Отговори
# 480
здравейте на всички искам и аз да кажа поне едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на всички който са загубили бебетата, но да не се задълбочават в проблема и с лекота (до колкото е възможно) да продължат напред и със нови опити прегръщам ви  Hug spoko

За гаденето и манджите да ви се оплача щом почна да готвя и като ми замирише и като почне да ми се гадиииии  ooooh! много трудно ми е така, та аз повече време стоя в тоалетната отколкото в кухнята Blush
И моя мъж се опита да ме опрекне за това че ми е лошо, защото някой си му бил казал че да ми се гади било хубаво, можело със зор ама да съм ядяла всичко.... ася де както ми беше криво и лошо и бях гладна а ми се гадеше и той като се изказа така и като ревнаххх  newsm45като му се развикахххх smile3514 и до ден днешен може къщата да е с главата надолу може да няма нищо сготвено но не ме закача Mr. Green Blush за което съм му благодарна !!!

аааа и да ви се оплача днес цял ден мисля за портокал и на прибиране от работа купих си два... бреййй ами то не се хапкат бе хора до половината сухи и безвкусни язък за 2-то ми лв. хахах  Grinning Grinning Grinning smile3512

# 481
  • Бургас
nanyna, много съжалявам  Hug Каквото и да се каже, би било излишно.

# 482
Нанина, съжалявам да го чуя миличка Tired Hug
Кураж, то какво друго да ти кажа...Знам как се чувстваш, може би...

Аз напоследък съм малко по добре, обаче днеска влизаме в Лидл и както влязох така и излязох, за да не повърна вътре Sick

Имам болки сякаш ще ми дойде отвреме на време, ама си го обяснявам с това че ми наближава датата на цикъла. И да ви кажа момичета не знам вие дали сте се разхубавили, но аз страшно погрознях  Tired Едни пъпки ми излязоха, кожата ми се бели, мириша странно, косата ми е леш, и за капак не мога да си намеря пинсетата за вежди, защото сега се местим  #Cussing out Ужас!!! Приличам на квазимото Cry Поне не съм станала още слон, ама никога не е късно..
Вчера пак си поплаках за вкъщи. Не мога да си го обясня това. Толкова зор да дойда тука, толкова бях щастлива и откакто съм разбрала, че съм бременна и всичко яко назад. Страх ли е, шок ли е, какво е ужас. Говорихме вчера с мъва ми, той дума да не чуе за връщане, а аз така си мечтая за манджите на мама.. Tired Днес съм по - добре, ама не искам така да живея, дали ще ми мине  newsm78 Сигурно е някаква бременна депресия  Crazy

# 483
nanyna, Hug Hug Hug Hug
vagabond ,И АЗ ПОГРОЗНЯХ #Cussing out #Cussing out,а по време на1вта бременност много се бях разхубавила още отначалото.Сега може да е ммиченце Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Гледам вече обсъждате пазаруване.Малкое рано бе девойки Laughing,ако от сега се започне до края не ми се мисли.При мен ако е мъжко пак ,пазаруване почти няма да има.Атака ми се ходи по бебешкимагазини за дрешки,това е от много хубавите моменти през бременнста.

# 484
и аз май съм погрозняла  #Silly    и на мен ми излязоха пъпки, дори под брадичката имам  Shocked  косата ми започна да се омазнява много бързо, имам дъх на ацетон според милото, качила съм само 1.5 кг засега, дано не я подкарам с тази скорост, че ще стане лошо... Ама не се оплаквам де  Peace Толкова съм мечтала за това, та всичко ще си понеса и ще му се радвам даже  Laughing

# 485
Според милото аз имам дъх на повърнато, а според мен е на бебшко повърнато, а самото ми тяло мирише странно..Къпя се бе, къпя се ама... Tired

# 486
ох успокойх се... благодаря  Whistling
а аз си мисля че си мириша просто ей така защото вечер се къпя и до сутринта имам чуството че баня не съм видяля с месеци Tired Tired,а за дъха слава богу нямам проблем дано и за в бъдеще нямам и килограми не сам качила поне като гледам по дрехите.
абе мами кога ще започне да ни личи поне мъъънннииичко бе само ние да си го забелязваме поне???? Thinking

