Отговори
# 555
за естествените продукти

# 556
еми явно природното си е най-ефективно значи. Само трябва да преценя дали зехтинът или свинската мас ще помогнат повече

За именцата - ние вече сме ги измислили май, въпреки че аз допускам че ще има доста нови идеи докато дойде моментът да раждам. За момче в общи линии сме сигурни за името, но за момиче все чувам нови и нови кое от кое по-хубаво та ще видим кое ще се окаже победител  Mr. Green

# 557
сутрин мас вечер зехтин за по сигурно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 558
Не мога да се въздържа от коментар за полската мас .... не знам дали полските прасета са толкова качествени като нашите си българските, така че аз залага на БГ дебелите и нагушени свинки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (стана ми много смешно)

# 559
  • Beyond the Frontiers
Аз тъкмо се хвалих, че съм по-добре и снощи  Sick Sick ужас, до сега не съм повръщала, но не удържах фронта. Скорострелно днес анулирах и пътуването си другата седмица до Турция и направо ми се реве, толкова ми се ходеше  Cry Cry Но това е положението...
Отдадох се на успокоителен шопинг - в Тера нова има памучно/ленени панталони на ластик горе на 9,90 лв и тениски/туники по 4,90 лв.

За кремовете - предният път в началото карах на бебешко олио, в по-напреднали месеци на Мустела. Аз лично съм доволна. По принцип съм слаба, но всяко качване и сваляне на 2-3 кг, ми образува стрии на бедрата и дупето. С Мустела мазах корема най-вече и нямам 1 белег даже. Смятам и сега да си я ползвам.

Аз твърдо съм решила, че пак ще е момче. Ще ставам зла свекърва, добре ще ми се отдава  Wink Винаги съм имала особено мнение към майките на 2 момчета, та смятам, че сега ще ми се върне - един вид шега на съдбата. Ще видим. Peace

# 560
Снощи се сънувах булка.. Tired

Значи да казвам да  ми пращат свинска мас от бг  Mr. Green

# 561
Аз тъкмо се хвалих, че съм по-добре и снощи  Sick Sick ужас, до сега не съм повръщала, но не удържах фронта. Скорострелно днес анулирах и пътуването си другата седмица до Турция и направо ми се реве, толкова ми се ходеше  Cry Cry Но това е положението...
Отдадох се на успокоителен шопинг - в Тера нова има памучно/ленени панталони на ластик горе на 9,90 лв и тениски/туники по 4,90 лв.

За кремовете - предният път в началото карах на бебешко олио, в по-напреднали месеци на Мустела. Аз лично съм доволна. По принцип съм слаба, но всяко качване и сваляне на 2-3 кг, ми образува стрии на бедрата и дупето. С Мустела мазах корема най-вече и нямам 1 белег даже. Смятам и сега да си я ползвам.

Аз твърдо съм решила, че пак ще е момче. Ще ставам зла свекърва, добре ще ми се отдава  Wink Винаги съм имала особено мнение към майките на 2 момчета, та смятам, че сега ще ми се върне - един вид шега на съдбата. Ще видим. Peace

Спокойно, добра свекърва няма (почти). То и с тъщите е същото  smile3505

# 562
Момичета здравейте! Hug
 Тези дни бах на гости и не можах да следя темичката,но сега се прибрах и сядам да ви чета,доста сте изписали!Аз на 5 май бях на преглед пак ме гледаха със вагиналния ехограв,направиха ми и картон вече.Та така  със бебчо всичко е на ред измериха го и по думите на доки бебето е идеално дай Боже все да е така с мен и със всички вас!
За именца и аз се позамислям ,но тъй като не знам какво ще е бебчо съм по объркана,имам си момиченце сега тати естествено иска момче,но каквото и да е все е радост.А може и наистина да е мъжко ако сравня бременностите ми сега много повече повръщам и ми е лошо отколкото с първата.Но като чели за момиченце се сещам много и все хубави именца,а за момченце нищо не ми идва на акъла Thinking
За стриите и мазилата незнам аз с първата бременност се нацепих на всякъде просто ужас,иначе се мажех със някакжо доста мазно бебешко олио ама не нищо,а за маста се замислям обаче как ще издаржа във тия горещини дето предстоят намазана с това нещо незнам.

# 563
Аэ преэ 1вата бременност се мазах с бебешко олио само и нямам нито 1 стрия въпреки +30кг.Но мисля че е до кожал

# 564
Снощи се сънувах булка.. Tired

Значи да казвам да  ми пращат свинска мас от бг  Mr. Green

Момичета, не вярвайте на всичко, което сънувате. Мозъците на бременните жени са луда работа. Аз сънувам такива простотии от няколко дни, че чак се стряскам и събуждам по няколко пъти през нощта и после съм като печен праз на работа цял ден.

Ако ще си поръчваш от БГ мас, казвай навреме, за да угоим прасетата  smile3532 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 565
здравейте мами, поздравления много сте активни,толкова много сте изписали! само да споделя моят опит, през първата си бремменост се мазах с крема и олиото на чико и нямам нито една стрия:) сега мисля пак на тях да заложа!

# 566
Да се изкажа и аз по въпроса Simple Smile
Момче или Момиче
вече имам момиче и не ме е страх и знам как ще се гледа
момченце, ами да шарени да са
като гледам колко по-различно е (бременеенето) най вероятно ще е момче пък и калкулаторите на пола ми го изкарват мъжко Simple Smile

за стриите моя опит е горчив
до датата на термина нямах нито една Simple Smile
уви, преносих 5 дена в които толкова бързо ми се появиха - като бримки на чорап- та според мен вече няма накъде повече да се нацепя

# 567
Sophi_Fote, ние с теб сме май с еднакъв термин. И аз съм в 8 г.с. и 6 дни.  Mr. Green На мен доки ми каза термин 15.12.11. Ти за кога си?

# 568
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=cocoa+butter+ … 1411&bih=496# За стриите ползвах този лосион и крема редувах ги, почнах да се мажа от 3тия месец, но сега понеже почна по-рано да ми расте коремчето си го взех лосиона и почнах да мажа цялото тяло, нямам нито една стрия от 1вата бременност, виж имам си стрии около дупето, но те са ми от давна още от тинейджърските години Wink
За пола аз претенции нямам, имаме си девойка да ни е жива и здрава, мм иска да е момче, няма да е лошо да ги нашарим, но божа работа Wink
За името миналия път бяхме в големи конфронтации накрая аз отстъпих да я кръстим с буквичката  *Д* на неговата майка , и сега съм се зарекла живот и здраве това ще е на моя татко, та ако ще да се тръшка от Чикаго до София(още повече че с татко имаме еднакви буквички *М*) този път няма да се дам Crossing Arms

# 569
Sophi_Fote, ние с теб сме май с еднакъв термин. И аз съм в 8 г.с. и 6 дни.  Mr. Green На мен доки ми каза термин 15.12.11. Ти за кога си?

според ехографа съм за 15.12 - доктора не можа да определи защото последна М ми е била на 16.02 но аз имах проблеми с това и ми идваше-неидваше когато си иска
та съм склонна да вярвам на машинката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт