Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 46

• 28 206
  • 709
  •   1
Отговори
# 660

Защо се занимавате с това момиче не ви разбирам  Laughing
Той не я обича http://www.youtube.com/watch?v=16I6Z5J3KxY&feature=related
не, не... изобщо никаква любов не виждам тук.

Ако ти кажа,че точно това клипче съм го гледала десетки пъти Heart Eyes .Обичащия Нихал Бехлюл,щастливо подготвяш сватбата си,докато при първа възможност се нахвърля на Бихтер като полудял.
Дай Боже на всяка такъв влюбен годеник. Mr. Green

# 661

Защо се занимавате с това момиче не ви разбирам  Laughing
Той не я обича http://www.youtube.com/watch?v=16I6Z5J3KxY&feature=related
не, не... изобщо никаква любов не виждам тук.

Ако ти кажа,че точно това клипче съм го гледала десетки пъти Heart Eyes .Обичащия Нихал Бехлюл,щастливо подготвяш сватбата си,докато при първа възможност се нахвърля на Бихтер като полудял.
Дай Боже на всяка такъв влюбен годеник. Mr. Green

Нали разбра, Силвия-Мария ти го обясни, че това не е любов , а страст и е само 74 епизод, 5 епизода до края  Mr. Green Кога ще се разрази тази  незнайна и тайнствена любов между Бех и Них, нямам идея, но щом Силвия-Мария го казва, трябва да й вярваме безпрекословно  Mr. Green

# 662
Hug
Изкуших се след толкова полемика да предложа анкета.Понеже все някой кара някой да си представя нещо,представете си ,че трябва да избирате само между тези две опции, без-друго и без -ако.
Коя любов бихте предпочели за себе си
а)на Бехлюл към Бихтер
б)на Бехлюл към Нихал

# 663
# 664
Ok,ще ви разкрия една тайна.
Горещата,луда,страстна,взаимна любов между Бех и Нихала може да видите в 78еп. между 32мин,3секунда и 33минута,18 секунда.Представява целувчица по бузките + едно щипане на задника на момиченцето + предложение от страна на Бехлюл да заведе любимата си в магазин за играчки. Да й купи годежна кукла,разбира се.

И ако това не ви стига,за да повярвате в тяхната огромна любов,не знам какво друго могат да ви предложат сценаристите....  Joy Това всъщност само една потребителка тук може да го каже,тя си пие всяка сутрин кафето с екипа на филма.  Mr. Green

# 665

представете си ,че трябва да избирате само между тези две опции, без-друго и без -ако.
а)на Бехлюл към Бихтер

Бих изживяла тази любов,всеки един момент,всяка една предоставена възможност...макар,че трудно ми се вижда това.Никога не бих имала силни чувства към подобен тип мъж като Бехлюл.Колкото и хубав,богат,възпитан да е,страхливеца е всичко друго,но не и мъжкар в очите ми.Единствения ми интерес би бил чисто сексуален.

# 666

Нали разбра, Силвия-Мария ти го обясни, че това не е любов , а страст и е само 74 епизод, 5 епизода до края  Mr. Green Кога ще се разрази тази  незнайна и тайнствена любов между Бех и Них, нямам идея, но щом Силвия-Мария го казва, трябва да й вярваме безпрекословно  Mr. Green

smile3503ПРАВИЛНО  bouquet

Доказано  е ,че един мъж в определен момент ,може да обича САМО 1 жена ,но да желае мноого повече от 1

# 667
E,добре ,понеже не съм конфликтна ,пък и щом Силвиа -мария казва, може и така,
а)страстта на Бех към Бих
б)любовта на Бих към Нихал
 Joy Joy Joy

# 668

представете си ,че трябва да избирате само между тези две опции, без-друго и без -ако.
а)на Бехлюл към Бихтер

Бих изживяла тази любов,всеки един момент,всяка една предоставена възможност...макар,че трудно ми се вижда това.Никога не бих имала силни чувства към подобен тип мъж като Бехлюл.Колкото и хубав,богат,възпитан да е,страхливеца е всичко друго,но не и мъжкар в очите ми.Единствения ми интерес би бил чисто сексуален.

newsm10

Всяка жена е добре да е изживяла страстна любов с плейбой.
Тя е страхотна,но  и КРАТКА
Когато  си вземем  всичко  от младостта и екстремните изживявания .........чак тогава........
Ще си търсим и ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ /-не само романтична и страстна/
с  някой ,за който сме НАЙ-ВАЖНИ НА СВЕТА

# 669
Условието беше ,че няма когато, обаче, понеже ,защото--просто а или  б, за да спре играта тука има -тука нема

# 670
Условието беше ,че няма когато, обаче, понеже ,защото--просто а или  б, за да спре играта тука има -тука нема

За мен няма вариант с мъж,който не ме зачита hahaha и аз да го гоня #Crazy
Грешките на Бихтер са непростими ,а на Нихал са допустими според мен

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 15:32 от silvia_maria

# 671

За мен няма вариант с мъж,който не ме зачита hahaha и да го гоня #Crazy

Къде отиде категоричността- а или б е това , много двуяко!  newsm78

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 15:56 от nikita1

# 672

Къде отиде категоричността- а или б е това , много двуяко!

При Силвия-Мария категоричност няма, има следва продължение .... Mr. Green

Избирам а/  Peace

# 673

newsm51! Благодаря ти , мила ! Това от Формулата ли е ?

# 674

Къде отиде категоричността- а или б е това , много двуяко!Толкова време я изтъкваш тази прекрасна любов, толкова ли е трудно да я предпочетеш без условия  newsm78

В никакъв случай,а
Аз  категорично приличам на Седеф и бих имала такава връзка с Бехлюл

Общи условия

Активация на акаунт