Отговори
# 75
Ей, много тихо в тази тема  Laughing За сметка на това във ФБ е нещо страшно. Сутринта се уплаших като си отворих мейла  Crazy

Честити девойки и момчетии на всички разбрали пола на дечицата  Hug

Тара, добре, че Дианка споделя новини около теб, че се бяхме изпопритеснили къде се губиш  Hug

Ярославче, каза ли ти поне защо ти отказва? Освен това не разбирам какво ще й коства да ти я премери  newsm78 Уф, и после навсякъде се тръби как бременните не се грижат за себе си  #2gunfire
Относно изследванията за магнезий - мисля, че е доста полезно да се прави, още повече че бременните страдат от дефицит, който пък води до контракции и куп "хубави" неща. Не се ядосвай, ако ти е по - спокойно иди на частно  Hug

Дианке, дано всичко е наред със захарта  Hug И вече наистина е време да спрем да се шашкаме. Моя вече ме заплашва с изнасяне и че ще прати МАЙКА СИ  Crazy да седи с мен  hahaha

Мадленка  hahaha Моя неслучайно е искал момче, да му се невиди. Искал е да си спести всичките тревоги покрай госрожиците. Макар, че от сега се е заканил, че няма да пуска момъка навън до 18-та му годишнина  ooooh!

Уф, исках да ви питам нещо, но забравих. Както и да е, като се сетя, пак ще пиша.

# 76
  • Асеновград
Благодаря за хубавата темичка.
Момичета днес бях на лекар, всичко е наред с госпожицата Peace само много е шавлива почти по цял ден усещам танците и. Heart Eyes

# 77
и на нашата госпожица едва и чухме сърцето само се връткаше като за снимка Wink нооо както се казва от както е станала на човек си е такава Grinning
а за магнезия мен само ме боляха краката но от както го пия мога да се похваля че нямам проблеми и си спинкаме по цяла нощ само със няколко пробуждания даже и до WC не ходя :Р

# 78
Здравейте мами,
Честито на всички разбрали пола  bouquet
Пак за нула време сте изписали половината форум. Набързо прегледах и със сигурност много съм изпуснала.
Евита твоя пост много внимателно го прочетох, защото много се интересувам за стволовите клетки, можеш ли да споделиш някакви цени, ако искаш и на ЛС, стига да имаш време.
Ще съм ти много благодаряна Hug
Хубав и успешен ден дами, трябва да бачкам до скоро Hug

# 79
Здравейте,

Благодаря за хубавата темичка  Hug Hug Hug

Няколко дни ме нямаше и сет захванали нова темичка  Simple Smile
Сватбата беше невероятна,в един момент бях загубила ориентация,ох немога да си опиша чувставата,който го е изживял само той знае какви са емоциите и усещанията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Изпратихме родата вчера,и днес наработа  Sad Sad Sad
Честито на  stork-boy stork-girl разбрали пола много здраве и безпроблемно бременеене а на есен много сладки и пухкави  newsm32 newsm07
Аз отивам да поработя.
Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 80
Дианче, как няма да пиша по нощите, знаеш ли колко часове ми отне да изчета всичко, което сте писали за 5 дни назад  Grinning

Гледах На кафе за недоносените дечица и ми стана много тъжно.... разни мишленца по 800 грама как се борят за оцеляване, миличките. Дано на никоя от нас не се случи да роди преждевременно  Praynig

Всички ли сте във Фейса днес, никакви ви няма тук  Grinning

# 81
Стойче, ЧЕСТИТО! Снимчици няма ли да пуснеш. Laughing

# 82
и на мен ми стана мъчно за бебенцата
Стойке честито
а за 5 знаците направо голяма радост дано всичко да им е наред да са живи здрави и да пораснаат мноооого голями Simple Smile

# 83
Аз не гледам днес На кафе, че много се натоварвам психически. После с дни го мисля, даже и сънувам. Затова реших да си го спестя.

Иначе във фейса и тук не мога да ви следя, затова само тук ще чета. Поне да не изпусна нещо. Laughing

# 84

Аз сега отивам във форума с рецептите да изплакна очи и да измисля какво ми се яде  Twisted EvilЧе сто манджи ми се въртят в главата  smile3527В момента поне 10 блюда ми се хапват smile3511

# 85
Здравейте!
Вчера и аз бях при Марков и се оказа, че бебето е девойка.  newsm44
Таткото много се надяваше на момче, но Марков беше категоричен - момиче е  Laughing Laughing Laughing
Иначе всичко си ни е наред засега и се развиваме нормално  Simple Smile

# 86
Диде кюфтенца със сос ако може за мен   chef

reya честито Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 11:40 от titolina

# 87
Здравейте, хайде и аз да се запиша тук, че напоследък само ви чета Simple Smile
Честито на всички, разбрали пола на бебчовците!

Миналият петък бях на ФМ във "Вита" и разбрахме, че очакваме здрав, но много мързелив младеж  Laughing Беше си наумил, че ще спи и никакви бутания от страна на лекарката не го трогнаха, та едвам го огледа жената отвсякъде... Засега всичко ни е в нормата и съм мноого щастлива - бях си изгризала ноктите от притеснение Embarassed
И като казах притеснение - момичета, аз вместо да качвам килограми - свалям. Стартирах на 92 кг., а в момента съм 88??? На бебе това не му се отразява, явно, защото си е в нормите като тегло и ръст за 19-та седмица - 17см и 277гр., но мен малко ме шашка. Отделно, че вчера на изследванията на кръвта ме уведомиха за високи левкоцити (12,5 при горна граница 10,5) и ниски еритроцити newsm50 , та сега се чудя да тичам ли веднага до докторката или да изчакам до понеделник, когато ми е часа...

# 88
  • София
Хелоууу  Party
Мадленка мнооого се забавлявах с гаджето на Али  Mr. Green, сетих се за една скорошна случка и реакцията на мъжа ми.
Та значи вечеряме и дребния разказва как е минало в градината...и по едно време казва "ааааа аз днес се ожених за Гери". Ние с татко му се подсмихваме само и аз го питам....е как бе мамо се оженихте...кво значи това. И той...ми целувахме се като големите дето си лапат устите....и двамата с мъжа ми  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy Оттам нали се сещате едни обяснения подробни. На другият ден, пак същата ситуация той разказва...и по едно време...а пък Гери днес се ожени за другият Иво  Mr. Green и мъжа ми вика : лелеееее какви са днешните момичета.....много трябва да внимаваме как ще възпитаваме нашето  ooooh!  Joy Joy

# 89
И аз да се запиша в новата темичка. Едвам изчетох 6 страници. Пратих заявка за Фейсбука.
На ФМ ще ходя другата сряда и тогава вече се надявам да раберем пола. Обаче от 2 дни съм много болна. Запушен нос, и адски много ме боли гърлото. Едната ми сливица толкова е голяма, че не мога да преглъщам от нея  Sad
Ако има нещо ефикасно и безвредно ще се радвам да ми препоръчате. Пък и отвреме на време се опитвам и температура да вдигам. Абе ужас.
За КГ - както не бях надебеляла нищо, само за 7-8 дни от Великден на сам съм качила 3 кг и изведнъж ми пролича много корема. Бузите подух също  Embarassed
Иначе според лекара от ЖК бебето се развива нормално. отговаря си на седмиците и тежи 260 гр, което е добре. Но Наистина с тази настинка/грип ми е много зле.
Ако усетя, че още се влошават нещата към кого да се обърна за по-сериозно лечение. Към гинеколога ли или специалист уши-нос-гърло.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт