Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Добре дошла fanita_hristova   Hug

Ако може пиши на кирилица, а инфото за теб на ЛС на Bulechka, автора на темата, за да те въведе на първа страничка  Peace

Лека и безпроблемна бременност, то не остана де вече  Mr. Green

# 541
добро утро момичета,
 Hug това е за всички с хубави новини от прегледите браво! джен за теб едно голямо  Hug продължавай все така позитивно и както беше написала една мама непомня коя  newsm78 ей го юни месец ей сега ще дойде ,малкия мъж да изчака още малко в коремчето
Ставам да пера и да готвя, че тия моите 5 дена без мене  ooooh!, от дега ми е мъка как ще се оправят,  ама днес им казах, че трябва да мисля и за най-малкият мъж и че той е също важен за мене, познайте как ме изгледаха и двамата  hahaha
да ти кажа такива мисли имам от сега и аз докато съм в болницата живот и здраве да раждам мъжо кво ще прави,не че неможе да се оправи,но е свикнал всичко аз да си върша основно,за домакинството става дума,хваща се да помага,но когато сам си реши и ще е интересно да може да го видя отнякъде кви ги върши докат ме няма  hahaha
петя браво на вас най-после му се вижда края на ремонта и сте готови за гостите от бг  Mr. Green
bubulechi честита кухня,да домакинстваш там с удоволствие, дано и днес майсторите не цапат както вчера  Mr. Green
това е от мен засега хващам се малко да поработя,вече го давам на уволнение  Joy едно ми е спокойно
дано времченцето се оправи малко,че засега е отврат мокро и мрачно
по-късно пак ще вляза коремчета  Heart Eyes

# 542
Добро утро!
tonynette, благодаря за кафенцето. И аз сега съм с кафе в ръка
ДженHug Направете каквото трябва и дано си останете 2 в 1 възможно по-дълго време  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
addy_1, много добре звучи това за ВМИ в Пловдив. Ти с избор на екип ли ще си там?
Между другото родом съм от Пазарджик и почти всеки месец гостувам на мама и тате.

Нещо ми е замаяно на главата, сега си премерих кръвното - 100/60. Дано кафето ме поободри.
За сега ви оставям, че малката ме включва активно в игрите си и това го пиша вече не знам колко време.

# 543
Хайде и аз с кафенцето в ръка   food010 при вас.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   love001
Теодора честит 8-ми месец
fanita_hristova добре дошла сред нас  bouquet и леко бременеене до края Hug
addy_1 мила снощи съм те сънувала,но не с твоя образ ,а с картинката  от аватара ти(сладкото пате) Joy Hug
До после сладурки  bouquet

# 544
Smile'S , значи сме съгражданки  newsm53
Ами не мисля да избирам екип, тъй като не познавам нито един доктор там и не виждам смисъл. Според мен идеята на избора е да се довериш на специалист, който познаваш, имаш му доверие, имала си консултации при него и така.
По име или по снимка няма смисъл да избирам  Mr. Green
Доколкото знам там всички доктори са много добри така че ще се доверя изцяло на дежурния екип  Peace
Аз ходя на частно пак в Пловдив, доктора работи във "Весела". Не искам да плащам за раждане затова няма да раждам при него.  Peace
shturchaki , писали сме заедно  Hug и какво правех като патенце  hahaha

# 545
addy_1, питам те, защото в болниците с по-добри битови условия и отношение от страна на персонала обикновено наплива е по-голям, по-предпочитани са и някак си неволно те подтикват към избор на екип, за да си гарантираш така да се каже запазено място там. Реално аз нямам представа какъв е капацитета, но ако няма такива условия е супер  Peace

# 546
sisata, радвам се, че си останала доволна от избраната болница  Hug

Yuliana_, честити придобивки. Комплектчето за изписване е много сладко  Heart Eyes

Rakkaus, браво на бебка  Heart Eyes

Кратунка, честит племенник  Hug Да е жив и здрав и да има прекрасно детство  Hug

diadora1010, браво и на твоята принцеса и честита количка  Hug

semruna, браво и на твоя бебчо..да расте и да си хапва добре  Hug

bubulechi, честита кухня   chef

jen, всичко ще бъде наред ! С теб сме  Hug

shturchaki, addy_1, kaloqnis2007, petya_  Hug Hug Hug Hug

Днес съм на консултация при доц.Николов в Майчин Дом. Довечера ще пиша как е минало, понеже мисля да го разпитвам за раждането и т.н.  Mr. Green

# 547
Добро утро!   bouquet

Джен, мила, много  Hug и  fingerscrossed от мен!

Хубав ден на всички!

# 548
 Здравейте,момичета!  bouquet
Радвам се за всички прекрасни новини от срещите с бебетата Heart Eyes и за  направените покупки-Честито! Hug
Джен,вярвам,че всичко ще е наред,пиши по две думи от болницата да сме спокойни! Peace
Галя,Калоянис Hug Hug- благодаря ви,добре съм,имам една приятелка на гости и прекарвам времето си с нея,когато не лежа!В петък съм на изседвания за 3я триместър!От снощи след земетресението тук в Испания,всики са изпаднали в паника Crossing Arms!Има много разрушения и около 10 жетрви за сега,но проблема е ,че тук не е сеизмично активна зона принципно и строителството не е сеизмично устоичиво!Да не дава Господ  да се случват такива неща!
 Ще се опитам да наваксам с четенето и да се вкюча по-адекватно по темите!

Приятен и слънчев ден! newsm51 smile3525 newsm51

# 549
Здравейте момичета, от ден и малко не съм Ви чела и колко сте изписали.... мале, мале, сега ще трябва да наваксвам!

Благодаря Ви за милите пожелание към племенничето ни! Simple Smile

Джен мила, кураж! Сигурна съм, че всичко ще е наред и дълго ще си откарате 2 в 1!

Калоянис, да ти кажа и аз исках да замразявам стволови клетки, но мъжа ми ме затрупа с куп информация защо според него и колегите му е безсмислено! И поддадох... от друга страна, мисля, че е хубаво да се направи - за собствено спокойствие! Обаче, като ми каже по милия начин ти ли си лекар или аз... и аз мигам на парцали!

за ремонтите - мале, мале, не ми се говори! Уж вече трябваше да сме приключили - да, ама не! На средата сме и вече издивявам! Извиках пак да ми чистят в къщи, че нямам сили да се справя сама! Направо се чудя на момичетата, които се справят сами! Моята обиколка е към 110 см. тумбак и вече не мога да се навеждам, какво остава за чистене и подреждане!

за избора на екип, още не сме го коментирали с доки, но и до там ще я докараме! Ще го разпитам сега на 20-ти, когато ми е прегледа...

за шопинга... поръчах малко дрешки от АСДА, с помоща на Джен, благодаря ти пак мила за съпорта! Та ако всичко е наред и ги получа, смятам да си поръчам от Mothercare помпата за кърма и шишета на Медела. Виж за стерилизатора още не съм решила какъв искам, но до там да я до бутаме...

Имам въпрос към мамите раждали секцио - как стои въпросът с къпането?! Знам, че звучи сигурно абсурдно въпросът ми, ама имам ужасния навик да си вземам душ сутрин и вечер! И ако пропусна се чувствам едва ли не най-мръсният човек на света! Ще го коментирам и с лекаря ми, ама най-ме е страх, че няма да мога да се къпя !:) Абе и от операцията ме е страх, но... та в тоя смисъл може ли да споделите опит!

# 550
Честито за новите покупки на всички и за напредъците в ремонтите.
Джен, стискам палци да докарате положението до колкото се може по- нататък Praynig. Аз другата седмица съм при Колева, ако си там може да се видим, ако те пускат за по кафе долу в кафето.
Калоянис, много е хубаво, фенка съм си на Лондон, няма да съжаляваш. Макар че архитектурата в Холандия ми е по- присърце, честно казано.
Ели, тъкмо се чудех дали сте добре след земетресението.

# 551
Кратунка за секциото можеш да се къпеш още на 2рият ден след операцията,докато си в болницата,така че не се притеснявай.
За стволовите клетки-сподели моля те какви са му доводите като лекар Thinking

Юлско бебе Холандия и по точно Амстердам хич не ми допадна,исках да избягам с мръсна газ,не би ми стъпил кракът повече,но съм била в малки селца близо до немската граница и бяха много китни и хубави с много цветя и мелници и дървените съба на всякъде.

Ей студено и това си е,климатика чак си пуснах,егати и пролетта,че то март по топло беше Crossing Arms

# 552
  • София
Здравейте, мами!

Аз тъкмо се връщам от изследвания - ей, колкото кръв ми взеха за тази бременност, толкова не са ми взимали за целия ми живот досега! Ама което си е нужно, си е нужно.

Сега ще похапна нещичко и се тръшвам на дивана, че кръвоточенето не ми подейства много добре, а и съм недоспала - сънувах пак някакви филми, но този път с главна героиня - Петя  newsm78

До после!

# 553
addy_1 не си спомням целият сън,но главното беше,че нещо сме си говорили и обсъждали  Party
Калоянис верно студено е и при нас всички климатици са включени...ужас значи,това време няма оправяне...пфууу...ама от утре го дават МНОГО хубаво вече,та да видим Simple Smile

# 554
аз да дам рапорт- днес бях при частния док и мойта мома вече  1410гр,всичко ни е наред само дето се е обърнала седалищно Crossing Arms
имах аз едни притеснения ,че не я усещам вече да ме рита така силно в ребрата и не й изпъкват краченцата от корема ми от известно време,та се бях вкарала в едни филми защо не го усещам това бебе толкова силно а тя се обърнала шматчицата ми Heart Eyes та сега ще чакам пак да си застане главично ,че хич не искам да ме режат Sick изписа ми магнерич 3х1 и нош па за контраакциите ,та да видим.
Почивайте момичета повече,че вече шкембаците са големи и не сме особено компактни с тях
Джен аз пък съм толкова сигурна ,че всичко ще е наред при вас направо съм на 100%. И за всички тук съм убедена ,че ще си имаме живи и здрави бебчета когато му дойде времето,само още малко да поустискаме кълки Sunglasses
Ще взема и аз най-накрая да се изкипря в албума  Thinking
Take care   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт