Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 46

• 28 181
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
Да така е,той наистина ще е готов да заживее с Нихал далеч от другите( аз съм ги гледала) , но това не означава че го иска, той прави това за да са доволни близките му хора и да изкупи вината пред чичо си която го измъчва до последно.
Аз си мсилих върху последният епизод на гроба на Бих , ако Бех не я обичаше вече, и е искал да е с Них , логичните думи биха били да я попита защо не се е отказала да го преследва за да се стигне до тук. Но не думите му бяха" обичам те " и също" ако не бях такъв страхливец" обикновенно в края би трябвало да се разбира смисъла на филма  Thinking

# 586
Аз мисля, че ако Бехлюл не обичаше Бихтер до края щеше да планира по съвсем друг начин живота си. Колкото и лабилна и истерична да е тя, все пак той до последно остана близо до нея. Тя го привлича като магнит, той така и не намери сили да заживее с Нихал далеч от всички и да започне нов живот. Много е лесно решението на проблема - заминава с Нихал и заживява далеч от другите. Ако искаше да се спаси от Бихтер, той имаше варианти. Слабостта му уби Бихтер, слаб беше да загърби всичко и да остане с нея, слаб е и да започне живота си с друга далеч от нея.

На мен пък ми хареса, не бях се замисляла за това!

silvia_maria  ти не просто си гледала филма, ти си била главен консултант на сценаристите! Добре, но не мога да разбера кога ще престанеш да ни казваш какво да мислим и чувстваме?

Тук не става дума ,за мисли и чувства ,а за фактите ,които е написала
Tristan77/на която харесвам повечето постове/

Бехлюл и Нихал няма да живеят в къщата след сватбата-факт
Бехлюл не желае Бих близо до себе си -факт
Бехлюл бяга и се крие  от Бихтер ,като от вампир-факт

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:33 от silvia_maria

# 587
Да така е,той наистина ще е готов да заживее с Нихал далеч от другите( аз съм ги гледала) , но това не означава че го иска, той прави това за да са доволни близките му хора и да изкупи вината пред чичо си която го измъчва до последно.
Аз си мсилих върху последният епизод на гроба на Бих , ако Бех не я обичаше вече, и е искал да е с Них , логичните думи биха били да я попита защо не се е отказала да го преследва за да се стигне до тук. Но не думите му бяха" обичам те " и също" ако не бях такъв страхливец" обикновенно в края би трябвало да се разбира смисъла на филма  Thinking

Аз отдавна не коментирам какво някой си мисли ,че си мислел Бех.
Аз коментирам посочени лъжи  като  доказателства за обич.

..............................................................................
Не може да коментираш филм 160 епизода без да си го гледал ,
само с гледани  кадри от последния епизод
Бех ще  каже над 100 пъти какво изпитва към Бих и защо ....... до края на филма .
Смешно е да си измисляш и фантазираш какво си мислел Бех
 като плаче  на гроба на Бих

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:47 от silvia_maria

# 588
silvia_maria не мога да прочета, къде някой претендира за факт? Виждам някой да е споделил какво мисли!

Освен това, ако наистина я мразеше, едва ли щеше да отиде на гроба й, още повече да й носи червена роза.

# 589
Боже, боже, някои девойки в агресията си да наложат своето мнение прегазват всички по пътя си.

Силвия-Мария - осъзнайте се! Престанете да обиждате и нападате!!! Престанете да избивате незнайно какви комплекси (интелектуални и емоционални) и да диктувате всичко с тон на селска даскалица с разбирания на стара и отхвърлена мома, която е чела само Отнесени от вихъра, и тайно нощем си мечтае за Рет. Или.... всичко е въпрос на правилно определена диагноза.
Най-малко любовта би могла да се отъждестви с теорема, и да са нужни необходими и достатъчни доказателства, за да се изпита валидността и.
Виждам, че много момичета вече не си и правят труда да имат диалог с вас, защото биват бързо "натирени" да "гледат" филма и тогава да си "отварят устата и да говорят с "факти".

Тая пуста "споделена" любов между Б и Н - докато я дочакаме, то дошъл краят на сериала, и пак трябва да се връщаме към Листопада.

# 590

Освен това, ако наистина я мразеше, едва ли щеше да отиде на гроба й, още повече да й носи червена роза.

