мен малко ме шашка. Отделно, че вчера на изследванията на кръвта ме уведомиха за високи левкоцити (12,5 при горна граница 10,5) и ниски еритроцити newsm50 , та сега се чудя да тичам ли веднага до докторката или да изчакам до понеделник, когато ми е часа...

thrillean нали са ти казали, че бебето е добре - това е най-важно. Така,че не се притеснявай! Според мен е най-добре за твое спокойствие да отидеш при лекарката ти.

# 103
  • София
Мадленка, благодаря за промененото заглавие   bouquet

Бързо оздравяване на всички  Hug Аз се лекувах с Прополки за смучене и от време на време с парацетамол, както и много лимони  Peace

Голямата ни дъщеря сега е 3-та група, но още миналата година един път след като се прибра от градина ни заяви, че тя вече си имала мъж и ще се жени  Shocked Ние гледахме много, много да не задълбаваме и само попитахме за кой Simple Smile Иначе в други разговори й е обяснена хронологията на живота - градина, училище, университет, женитба, бебе и т.н.  Mr. Green
Известно време след това ни обясни, че тя вече не искала да се жени за въпросния сладур, който ходел след нея и й казвал" Айде бе, Билянче, виж колко си хубава, ожени се за мен. Защо не искаш. Нали преди искаше?!"  Joy И Билянка разказвайки ми ги това обобщи - "Мамо, видя ли тая моята хубост до къде ме докара?!"  Joy

Мъжът ми пък като ходел да я взима от детска градина веднъж, като се появил на вратата и Билянка го видяла, тя отишла първо да целуне въпросното момченце за „чао” и тогава отишла да гушне баща си, на чиято реакция баща й беше силно възмутен   Laughing

Към днешна дата горния романс мисля, че вече не е актуален.
Баща им преди разправяше, че му трябва пушка двуцевка, а сега ако се окаже, че и третото е момиче, направо ще му трябва трицевка  Joy

Просто не можете да си представите /мамите с 1-во/, какви забавни и интересни моменти ви очакват  Heart Eyes

Дея пък /малката ни дъщеря/ вчера ме гледа и ми казва : „Мамо, колко дебела си станала”, като визираше корема ми. Аз й казах, че съм дебела, защото имам бебе в коремчето и тя почна да се тръшка „Искам и аз бебе в коремчето, искам и аз големи цици ... ”  Joy

Общо взето при нас е весело  Joy

# 104
  • Sofia
Здравейте и от мен,
в този крив ден, видях, че има много болни, на всички  Hug и скорошно оздравяване! И аз се разболявам, боли ме гърло и ми пари на очите и на бузите, класика, цяла зима издържах и сега ще се разболея Sad
Кажете моля какво да пия за температурата и гърлото  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт