Отговори
# 405
Galactic Voyager и аз вече започвам да имам проблем с дрехите  Laughing  А къде на Пиротска викаш по-точно има?

# 406
Емилия, успех утре! Всичко ще бъде наред - на мен също ми се свива сърцето преди всеки преглед, ама какво да се прави, шубето е голям страх! Да не говорим, че вече ходя на всеки 4 седмици, което ми се струва супер дълго. Първите 6-7 седмици беше всяка седмица.

Стиснати палчета за теб! И за всички останали!

# 407
Galactic Voyager и аз вече започвам да имам проблем с дрехите  Laughing  А къде на Пиротска викаш по-точно има?
Ама много добре си го обяснила ама няма кой да четеее Simple Smile Извинявам се! Mr. Green

# 408
Мами помагайте МОЛЯ ви, имам страшно сърцебиене Two Hearts и то винаги когато реша да полегна вечер след работа да си почина малко, сега в момента е просто страшно къде що има пулс всичко пулсира та се къса и ми е леко замаяно, дане би да е нещо кръвното ... помогайте кажете вие как сте със сърцето.... Weary smile3518

Здравейте и от мен мамита,
не зная дали е нормално това със сърцебиенето но и на мен ми се случва от времеме на време когато си полегна вечер.Дори и в момента съм така. newsm78

Напълно нормално си е. Не се тревожете. Това, което обяснява нещата е увеличението на обема на кръвта и изобщо промяната в целия организъм. Нека не забравяме, че сега едно тяло работи, за да поддържа две  Peace

При мен се появиха пък едни досадни цели 2 стресници, уф, гадост - една голяма и една миниатюрна smile3516 Утре ще се чуя с хомеопата си, за да ги трепем тези гадини  #2gunfire smile3534

# 409
Благодаря за подкрепата, Nedinka!

zuzi_79, стресниците са неприятно нещо, но това да е. Дето се казва това е "бял кахър". Важното е с бебчо всичко да е ок. Дано хомеопатията да ти помогне.
а на мен започнаха да ми излизат пъпки по лицето, ама си викам "здраве да е". Бебока е по-важен, пък това се изтърпява-:)

# 410
Здравейтее Simple Smile

Аз отдавна не съм писала, но бяхме на Гергьовден по Велико Търново.

Аз съм с нещо като отит на лявото ухо, ходих на лекар, казах изрично, че съм бременна... Предписаха ми капки за нос. Казаха ми, че трябва да ми спукат тъпанчето и да ми сложат макаричка за 6 месеца, щото съм щяла да оглушея за цял живот.  Shocked След това се разходихме до Бургас, имаме познат много добър УНГ специалист, който ми се накара, като видя капките. Тая патка ми е изписала кортикостероиди и още нещо, което също хич не се препоръчва за бременни по листовка.  #2gunfire Направиха ми в Бургас изследвания, няма да ми пука никой тъпанчето засега, ако се наложи - след като родя, понеже после трябват яки антибиотици, за да не вкараме инфекция. Дясното ухо ми ставало за разузнавач, тая в Токуда каза, че и то не било добре. Абе, нямам думи направо.  Tired Като седнахме после на маса разбрах защо е тоя зор да ми пробиват тъпанчето... И колко други не толкова инвазивни неща могат да се направят преди да се стигне до там...  Peace

Ама тъй, явно за всяко нещо връзки трябват...  #Cussing out

# 411
Честито на всички мами чули сърчица  Hug
Аз днес бях на първия си преглед.И моят термин е на 28ми декември. Явно тук в щатите нямат навика да те гледат на видеозон всеки път.Направиха ми тест с урина, цитонамазка и ми взеха мноооого кръв, та ще чакам тези резултати...
Общо взето си говорих час и половина с доктора!Щастлива съм, че каза че няма никакъв проблем да се прибера в БГ за лятото и каза, че преди да замина ще ми изпише хапчета против повръщане повреме на пътуването, а то си е доста дълго ...и аз сама...Препоръча ми с две ръце да спортувам и ми изписа витамини които съдържат 1мг фолиева киселина  Wink
Дано не ми се гади и от тях. Каза че е нормално да нямам апетит и дори да е малко храна просто да не държа стомаха си празен. По-важното било да пия сокове и вода, а яденето си идвало с времето.След 10 дена ще ме види на видеозон и ще ми даде списък с изследванията които иска да си направя в БГ докато съм там...дано ги правят всичките!
Лека нощ и безпроблемно събуждане на всички!  baloni

# 412
darling_a и на мен ми каза същото док че няма проблем да летя, ние ще летим с мъжа ми края на август за 3 седмици за БГ, също като теб ми източиха 6 колбички с кръв и урина утре съм на док да видим резултата, а на мен спря да ми се гади от витамините Peace

# 413
Благодаря за подкрепата, Nedinka!

zuzi_79, стресниците са неприятно нещо, но това да е. Дето се казва това е "бял кахър". Важното е с бебчо всичко да е ок. Дано хомеопатията да ти помогне.
а на мен започнаха да ми излизат пъпки по лицето, ама си викам "здраве да е". Бебока е по-важен, пък това се изтърпява-:)

Като каза пъпки....на мен пък ми направи впечатление, че по бузите ми има едни леко червени много малки пъпчици...по-скоро като петънца. Случвало се е по време на цикъл преди да ми се появят пак, но изчезваха за ден-два. Някой друг има ли такива "животни"

Сега се сещам и за друго: правите ли някакви упражнения за поддържане на фигурата? Аз правя пилатес за бременни от преди да забременея още. Доволна съм и не е натоварващо изобщо, упражненията са лесни и си ги правя у дома. jump
Още не съм качила килограми,, но и честно казано си контролирам апетита - не се лишавам, но и не прекалявам. Наблягам на салати и мнооого плодове. Сега на дневен ред е филия с масло, шарена сол и резен домат отгоре  newsm22 newsm22 newsm22

# 414
  • USA
Мимето* иdarling_a  напълно възможно е да спре да ви се гади от витамините защото в тях има вит В6 който го препоръчват при повръщане.На мен от болницата ми дадоха един пакет и там има всички лекарства които са позволени при настинка,гърлобол за нос,за гадене,за запек ,разстройство и хемороиди Crazy много е полезно де,а за изследванията в БГ не правят cystic fibrosis до колкото знам,а мойта лекарка каза,че тук е задължително и ако ти си носител трябва да тестват и бащата Rolling Eyes
За книгите и аз нещо неискам да ги чета,че само кошмари сънувам.Щом доки казва ,че всичко е наред аз повече неискам и да знам поне до 3 месец.Правя всичко бебо да е добре Laughingхраня го с каквото му харесва разхождам го почивам.Няма как да не му хареса как го глезя Heart Eyes

# 415
Kalalily,значи при нужда ще се допитваме до теб кое е позволено и кое не...на мен все още не са ми дали този специален списък  Rolling Eyes
Дано спре това гадене от витамините по-скоро...аз едва днес ги започнах!Най-много искам да си върна апетита, че това си е мъчение да ядеш буквално насила  Tired

# 416
Привет на всички!
За съжаление ние сме вече извън темата в събота прокървих и въпреки лекарствата орзанизма ми изхвърли бебето, не се наложи кюртаж, и според Панова това е възможно най добрия вариант, означава че ембриона не е бил качествен. Направо се изплаших в патологията като гледам на ден по колко жени правят аборт по нежелание....
Пожелавам ви лека бременност, и се надявам след 2-3 месеца да се впиша с термин 2012 Simple Smile

# 417
Мамчета,тъй както гледам съм една от най-напредналите,11г.с. щте чукна след 2 дни,та реших да ви се похваля,че от няколко дни не съм повръщала въобще,а гадене имам изключително рядко.Мислех че този момент няма да настъпи никога  Simple Smile надявам се това да ви успокои малко и скоро и при вас да се случи.Аз апетит нямам много голям,още не са ми отеснели дрехите и още не мисля да ходя по магазините за бременни.На док не съм ходила от 4 седмици,когато чухме сърчице.Сега мисля направо след 2 седмици да отидем с таткото  направо за завеждане на бременността и се надявам бебо да не е срамежлив и да успеем да му видим пола....Леле стана много дълго,но отдавна не бях писала и сега исках да се похваля.Слънчев ден на всички и по-малко неприятни усещания   bouquet

# 418
аз пък нещо настинах  Cry Cry Cry направооо.....колкото ми е отпаднало сега направо ужас.незнам кво да пия.Мога ли според вас да си слагам капки за нос???

# 419
Мога ли според вас да си слагам капки за нос???
Какви?

Може да слагаш със сигурност физиологичен разтвор...

Общи условия

Активация на акаунт