Парфюмни размисли и страсти - 100

• 35 554
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Инсоленс едт не помня, но едп си е виолетков за мен Crossing Arms

# 706
  • виртуално
при мен EDT е виолетково, а EDP е по-скоро липово-пудрено

# 707
  • Германия

Руми,  Hug, аз пък ЕДП не познавам, но знам, че всички до един намират единствено виолетки в този аромат. Затова го и изтрясках преди половин година на сляпо. Бях го пробвала веднъж само. Не че няма хич теменужка, но е много краткотрайна и размита. В началото. После поема към болничните за мен, бели аромати, а остатъкът след два-три часа направо ме пренася към бялото Дел Позо или най-точно към Пако Рабан Pour Elle, за мой ужас. Трая Инсоленс само дотогава, докато не стане съвсем бял.

# 708
  • София
Доста са различни едт и едп за мен. В едп не стигаме до бяло и като цяло на мен той не търпи голяма промяна, което ми харесва в случая  Wink

# 709
  • София
Аз пък днес се оставих на Lancome Miracle - не бях го носила мнооого отдавна.
Много интересно ,преди не долавях абсолютно никаква цитрусова нотка ,а днес ми мирише натрапчиво и само на цитурс!!  Shocked  /което хич не ми харесва Crossing Arms/  

# 710
И двата са ми еднакво виолеткови, като ЕДТ не мога да нося защото ми е задушлив, а ЕДП мога, но не бих.

Разликата между Руж и Руж Деликат Ермес е катастрофална просто.

# 711
  • Бургас
Аз пък днес се оставих на Lancome Miracle - не бях го носила мнооого отдавна.
Много интересно ,преди не долавях абсолютно никаква цитрусова нотка ,а днес ми мирише натрапчиво и само на цитурс!!  Shocked  /което хич не ми харесва Crossing Arms/  
Mиракъл ми мирише на чиста, измита коса, полята с оцет(или нещо подобно - детски спомен  Crazy), на същото ми напомнят и старата Черна рокля на Ейвън и по-малко Флората на Гучи.

# 712
  • Козлодуй
Моля,моля,аз харесвам Агент първи.Е,чак върло не знам,имам и по-любими,но го нося с голямо удоволствие.

# 713
  • Германия
Моля,моля,аз харесвам Агент първи.Е,чак върло не знам,имам и по-любими,но го нося с голямо удоволствие.

Ей, Сънчо, вярно бе! Така се зарадвах Hug Hug Аз също имам по-любими, но този ми е в Топ 10 шипри.

# 714
[/url]
Ей, Сънчо, вярно бе! Така се зарадвах Hug Hug Аз също имам по-любими, но този ми е в Топ 10 шипри.
Е на мен ми е в топ 5, щото харесвам само толкова шипри. Достатъчно е. Mr. Green

Обичам този мъж. Heart Eyes Толкова е секси. Творенията му също.

# 715
 Сега пръснах малко от първият Агент, който подарих на майка ми, защото на времето не го оцених и мисля, че прибързано съм го осъдила. За мен той е винтидж, носталгичен парфюм, представям си го носен от жена, която обича перли и дантели. Сигурно ще ми се смеете, но има нещо в него, което ми напомня на този Нарциско http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-5321.html .

# 716
  • Германия
Сега пръснах малко от първият Агент, който подарих на майка ми, защото на времето не го оцених и мисля, че прибързано съм го осъдила. За мен той е винтидж, носталгичен парфюм, представям си го носен от жена, която обича перли и дантели. Сигурно ще ми се смеете, но има нещо в него, което ми напомня на този Нарциско http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-5321.html .

Това с перлите и дантелите може само да ме ласкае. В Агент Първи няма нищо винтидж, обаче. Винтидж парфюмите са толкова характерни, така граниво пудрени, че не могат да бъдат сбъркани Hug Руж на Ермес, Мицуко на Герлен, Шанел 19, ..... , миришат на стара пудра или червила Ален Мак, а  Агент Провокатор е суха, стържеща, дървесно - хартиена роза за мен. При това го намирам за футуристичен и модерно намахан, отколкото винтидж носталгичен. Денс, на теб винтидж ли ти е? Не, нали?

ПП Денс, този мъж от снимката ми прилича на твоят Blush Много.

# 717
Напоследък много нося Ароматния Еликсир. За моя изненада един
път реално видях призрака на АП1 в него, някъде малко след сре-
дата. Сега не мога да си спомня в какъв ден - влажен, мрачен или
слънчев беше това, но беше факт. Също така в един ден прелетя
и един повей на друг аромат - О'де Соар, което естествено беше
за мен приятно. В момента пак съм с него, но отпреди час и си е
все още той самият, негово благородие Ароматният Еликсир.

Нищичко винтидж не си спомням и аз от АП1. Пергамент - да, но
в смисъл на визуална и звукова прилика (на ароматна нямам пред-
става).

Замислила съм проба или сляпо отстрелване на Перлите на Лалик.
Какво ще кажете? Натали? Денси?

# 718
  • Германия

Замислила съм проба или сляпо отстрелване на Перлите на Лалик.
Какво ще кажете? Натали? Денси?

Асса, Hug, аз нося Ароматичния от 1994 година насам. Без прекъсване. Всьо и вся е и за мен. Ако трябва да изправя Перлите на Лалик до него, губят по всички пунктове. Перлите са силно камфорови. Пачули е олекотено наистина, въздушно като мист, но много интензивно. Бих пробвала преди покупка, още повече, че има и къде. Характерен е, няма сладост, но е труден. Щом харесваш шипри, почти сигурно е, че ще ти хареса, но аз оставам незадоволена някак Blush Тънък ми е аромата, нищо, че е наситен.

# 719
Натали, аз заради писаното от теб те питам Simple Smile - от там ми е интереса
към Лалика. Обаче, щом казваш, че е по-незадоволителен от АрЕл, то
явно ще ме почака да го пробвам и ще се въздържа от слепота. Благо-
даря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт