Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 46

• 28 215
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
Срещу всяко твърдение, на което пишеш факт, давай и линк  Peace, така излиза,че ти си измисляш фактите

Толкова мрази Бих, че...от 3.48 мин нататък:
http://www.youtube.com/watch?v=_Rv6mxYr3lI&NR=1

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 01:19 от Dream Team

# 601
две вечери поред... чалга концерт от 20ч по бТВ , браво. И така... 5 дни няма "Забраненият разплод". Ако продължават така, скоро няма да свършат.
Остават точно 16 оригинални серии докрая... тоест рязнати от бТВ на две - 32.  Ако от другата седмица дават по 4 серийки на седмица, значи ще свърши около 1 юли. След това... очаквайте "Долината на вълците", но дано да е в по-късен час, че с тия главорези в пиков час... трудно ще се понесе. А от 1 септември - "Глистопад" (довършека на 4.сезон+ целия 5.)

# 602
  • Пловдив

Добро утро....

# 603
  • София-в сърцата на моите деца
две вечери поред... чалга концерт от 20ч по бТВ , браво. И така... 5 дни няма "Забраненият разплод". Ако продължават така, скоро няма да свършат.
Остават точно 16 оригинални серии докрая... тоест рязнати от бТВ на две - 32.  Ако от другата седмица дават по 4 серийки на седмица, значи ще свърши около 1 юли. След това... очаквайте "Долината на вълците", но дано да е в по-късен час, че с тия главорези в пиков час... трудно ще се понесе. А от 1 септември - "Глистопад" (довършека на 4.сезон+ целия 5.)
Хайде, да назоваваме нещата с истинските им имена,а? Така звучи твърде вулгарно, а все пак претендираме да сме  по-интелигентни! И  на Софи Маринова концертът въобще не беше чалга концерт?  Peace

# 604
Добро утро.
На мен Софито ми дойде в повече два поредни дни.
Не харесва или мразя поп-фолка,но две-три песни е добре.От там нататък трябва да вляза в графа,,пияна гарга".
А за ,,разплод"може и да поспорим Mr. GreenТук Бихтер контролира нещата и както виждаме не  се размножават.
Дали БТВ няма да бъдат толерантни и да изравнят сериите с турските newsm78
Някой беше писал,че усещането и емоциите се губят и затова едни серии ни се струват не на място или направо излишни.

# 605
На Софи Маринова мястото й въобще не беше от 20 ч. За 15 години на сцена си има НДК и други начини, но да използваш ефирно време и да лишаваш любителите на сериали от поредния епизод, натрисайки им някакъв концерт, е вече прекалено  #Cussing out Sick #2gunfire Mr. Green ooooh!

Аз чакам Силвия-Мария за коментар на линка, който дадох. Интересна ми е нейната интерпретация за бушуващите в Бех чувства  Thinking

Всъщност Бих прави ли аборт?  newsm78

# 606
Бихтер е объркана душа.
Тя не е обичала,а и не е получавала кой знае какво.
Има примера на баща си който е обичал,но е получил измяна.
Любовта има свойството да променя човека.
Изкарва най силните качества на човек.Дали са добри или лоши е друга работа.
Мята се като риба на сухо.И господин Аднан просто трябваше да е малко по мъж.
С жена като Бихтер трябва силна ръка-когато трябва да каже Не,когато трябва да тропне по масата.Само с извинявай или прости не стават неща.
И най вече-да беше разкарал Змията която храни.Но нямаше да има филм.

# 607
Аз мисля, че ако Бехлюл не обичаше Бихтер до края щеше да планира по съвсем друг начин живота си. Колкото и лабилна и истерична да е тя, все пак той до последно остана близо до нея. Тя го привлича като магнит, той така и не намери сили да заживее с Нихал далеч от всички и да започне нов живот. Много е лесно решението на проблема - заминава с Нихал и заживява далеч от другите. Ако искаше да се спаси от Бихтер, той имаше варианти. Слабостта му уби Бихтер, слаб беше да загърби всичко и да остане с нея, слаб е и да започне живота си с друга далеч от нея.

На мен пък ми хареса, не бях се замисляла за това!

silvia_maria  ти не просто си гледала филма, ти си била главен консултант на сценаристите! Добре, но не мога да разбера кога ще престанеш да ни казваш какво да мислим и чувстваме?

