Отговори
# 540
temoshika много  Hug  Hug  Hug за теб, сигурно така е трябвало, но ще видиш може би е за добро и 2012 ще успееш, не се предавай

да ви кажа и мен малко ме е страх, а на доктор съм след 24.05, направо незнам как ще издържа

# 541
temoshika, съжалявам много! Бъди силна и гледай напред!!! Поне дадоха ли ти обяснение защо се е случило това? В коя седмица се случи това? Извинявай, че така питам, но направо настръхвам всеки път като прочета, че още някой е загубил бебе. Няма ли край тази гадост? ooooh!

# 542
  • София
temoshika , много съжалявам Hug Много сили ти желая.

Какво става в тая тема напоследък??? Започва да ме хваща страх от прегледите или по-точно какво ще види лекаря...

Честно казано аз не знам какво искам. Със сигурност желая да е живо и здраво детето!
Цял живот съм искала момиче, в последните месеци искам момче / признавам,че мъжа ми повлия Blush, обаче преди няколко дни сънувах как една баба ми казва много красиво женско име. Та и аз не знам вече.

Момичета, някъде по-напред в темата четох, че някой препоръчва тоник за главоболие. Чела съм, че тази напитка не се препоръчва на бременни заради хинина. Но все пак питайте доктор.

# 543
На всички,които са се разделили с бебчетата пожелавам много бързичко възстановяване и физическо и психическо, и кураж момичета   bouquet

За пъпките мога да ви препоръчам коя ексофолиант, на биодерма е в една тубичка,има различни видове според типа кожа,струва 16 лв.,на скоро имаше промоция - правеха ти с всеки ексфолиант подарък тоник, и си беше доста изгодно,не знам дали няма останали още промоционални предложения.Хубавото за този продукт , освен че е медицинска козметика , е че няма аромат и се усеща ефект от първия път - поне при мен Simple Smile Малко като реклама прозвуча , ама аз съм толкова доволна, вече купих на майка ми и на сестра ми да го пробват  Laughing

За стриите , един мой приятел твърди че е много компетентен, което много ме учуди защото все пак е мъж  Laughing ама тъй като ходи много на фитнес, и нали им се получават стрии по ръцете и на други места от увеличаването на мускулите, ми сподели тайната си рецепта.Каза , че бил пробвал всякаква козметика, дорри някакви масла , които стрували 110 лв шишенцето  Shocked на мен ми се стори доста скъпо , дори и да са ефективни не ми се мисли за цялата бременност колко шишенца ще изхабя- съответно колко ще ми струва,сигурно повече от колкото след това да ги премахна с лазер  Laughing Та... той каза , че най-ефикасното против стрии си оставала свинската мас, тъй като работела в дълбочина, каквото и да означава.Той лично си я държал във фризера и в няква малка кутийка за крем си вадил количество колкото за седмицата, разтапял го в микровълнова и слагал ванилия за хубав аромат, и си държал кутийката в хладилника , като свършела пак си приготвял "вълшебния" разтвор. Тия дни ще навестя бабчето и ще и взема цялата свинка мас, с която разполага.Казват , че уж попивала бързо, ама съм убедена че постоянно ще съм омазана до уши в мазнотии.Красотата изисква жертви  Rolling Eyes
Някой ако се е мазал с такова чудо да споделя - толкова гадно ли е колкото звучи ?

# 544
temoshika, съжалявам много! Бъди силна и гледай напред!!! Поне дадоха ли ти обяснение защо се е случило това? В коя седмица се случи това? Извинявай, че така питам, но направо настръхвам всеки път като прочета, че още някой е загубил бебе. Няма ли край тази гадост? ooooh!

Все още чакам да излязат резултатите от хистологията и евентуално тогава ще се види причината.
Външно не откриха проблем - останалия ембрион си отговряше на седмиците ( 10 г.с.), не е имало отлепвания на плацентата, просто сърцето е спряло.
Надявам се аз да съм последната,която пише за това в тази тема,
момичета не се отдавайте на лоши мисли, мислете си само положителни и хубави неща, пазете се и всичко ще бъде наред  Hug

# 545
  • Бургас
На всички,които са се разделили с бебчетата пожелавам много бързичко възстановяване и физическо и психическо, и кураж момичета   bouquet

За пъпките мога да ви препоръчам коя ексофолиант, на биодерма е в една тубичка,има различни видове според типа кожа,струва 16 лв.,на скоро имаше промоция - правеха ти с всеки ексфолиант подарък тоник, и си беше доста изгодно,не знам дали няма останали още промоционални предложения.Хубавото за този продукт , освен че е медицинска козметика , е че няма аромат и се усеща ефект от първия път - поне при мен Simple Smile Малко като реклама прозвуча , ама аз съм толкова доволна, вече купих на майка ми и на сестра ми да го пробват  Laughing

За стриите , един мой приятел твърди че е много компетентен, което много ме учуди защото все пак е мъж  Laughing ама тъй като ходи много на фитнес, и нали им се получават стрии по ръцете и на други места от увеличаването на мускулите, ми сподели тайната си рецепта.Каза , че бил пробвал всякаква козметика, дорри някакви масла , които стрували 110 лв шишенцето  Shocked на мен ми се стори доста скъпо , дори и да са ефективни не ми се мисли за цялата бременност колко шишенца ще изхабя- съответно колко ще ми струва,сигурно повече от колкото след това да ги премахна с лазер  Laughing Та... той каза , че най-ефикасното против стрии си оставала свинската мас, тъй като работела в дълбочина, каквото и да означава.Той лично си я държал във фризера и в няква малка кутийка за крем си вадил количество колкото за седмицата, разтапял го в микровълнова и слагал ванилия за хубав аромат, и си държал кутийката в хладилника , като свършела пак си приготвял "вълшебния" разтвор. Тия дни ще навестя бабчето и ще и взема цялата свинка мас, с която разполага.Казват , че уж попивала бързо, ама съм убедена че постоянно ще съм омазана до уши в мазнотии.Красотата изисква жертви  Rolling Eyes
Някой ако се е мазал с такова чудо да споделя - толкова гадно ли е колкото звучи ?

Предната бременост се мазах през цялото време със свинска мас- нямам никакви стрии. Даже в най-големите жеги продължавах да се мажа- не си спомням да ми е било некомфортно, или да ми е  миришело неприятно  Peace
Сега не се мажа още с нищо, заради миризмите  Sick , а усещам че имам нужда- корема ми доста се е увеличил вече.

# 546
обаче преди няколко дни сънувах как една баба ми казва много красиво женско име. Та и аз не знам вече.

Аз ще разкажа. Много исках момче с предната бременност. Бяхме измислили име за момиче и момче, съвсем в началото. 2-3 седмици преди феталната морфология сънувах, че съм родила, момиче. А до него стои една бележка с името - Мая. Женското име, което бях измислила нямаше нищо общо с Мая, пък и до последно се надявахме на момче. На феталната морфология се оказа девойка. И я кръстихме Мая разбира се. Не знам дали заради това, бебето ми е може би е едно от най-спокойните и най-неревливите деца. Спи по цяла нощ още от родилното отделение. Не разбрахме какво са колики... Изобщо... Както казват някои хора, дойде си с името. Simple Smile

Така че, недей да пренебрегваш името, което ти е казала бабата в съня ти.

# 547
Аз не знам още Simple Smile, имам си вече момченце..ту ми се приисква момиченце, ту ми е все тая. Със сина си имах чувството, че ще е момиченце, пък сега си мисля, че ще е пак момче, че се чувствам като с предната бременност.

# 548
Относно името - и аз сънувах съвсем в началото на първата си бременност, че си говоря с едно сладко момченце. Обръщах се към него по име и знаех, че това е моят син. По това време доста се колебаех дали да задържа бебето, защото преди да знам че съм заченала си бях направила 2рентгенови снимки на кръстта(съвсем неподходяща област).
След съня бях доста по-убедена, че детето си идва с името и трябва да се появи.
Наистина сега малкият прилича много на детето от съня ми - също толкова сладък, русичък, приказлив. Но с един голям недостатък - има генетично заболяване, което ограничава движенията му.
Та сега като се замисля - не знам, колко добре е било, че съм се вслушала в съня си.
Но човек никога не може да знае, кое е правилно и кое не. Най-добре е да се действа както вътрешно го усещаме и да се вслушваме в интуицията си.

# 549
за маста и аз да се изкажа  Mr. Green. Преди време една билкарка ми беше дала някаква смес от мас с билки, с която си мажех гърдите, заради кистите (както вече споделих преди няколко дни имах кисти на гърдите). мажех се сутрин и вечер. Попива много бързо и не мирише на нищо лошо. Другото, което е, и двете деца на сестра ми са мазани от бебета с мас, а не с химиите, които се предлагат като "много хубава бебешка козметика". Никога не са били подсечени, както се казва или с някакви обриви или протривания по кожата. аз съм изцяло ЗА маста - и за нас и за бебетата ни.  Peace

# 550
  • София
обаче преди няколко дни сънувах как една баба ми казва много красиво женско име. Та и аз не знам вече.

Аз ще разкажа. Много исках момче с предната бременност. Бяхме измислили име за момиче и момче, съвсем в началото. 2-3 седмици преди феталната морфология сънувах, че съм родила, момиче. А до него стои една бележка с името - Мая. Женското име, което бях измислила нямаше нищо общо с Мая, пък и до последно се надявахме на момче. На феталната морфология се оказа девойка. И я кръстихме Мая разбира се. Не знам дали заради това, бебето ми е може би е едно от най-спокойните и най-неревливите деца. Спи по цяла нощ още от родилното отделение. Не разбрахме какво са колики... Изобщо... Както казват някои хора, дойде си с името. Simple Smile

Така че, недей да пренебрегваш името, което ти е казала бабата в съня ти.

Въобще не съм си го помислила. Още повече, че това име ми е едно от любимите.

# 551
marinamihailova а дали ще има ефект свинката мас дето я продават по магазините.....че гледам няква полска измислена мас продават   Mr. Green
а някой беше писъл и за топъл зехтин , че се маже , я да сподели пак  Grinning

# 552
И аз започнах да се замислям за мазане с някакви неща и от това, което чета май крема на Мустела най-много го препоръчват мамите. Зачудих се и аз обаче за естествените методи и, честно казано, досега идеята за свинска мас ме отблъскваше доста и по-скоро се замислях дали зехтинът няма да е по-добър вариант - някоя от вас пробвала ли е и има ли отзиви?
Майка ми като малки ни е мазала с преварен зехтин и казва, че е най-доброто нещо, но ако свинската маса попива бързо и не става мазало след нея също бих я пробвала - особено по формулата с ванилията  Party

тази свиснка мас по магазините не е ли осолена?  newsm78

# 553
Ух, аз не знам как ще кръстим малката душичка. Термина ми е на 31 декември, но и по-рано да се роди периода е пълен с празници и именни дни, така че май малкото ще си дойде с името. Което до някаква степен ме улеснява, тъй като на свекъра ми първата буква е "Е".

# 554
една приятелка току що ми сподели , че точно с Мустела се е мазала и са и се нацепили гърдите , една друга Аvon е мазала , и пак е нямало полза..... та не знам може би наистина естествени продукти..........

Общи условия

Активация на акаунт