Отговори
# 510
nanyna  Hug само спокойно и смело напред миличка.

# 511
добро утро и от мене  lovekiss

и аз се присъединявам към пъпчасалите  Laughing , по бузите и в пубертета не съм имала пъпки , а сега и там ми излязоха  Cry и едни много гадни по гърба отврат просто  smile3514
аз си купих едно на нивея за почистване на лице, пак  го дават за младежки пъпки...........срамота на 30 години почти и пъпчасали като ученички  Laughing Laughing

а вие почнахте ли да си мажете вече коремчетата с нещо против стрии ? аз все още не но се чудя какво да си взема да ползвам .....

# 512
nanyna съжалявам мила. сигурна съм, че ти е много тъжно , но горе главата, не се отчайвате - обичайте се с твоето мъжле и до два месеца да си записана сред темичките за бебетата на 2012.

чувала съм за главоболие някои пият тоник - в него имало минимално количество хинин, който успокоявал главоболието. смятам че не би трябвало да навреди на бебето. верно е газирано и може да ти раздразни стомаха, но ако е много силно главоболието.... дано помогне!!!

момичета, стискайте ми палци  Praynig днес сме на доктор . дано всичко е наред  Praynig

# 513
Момичета какво пиете при главоболие? Вече 2 дни ме боли глава и нищо не смея да пия, не се бтърпи вече Confused

Парацетамол.

Момичета, на мен ми текна едната гърда.  Shocked

Таничка, аз с предната бременност мазах и клепах корема с какво ли не. Ела да ти покажа колко стрии имам... Сигурно са около 300. Ако не и повече. Коремът ми е нацепен през 5мм.
Сега с нищо няма да мажа...

# 514
Тенкю Simple Smile, взех един парацетамол, че това има, сега чакам..
Диване това ти ли си на аватара Simple Smile?

# 515
Нанина, следващият път всичко ще е ОК, ще видиш. Просто така е трябвало да стане. Следващото здраве бебече ще е още по - желано (същото стана и с мен)  Peace

За пъпките и погрозняването - аз нямам, но имам червеникави малки петънца по бузките. Спрях да си почиствам лицето с тоници и разни други химии. Сега само си правя много лек пилинг и отмивам с хладка вода и сякаш има ефект. Косата ми не се омазнява. Мъжът ми каза, че съм се разхубавила и бременността ми се отразява много добре.  Simple Smile Няма начин да сте погрознели, момичета, просто се чувствате различно, заради хормоните, които бушуват в нас в момента. Всичко обаче скоро ще си дойде на мястото.

За пазаруването - на мен ми се струва, че е прекалено рано за това  Thinking, но това си е лично мое мнение, разбира се. И на мен ми светват очичките като видя онези голеееееми чорапчета, миниатюрни роклички и тем подобни, но ще се пазарува поне в 6 месец, така сме си решили

май се поолях пак с писането, но всички ви  Hug

П.С - аз не мажа с нищо специално за стрии. Мажа си се с лосиони, които и преди това ползвах и мисля, че ако съм предразположена към стриите, ако ще и с най - скъпите кремове да мажа, ефект няма да има.

# 516
Диване това ти ли си на аватара Simple Smile?

Да.. Grinning Преди да забременея с малкото диване и да стана Свиданка.  Mr. Green

# 517
добро утро и от мене  lovekiss

и аз се присъединявам към пъпчасалите  Laughing , по бузите и в пубертета не съм имала пъпки , а сега и там ми излязоха  Cry и едни много гадни по гърба отврат просто  smile3514
аз си купих едно на нивея за почистване на лице, пак  го дават за младежки пъпки...........срамота на 30 години почти и пъпчасали като ученички  Laughing Laughing

а вие почнахте ли да си мажете вече коремчетата с нещо против стрии ? аз все още не но се чудя какво да си взема да ползвам .....

И аз да се присъединя към пъпките Laughing Laughing Още преди да се направя тста бях забелязала ситни пъпчеци по 4елото,а сега имам по бузите.До сега не сам имала никога пъпки,може би защото кожата ми е доста суха,но сега.....направо е ужас дано пак да си стане нормална.ЗА косата нямам думи,направо немога да я понасям.Доста бързо се омазнява незнам кво да я правя вече.Веждите ми растът със скоростта на светлината Laughing Laughing Laughing -абе гадна картина общо взето Mr. Green Доволна сам единствено от ноктите-доста твърдички са станали.Тялото не си мажа с нищо специално за стрии.Ползвам лосион за тяло на DOVE-само че е от испания и според мен има разлика в качеството,като го свърша ще си взема нещо по специално сигурно

# 518
Здравейте и от мен момичета, най-накрая се наканих и аз да се включа  Hug С нетърпение очаквам моето първо бебче да се появи през декември на бял свят Grinning Малко съм притеснена, обаче, защото точно когато разбрах , че съм бременна прекарах много тежък вирус с висока температура и се наложи да пия антибиотици, те бяха съобразени с моето състояние, но все пак знам , че не е желятелно да се пият. Хубавото е, че преди два дни ходих на преглед и чухме сърчицето на бебчо и съм вече в 7г.с.Simple Smile Дано всичко да е наред и да няма някакви последици... Сега пък незнам от притеснение ли от какво ми изби херпес на устата и се чудя дали и това не е опасно  Thinking  Хубав ден от мен   bouquet

# 519
Аз от първата ми бременност се мажа с бебешко олио на Джонсън. И не съм спряла и досега с изключение на случаите, в които не ме впечатли някакво ново масло, което си го взимам за разнообразие, но после - пак олиото. Нямам проблеми засега и щепродължа да се мажа.

# 520
Здравейте и от мен момичета, най-накрая се наканих и аз да се включа  Hug С нетърпение очаквам моето първо бебче да се появи през декември на бял свят Grinning Малко съм притеснена, обаче, защото точно когато разбрах , че съм бременна прекарах много тежък вирус с висока температура и се наложи да пия антибиотици, те бяха съобразени с моето състояние, но все пак знам , че не е желятелно да се пият. Хубавото е, че преди два дни ходих на преглед и чухме сърчицето на бебчо и съм вече в 7г.с.Simple Smile Дано всичко да е наред и да няма някакви последици... Сега пък незнам от притеснение ли от какво ми изби херпес на устата и се чудя дали и това не е опасно  Thinking  Хубав ден от мен   bouquet

Спокойно, не се тревожи за херпеса. Само не го пипай, защото е опасно да не го принесеш на друго място. Ако ще се чувстваш по - спокойна се обади на доки, все пак. Аз също съм си с 2 стреснички от 2-3 дни, но не успяха да се пукнат, а си се прибраха в селдствие на хомеопатията, което приемам. Относно антибиотика - най - добре се консултирай с лекар, но има много други такива случаи, така че недей да живееш в страх, а изживей спокойно и прекрасно бременността си.  Peace

# 521
Здравейте, мами,

Хайде още една пъпчасала, аз по принцип съм с акне и мазна кожа, но сега.... косата вече я мия всеки ден, веждите растат на поразия, едни пъпки и по деколтето...ужас smile3511

Искрено се надявам да си отидат самички...

Относно ехографа, мен ме гледат на вагинален 3Д в частния кабинет и на вагинален 2Д, на който аз нищо не видях, че нямаше монитор и за мен, в държавната болница, та нз мнг мнг какво се вижда, че на 3Д-то ме гледаха последно в 6 г.с., сега съм чак на 28-ми май и вече нямам никакво търпение.

За пазаруването, аз си гледам, но засега не се вихря, че не умея да си слагам бариери и ще стане страшно,а иначе мнг ме изкушават Rolling Eyes

Забравих стриите, не съм започнала да се мажа с нищо, но не вярвам да се спася, майка ми е нацепена до безобразие, мисля с олио бебшко да мажа, дано успея да се опазя.

На мен мнг ми личи вече и то отдавна, имам бузи, качила съм 3-4 кила и коремчето ми едно такова сладкооо  preggo

Пак написах роман, до скоро и  Hug на всички! Усмихнат ден!

# 522
Айде малко, за да спрете да мислите за пъпките, да ви питам един въпрос.

Момче или момиче предпочитате? Разбира се, каквото дойде, само да е живо и здраво, но все пак?

# 523

Момче или момиче предпочитате? Разбира се, каквото дойде, само да е живо и здраво, но все пак?

Мечтая за момиче от години

# 524
  • Бургас

Иска ми се, поне едното да е момиче  Laughing Ако се окажа с  4-ма мъже в къщи, ще лудна най-вероятно  Crazy

Мен ме боли зъб  Confused Сега поръчах на мъжа ми, да провери кога мога да отида на зъболекар, че ще полудея от болка.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт