Отговори
# 690
Аз усещам, ако имам гъбички и в такива случаи сама бих поискала да ми вземат секрет, но иначе каквото каже доки, това правя - кръвна картина всеки месец, особено заради щитовидната жлеза, мерене на кантарчето и гледане на 3Д ехограф. Освен това на всеки три месеца при ендокринолога, който пак ме дупчи за кръв, но ми гледат и щитовидната жлеза на ехограф. Направо щитовидно и хормонално се чувствам супер обгрижена, ама да видим какъв ще бъде крайният резултат.

Момичета, оставям, че отивам да гладя - мислех да порева над прането, ама надали ще се изглади и затова трябва малко да се надигна от комп-а.

Лека вечер и  Hug за всички!

# 691
Аз усещам, ако имам гъбички и в такива случаи сама бих поискала да ми вземат секрет

Аз мисля, че няма вариант да имаш гъбички или някакъв проблем и да не усетиш. Естествено, че ако се случи, веднага ще си поискам микробиология на вагинален секрет и не бих изложила бебето на риск.

Момичета, днес ходихме в магазин ХИПО - Варна и като се лепнах на едно зелено гащеризонче - ританки, като си представих бебо като малко жабче...и като ревнах...а мъжа ми ми се смя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 692
Аз мисля, че няма вариант да имаш гъбички или някакъв проблем и да не усетиш. Естествено, че ако се случи, веднага ще си поискам микробиология на вагинален секрет и не бих изложила бебето на риск.

Аааа, за съжаление има... Grinning
Две микробиологии ми показаха кандида незнам каква, пък нито сърбежи, нито течения, нито дявол имах.

# 693

Аааа, за съжаление има... Grinning
Две микробиологии ми показаха кандида незнам каква, пък нито сърбежи, нито течения, нито дявол имах.

Гадините им мръсни  fight. Аз до сега не съм имала проблеми, да чукна на дърво

# 694
Поради тази причина правя каквото ми каже доки, всичко си правя. Няма срам няма такива неща, той човека колко такива ги е виждаааал  newsm47
Според мен е добре да се направи процедурата, защото наистина има неща, за които ние дори и не подозираме сигурно  newsm78

# 695
Явно си зависи от гадините наистина - моите се появиха за първи път вследствие на един антибиотик и от тогава периодично ме навестяват, но се надявам да издържа още седем месеца без допълнителни екстри.

Лека нощ!

# 696
И сега един виц за да се поразсмеем малко...
 Мама и тати казват на 4 годишния си син:
- Ивчо, ще ставаш батко, ще си имаш сестричка.  pregnant 
Детето отговорило:
- Така значи за сладолед, бонбони и колело няма пари, а за глупости има, сестра ми купили smile3511

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 697
Оох Мария разсмя ме много! smile3532 smile3532 smile3532

# 698
Хахаха  Joy Joy Joy, хайде и от мен един:

Една жена се обажда на приятелката си, която е родила съвсем на скоро бебе и я пита:
- Е как е бебето, кротко ли е и на кого прилича?
Приятелката и отговаря:
- Кротко е, само спи, а когато се събуди веднага налапва шишето, също като баща си!

# 699
Хахахах радвам се, че те радвам, че ви разсмях
Диванетоооо хахха добреее добреее хахах

# 700
Идеята с вицовете дойде точно навреме  newsm47

И аз се посмях  Mr. Green

П.С.Днес май сме си поспали..стоим до по-късно

# 701
Ама хич не съм си поспала аз, бях 8 часа на лекции, а станах в 9 сутринта... (понякога ми се струва тоооооолкова раноооо)

# 702
Просто не можах да се сдържа да не ги публикувам:
Неделя сутрин. Странни звуци излизат от спалнята. Двете дечица надничат в спалнята през ключалката.
-Глеии кво правят...пък на нас, не ни дават, даже в носа да си бръкнем.
************************************************************************************
Едно време жените на село ходели без гащи.
Едно момче зърнало между краката на леля си и извикало:
- Дядо попе, леля също ще роди поп! Аз му видях брадата!
************************************************************************************
До магазина стои детска количка и от нея се носи:
- И къде пак се шляе, ненаходила се, и това ми било майка и т.н. и т.н.
Към количката се приближава възрастен мъж:
- Я го виж ти! Още си толкова малък, сигурно още не можеш и да ходиш, а как само псуваш. Не е хубаво това.
Момченцето млъква за секунда след което се обръща към господина:
- А ти можеш ли да ходиш?
- Мога.
- Ами, заминавай оттука тогава! И къде още се мотка тая...
**********************************************************************************

# 703

П.С.Днес май сме си поспали..стоим до по-късно

Аз полегнах в 4 следобяд за половин час да отморя... И се събудих в 8 без 10. Ще има да си кукувам тука до сутринта.  Joy

# 704
Аз мисля вече да си полегна с едно списание 9 месеца и да се приспивам  Mr. Green

Лека нощ и само сладки бебешки сънища!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт