"Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто да го направиш." (Хайтов) Мен си ми е добре! Момичето ни е спокойно. Усмихва се (най-после). Терапията ще и помогне. Мерием и Керим са и голяма опора. Има любовта на брат си и Мурат. Мукадес за цвят и така. Идилия... За никъде не бързам. И по-голяма близост - едно, че ми се струва твърде рано и друго не ми е толкова належаща.

"Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто да го направиш." (Хайтов) Мен си ми е добре! Момичето ни е спокойно. Усмихва се (най-после). Терапията ще и помогне. Мерием и Керим са и голяма опора. Има любовта на брат си и Мурат. Мукадес за цвят и така. Идилия... За никъде не бързам. И по-голяма близост - едно, че ми се струва твърде рано и друго не ми е толкова належаща. 
Наченка на физически контакт и ние сме аут оф ковъридж.
Много сме влезли в ролята, явно караме солидарно влюбване с Керим.

Също и от сцената в хотела в Измир, където тя споделяше с Мерием колко много и липсва всичко, което е изгубила и как няма сили да мечтае...
cruela
ще е доста, доста притеснен и да не се "изложи" .Започвам да го "мисля" направо 
cruela
Доста чашки ще му трябват предварително , то за прегръдката колко я вдига тая чаша за смелост ..!?
cruela

Препоръчани теми