Отговори
# 570
  • USA
Аз за пола мисля да не проверявам.Това го бях решила още преди да забременея,а моя мъж не ми вярва ,че ще чакам толкова дълго,но съм сигурна ,че така ще имам по-голям стимул за първата ни среща.Иначе за имена още не сме говорили,но аз имам любимо мъжко име вече за женско ще измислим има време Flutter

# 571
  • Beyond the Frontiers
За имената ние сме взели генерално решение - караме по азбучен ред - половинката е Александър, така че А я прескочихме, малкият е Борис - нямаме с такова име в рода, сега е ред на В  Mr. Green

# 572
За имената ние сме взели генерално решение - караме по азбучен ред - половинката е Александър, така че А я прескочихме, малкият е Борис - нямаме с такова име в рода, сега е ред на В  Mr. Green

Дано до Я да стигнете. Grinning Grinning Grinning

# 573
  • Beyond the Frontiers

Дано до Я да стигнете. Grinning Grinning Grinning
Щеше ми се, поне до Г, ама ме отрязоха.... Sad

# 574
Мъжлето естествено иска след момиченцето и момченце, но това си е Божа работа.

Аз не смея да мечтая, каквото дойде само живо и здравичко да е.

За съжаление и на мен по лицето ми са избили мазни пъпки, надявам се скоро да се разкарат.

До колкото си спомням на мен ми пролича чак в 5я месец предния път и то стана като че ли за една нощ. Просто се събудих сутринта с издут корем. Разбира се ас не съм била фиданка и може би заради това. Simple Smile

# 575
Момичета днес най-после успях да мина през лекаря-да се отчета имаме си ембрионче с големина 17мм и  Heart което тупка много сладко.Лекаря каза че съм точно 8г.с. и термина ми е 24.12.Толкова от мен ама се успокоих много ми стана хубаво.Сега вече след като и  Heart видяхме смятам утре да кажа на най-близките,а на всички останали ще кажем като вляза живот и здраве вече в 4 месец!

# 576
Момичета днес най-после успях да мина през лекаря-да се отчета имаме си ембрионче с големина 17мм и  Heart което тупка много сладко.Лекаря каза че съм точно 8г.с. и термина ми е 24.12.Толкова от мен ама се успокоих много ми стана хубаво.Сега вече след като и  Heart видяхме смятам утре да кажа на най-близките,а на всички останали ще кажем като вляза живот и здраве вече в 4 месец!

Ехее, имаме си още едно сърчице в групата на шаро! Честито!   bouquet

# 577
Ух, дано да е добре малкото ми, миличкото бебони. Нед, ти кога разбра, че са двечки?

Последния ден на 7 седмица. В първия ден на 7 седмица ми казаха, че е едно, ама тогава не се стараха много на ехографа. Как си днес?

По въпроса за пола - идеалният вариант за мен е момче и момиче, по-малко идеалният две момичета и най-малко две момчета. В крайна сметка обаче да са живи и здрави, все едно какви са.

И за пазаруването мога да кажа две думи - за съжаление обаче вместо сладки дрешки и играчки, моите бъдещи бебоци се уредиха тази вечер с щори за бъдещата си стая. Въпрос на приоритети Joy

# 578
  • USA
Някой боли ли го кръста?Мен от време навреме ме приболява и после спира.Не е ли рано за такива болки Rolling EyesКлатя се като пате като се поуморя от ходене всеедно имам шкембе ,а още не ми личи Heart Eyes

# 579
Някой боли ли го кръста?Мен от време навреме ме приболява и после спира.Не е ли рано за такива болки Rolling EyesКлатя се като пате като се поуморя от ходене всеедно имам шкембе ,а още не ми личи Heart Eyes

Като стоя много време права или като вървя повече ме наболява леко и го усещам като омалял.

# 580
Да споделя и с вас. Мечтата ми за годежен пръстен е вече факт - милото ме сюрпризира тази вечер. Heart Eyes Очаквах, че след като е решил сватбата да е чак догодина, и пръстенът да е по-нататък. Но се оказах изненадана от засада. Mr. Green Дано имаме повече моменти на обич и разбирателство, които да засенчват трудностите! Praynig

# 581
Teddy, много хубава изненада! Да сте живи и здрави!

# 582
Честит годежен пръстен Теди! Да се обичате и уважавате дълги години взаимно Peace

# 583
Здравейте,
ох много съжалявам за изгубените бебчета,стана ми много тъжно и едновременно ме обхвана голям страх.
Аз преди седмица ходих на ехограф и се чудя дали да не отида пак,че много се притеснявам Sad
иначе и на мен ми се появиха пъпки ама това да е проблема,имам и сърцебиене като изкачвам стъпалата ,абе уморявам си се:( постоянно се чудя кво да ям,на мен от лимоните ми се оправя гаденето и си правя цитронади много помага
милото не може да повярва и все ми вика защо постоянно се чудиш как да полегнеш и защо съм се уморявала,едва ли не се оправдавам Sad

# 584
Ох, не ми говори, че днес поеснях.  цял ден почти карам на една краставица със сол и една кутия дом.сок и малко сладко, като изклу4им закуската и нашия въобще не му идва на акъла че трябва да ядем. Духне нанякъде при тоз и оня, аз да седя сама и за капак сега гости чакам, а така ми се спи  Tired Ама само да дойдат, оставям ги, изкъпвам се и си лягам в др спалня, щото на нашата леглото е още с найлоните.

Общи условия

Активация на акаунт