Бех е виновен за смърта на Бих.
Това му тежи,съжалява ,че от страх не е спасил живота и.
Всеки ,ще отиде на гроба на някой самоубил се заради него.
На такова място ....... се казва  "Обичам те ","Липсваш ми"

# 591
Според мен "тълкуването" на случващото се в този сериал и гледната точка са индивидуални за всеки коментиращ и са отражение на неговите разбирания, собствения "етичен кодекс" и светоусещане и дълбока душевност. Как всеки преценява дадена ситуация, е въпрос на НЕГОВО ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ. А който няма такова, търси факти като че ли сме в час по математика. Че то и фактите могат да интерпертирани по хиляда различни начина!!!!

Аз пък вчера "говорих" със сценаристите - факт  Grinning и те ми казаха - Б обича Б и те това е - факт!!!  Sunglasses

# 592
Според мен "тълкуването" на случващото се в този сериал и гледната точка са индивидуални за всеки коментиращ и са отражение на неговите разбирания, собствения "етичен кодекс" и светоусещане и дълбока душевност. Как всеки преценява дадена ситуация, е въпрос на НЕГОВО ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ. А който няма такова, търси факти като че ли сме в час по математика. Че то и фактите могат да интерпертирани по хиляда различни начина!!!!

Аз пък вчера "говорих" със сценаристите - факт  Grinning и те ми казаха - Б обича Б и те това е - факт!!!  Sunglasses

Joy hahaha  Радвам се, че имаме и друг "вътрешен" човек при сценаристите.   bouquet

# 593
Бехлюл бяга и се крие  от Бихтер ,като от вампир-факт

Това да не е новият ти "наказателен пост", много често го виждам тези дни!

Аз пък мисля, че ти си фантазираш и измисляш, но не съм ти казвала, че си смешна. Смешни са ти фактите във всеки пост - какво се опитваш да докажеш? 90% от фактите ти, за мен не са такива - ФАКТ!

# 594

Аз пък мисля, че ти си фантазираш и измисляш, но не съм ти казвала, че си смешна. Смешни са ти фактите във всеки пост - какво се опитваш да докажеш? 90% от фактите ти, за мен не са такива - ФАКТ!
Факт е, когато е Казано и Показано във филма ,а не мое мнение.

# 595
Бехлюл бяга и се крие  от Бихтер ,като от вампир-факт

Това да не е новият ти "наказателен пост", много често го виждам тези дни!

Стига с тия факти  ooooh! Дай линк към доказателствата  Peace

# 596

Стига с тия факти  ooooh! Дай линк към доказателствата  Peace

Какво конкретно те интересува?

# 597
Уауууу! за кратко време доста е изписано, ама всичко все в един и същи кръг се върти...тя "топлата вода" и "любовта" одавна е открита....  Wink
Емилка  Hug , хареса ми това със старите тефтери  Laughing ...ще допълня за тия които нямат такива или още страниците им не са пожълтели нещо от Дамян Дямянов:
"Ръка за прошка"
Подавам ти я. Ето на - прости!
Протягам ти я за да се покая
за не...що, за което знаеш ти,
но за което аз, уви, не зная.
Виновна съм. За всичко в този свят
единият все в нещо съгрешил е,
единият - все в нещо виноват.
И тази тук една съм аз. Прости ми.
Ти не прощаваш. Гордост. И тъга.
Вместо с любов, с ирония ме плискаш.
И моята протегната ръка
със празното пространство се здрависва.
Добре тогаз. Ще си я прибера.
Ще си я взема, щом не ти е нужна.
Но тази длан, била с теб и добра,
но тази длан, била с теб и нечужда,
един път непоета ли умре,
несрещната един път ли остане,
знай, няма вече никога да спре
и да понечи твоята да хване.
Отблъснеш ли я днес, то утре как
ще хвърлиш мост помежду теб и мене?
Не, не поемай моята ръка,
но да не стане някога така,
че да я търсиш в цялата вселена...

# 598
Не, не поемай моята ръка,
но да не стане някога така,
че да я търсиш в цялата вселена...

След като го прочетох веднага се сетих за Бех накрая, като казва "не успях да ти хвана ръката" /или нещо подобно беше/.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт