Отговори
# 525
аз предпочитам момиченце  Grinning да си му слагам панделки , фибички , роклички да си я правя като кукла  Laughing 
щото до сега като съм търсила подаръци за момченца...ами то пълна трагедия никво разнообразие, а по момичешкити дрешки да ти окапят очите  Grinning

а и другото според мене момиченце се гледа по-лесно, макар че таткото не е на същото мнение , че много зор щял да види да разгонва гаджетата  Laughing

# 526
И аз много искам мимиче.Още с първото исках,но си имам момченце,да ми е живо и здраво.И момчетата са прекрасни но сега съм се вманиачила по момиче.Исакм да купувам роклички Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 527
И за мен една девойка, моля! Heart Eyes

# 528
Аз пък пъпки нямам, да не казвам голяма дума, но поне засега е така, даже напротив лицето ми се изчисти, озари и всички казват, че съм се разхубавила. Аз по принцип съм с мазна кожа и коса, но не забелязвам някаква драстична промяна. Още с нищо не съм започнала да се мажа, но ми казаха, че е най-добре с чист зехтин, така че мисля да пробвам.

# 529
Искам още една принцеса!!!!!!!!!

# 530
и на мен ми се иска момиченце (отново), но имам усещането, че нося момче....

# 531
Диване аз си мисля,че моето ще е момиче пък да е живо и здраво!Днес съм на док. в 18ч. Praynigдано всичко да е наред с бебо Praynig.Относно стриите с първата бременност в началните месеци мазах мамма донна на чико и бебешко олио на нивеа,а през последния триместър на мустела и след раждането на мустела и съм доволна нямам нито една от бременноста,а от пубертета си имам няколко,надявам се и тоя път така да стане Praynig.

# 532
Аз лично не мога да отговоря какво детенце си искам, нооооо вижте татито си има мнение. Иска да е момиченце за да можел да му връзва панделки, да му прави плитки и да му купувал всякакви фибички, когато се прибирал от работа.   lovekiss

# 533
Аз винаги съм си представяла, че ще имам момиченце и момченце, но първо искам принцеска...да обаче таткото, толкова мнг иска мъж, който да изкара на стадиона още като проходи... нз чие желание ще се сбъдне, само да ни е живо и здраво . Четох, че ако не ми е срамежлив бебо мога да го видя още в 12 г.с. , та се надявам като отида на преглед и с пола да ме зарадват.

Относно зъбобола, GJK, аз съм със 7 кариеса и 2 пулпита, бях на контролен преди 2 седмици и за една година без профилактичен преглед това е резултата, ужас, но съм си запазила една седмица около 25-30, за да мога да ги оправя, моят зъболекар ми препоръча да е сега, а не като напредна, дано се оправиш скоро и пий парацетамол, за да те отпусне малко, друго не ни е позволено  Hug

# 534
аз искам момиченце, все си мисля, че не бих се справила с момче. звучи тъпо  Embarassed ама аз имам сестра, бебетата около мен повечето са момичета и имам много малко инфо за отглеждането на момченца, малко се притеснявам  Rolling Eyes пък и  искам да връзвам панделки , да купувам роклички. обаче милото иска твърдо момче, даже като говори нещо за бебчо и го нарича "малкия" и аз го поправям "малката"  hahaha разбира се най-важното е да е живо и здраво, ако е момиче после ще работим за момче, ако е момче - за момиче.... и така докато си имаме и момчета и момичета... поне по трички хахахаххаха само да сме живи и здрави !!!!

# 535
Хихихихи, всички се редят за момиченца  Mr. Green  Heart Eyes

Аз цял живот съм си мислила, че ще имам момче, но последната година нещо се обърнаха на 180 градуса нещата и само за момиченце си мисля, а имам и предчувствието че е момиче, но ще видим.  Наистина ще съм еднаквно щастлива каквото и да се окаже  Hug

# 536
Милото постоянно повтаря , че ще е момиче ...а аз не знам , искам момиче , но и момче . И двата пола си имат и хубавото и лошото , каквото -такова ,така или иначе вече е решено , ще почакаме и ще разберем  Hug

# 537
Аз май искам момче. И то не за друго, ами щото няма да има толкова шопинг за момиче. Grinning А не върви да кажа, че на Мая дрехите са вече демоде...  Joy Много ми е хубаво да пазарувам за бебе. Simple Smile

# 538
За мое огромно съжаление напускам темата.
Бях на преглед в понеделник и се оказа, че единия бебок не е развил както трябва и се е разорбирал изцяло, а на другия му е спряло сърчицето. Във вторник направих аборт...  Cry
Пожелавам ви много положителни емоции и здрави и красиви бебчета.

# 539
Моят мъж се точи на момченце повечко, нали си имаме щерка. Аз още нямам особено усещане, но сякаш върви доста различно бременността, може и да се окаже момченце...

Общи условия

Активация на акаунт