# 487
Точно това и аз си мислех да ви попитам, кога трябва да си проличи поне мъъъничко  Embarassed

# 488
  • USA
Хей vagabond я се стегни вичко ще е наред.Всеки е бил така в началото всичко ще се нареди,а ти трябва да се опиташ максимално да се наслаждаваш на бременността ти.Първите 3 месеца ще отминат и хормоните ще се нормализират.И аз рева от време навреме и то за глупости.
Ще се преместите самостоятелно ще си намериш приятелки полека лека и след 5 год.ще те питам пак къде искаш да живееш?Нищо против нямам БГ даже си ми е много хубаво като си ида ,но като турист и за малко-поне за сега
ей тук пише кога ще проличи
http://www.pregnancyguideonline.com/

# 489
е хубаво благодаря за линка но дайте нещо на Бг не всеки знае чужд език  Embarassed Embarassed Embarassed

# 490
Калалили аз мога да кажа че вече ми личи, щом колежката ме попита тихичко дали не съм бременна Shocked и аз и казах че съм не мога да отричам, но и казах да замълчи докато кажа на шефовете да знаят, то скоро ще е де(само си чакам увеличението на заплатата и ще ги изненадам) Mr. Green

Днес бях на док пак, и ми каза че изследванията са перфектни, бебчето е вече 2см чух пак сърчицето биеше със 178 удара в минута, което според док е идеално за седмиците си, малкото патенце се беше свило и спинкаше сладко  Heart Eyes

# 491
ейййй, и аз съм с едни пъпки.... направи не се понасям  #Cussing out
косата - не е за описване
кожата - мазнотия до шия (та и по-надолу)
с дъх мога и кон да поваля
направо ужас.....

вече нямам сутиени които да ми стават панталони, чакам да се затопли времето и да вадя роклите Simple Smile за сега ходя по анцуг,но скоро ще ми се скарат на работа (поне вече знаят защо не пуша и не пия кафе)

лесно ли отказахте цигарите? - защото аз да, последните 2 години стигах до кутия на ден, а сега не мога да си представя че съм си слагала в устата фас.

много се разписах. Лека вечер и сладки сънища   bouquet   bouquet   bouquet

# 492
А вас как ви преглеждат с вагинален ехограф ли,или с коремен (ако така се казва) с 2D  3D  4D вижда ли се вече бебо хубаво с крачета рачички и т.н. питам защо съм на преглед чак на края на май... и прегледа струва ли ви нещо мойте първи два бяха безплатни но от тук нататак незная...
Благодаря преджарително !!!

# 493
Хахах, аз като един заклет пушач, дето нищо не бе в състояние да ме откаже, просто един ден ми стана гадно само при мисълта за цигара Sick и досега така Simple Smile

Ох, на вас случвало ли ви се е да ви се разтреперят ръцете и краката да ви облеят много горещи вълни и да изтръпнете все едно ви тресе, защото на мен това ми се случва днес няколко пъти.

Може да ми е нисък хемоглобинът, ама няма как да разбера преди 24 май ...а може и да не е..
Мен тук само в 2Д са ме преглеждали.

# 494
nanyna Hug
vagabond стискай зъби Simple Smile, това е от хормоните..пооправи си погледа и ще видиш, че си красива  и все по-хубава ставаш..
Момичета за щастие повечето неразположения отминават след 3ти месец  Simple Smile
Kalalily
...Нищо против нямам БГ даже си ми е много хубаво като си ида ,но като турист и за малко-поне за сега...
Подкрепям..така мечтая да се разкарам от тук и да се преместим в УК, ама милото все ми се дърпа..аз със бременеенето вече нали имам опит и някак ми е спокойно, не се притеснявам толкова, както първия път...и само за това мечтая да се омитаме от БГ..
Пижо_ и аз май искам момиченце тоя път Simple Smile, ама все се колабая, не че имам избор де..после почвам да мисля дали живота на жените не е по-тегав, по-малко платена работа имат, по-емоционални сме което ни пречи понякога..и си казвам абе каквото и да само здраво да е:)
stefito_8986 мен до сега все с вагинален ме преглеждат, докато порасне бебето достатъчно, че да се вижда добре с коремния. На 2D се вижда много хубаво черно-бяло бебето, целият му скелет и органите, но органите  доктора разпознава и ти ги показва, единствено ми се е случвало на феталната морфология да ме гледат на 2Д и 3Д/4D те са с едни и същи образи, разликата е че 4Д е в реално време, тук можеш да видиш снимки
 Hug лека ви нощ от мен мили мами и коремчета:)

Общи условия

Активация на акаунт