Тук не става дума ,за мисли и чувства ,а за фактите ,които е написала
Tristan77/на която харесвам повечето постове/

Бехлюл и Нихал няма да живеят в къщата след сватбата-факт -Защото  Бехл обича Бих.
Бехлюл не желае Бих близо до себе си -факт -Защото не може да и устои!
Бехлюл бяга и се крие  от Бихтер ,като от вампир-факт-Защото ще се подаде на чувствата си че я обича!
Не съм ви чела отдавна, но като гледам пак същите неща!
Хубав слънчев ден! Heart Eyes
[/color]

# 608
Добро утро. Hug

# 609
  • Варна и...духом на Босфора
 Студено като за май си е в Истанбул тази пролет, а миналата на 24 април беше 25 градуса,ама пак си е град-магнит.Викам на групата -Ще минем този път отдолу- По Кенеди джадеси,през Кумкапъ,КючюкАйя София и така да ги водя да разглеждат ТопКапъ. Уморени ,преди да влезем се спряхме да видят Чешмата на Ахмет преди входа. Гледаме- тълпа и хората заобиколили някого. По едно време- оппаа, сюрприз- самата Небахат - Фифито,бе! Laughing Mr. Green
Видяни и идва право към нас- Аааа,ти си Редеми Геджеманката- познах те!  Mr. Green Laughing Crazy Crazy Shocked Заобиколихме я и питаме- Четин Йоздер наблизо ли е ?
-Ма как! Вие не знаете ли ? Всеки ден дава сведения на Силвия-Мария по телефоня,факса,имейлот -да е в час с последните новини за снимките и сценария!  Mr. Green Mr. Green Crazy
Ади бакалъм,сядайте да люснем по една йени ракъ и да ви разправям че такава фенка като Силвето -няма! Знае всичко за Бехлюл и Бихтер, даже в КафеЛамартин запазили СпИсиалну маса за нея и сценаристите,като пият чай -да и шъпнат на ушенце кой в кого е влюбен и защо.... Crazy Crazy Shocked Shocked
Викаме си - Ей туй е фенка!  Другите ряпа да ядат! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
hahaha hahaha

# 610
Срещу всяко твърдение, на което пишеш факт, давай и линк  Peace, така излиза,че ти си измисляш фактите

Да Бех мрази Бих,човека и си спомня  хубавите моменти  от  голямата им страстна авантюра
,като един по еди ги изтрива.

Представи си ,че си преживяла същата страст с красив мъж,
който те заплашва,изнудва ,заключва ,спи с майка ти и я тормози и  пребива.
Няма ли да го мразиш ,въпреки спомените  за супер секса с него?

# 611

Да Бех мрази Бих,човека и си спомня  хубавите моменти  от  голямата им страстна авантюра

ooooh! ooooh! ooooh!

Защо трябва да си представям нещо и да намесвам личния си живот? Гледам филм, коментирам героите и техните чувства.  ooooh! А тази сълза в очите на Бех ама никак не ми изглеждаше на начин да изтрие хубавите спомени. По-скоро беше израз на носталгия към отминалото време, когато ситуацията не беше толкова сложна и нямаше пърхаща Нихал наоколо  Mr. Green

# 612

ooooh! ooooh! ooooh!

Защо трябва да си представям нещо и да намесвам личния си живот? Гледам филм, коментирам героите и техните чувства.  ooooh! А тази сълза в очите на Бех ама никак не ми изглеждаше на начин да изтрие хубавите спомени. По-скоро беше израз на носталгия към отминалото време, когато ситуацията не беше толкова сложна и нямаше пърхаща Нихал наоколо  Mr. Green

Защото за да тълкуваш чужди емоции трябва да ги познаваш.
Винаги ,когато късаш с някой ,той ти липсва и физически и емоционално

,но това не значи ,че не си разочарована,отегчена,отвратена или още куп отрицателни емоции
,заради които твърдо си решила КРАЙ

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 10:54 от silvia_maria

# 613
Още повече,че Бих е специална, защото като скъса с Елиф по телефона, нито един път не си спомни за нея  Mr. Green

# 614
Още повече,че Бих е  hahahaспециална/ЖЕНА НА ЧИЧО/, защото като скъса с Елиф по телефона, нито един път не си спомни за нея  Mr. Green

Защото с Елиф късаше няколко пъти и скъса ,когато  имаше Нова връзка
С Бих скъса без Нова връзка и защото тя го разочарова като човек и жена

/Не се ли питаш защо Бих 25 не е била специална за Бех newsm78 ,когато не е била ЖЕНА НА ЧИЧО ?
 hahahaДори не му е била интересна Joy/

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 11:24 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт