Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 22 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
При мен беше по същия начин. Спах като пън само в нощта преди раждането.

# 706
flower 8 месец и аз бях така...направо се бях шашнала как ще се спи два месеца така...изведнъж обаче мина..откакто съм в 9ия спя добре..ставам за вц,но после на секундата заспивам,спя по минимум 8 часа...но май си намерих и позата..и понеже нямам от онези възглавници за бременни си навивам едно одеало което гушкам и ме подпира или като се завъртя поддържа поне малко кръста.Сега одеалото ме сгрява много и съм с двоен горем чаршаф и пак е добре.
michelangela simoni как ме замисли сега  Mr. Green тази нощ спах 11 часа много дълбоко за първи път от...не си спомням кога... : ))))  Дали и при мен това ще е знак : )))))) ако има новини после ще пиша  Mr. Green

# 707
РаО 11 часа сън  Shocked
ако един ден спя толкова после сигурно 3 дни ще будувам... Моя ми се хили, че организма ме подготвял за безсънието след раждането  Joy ама на мен всъщност хич не ми е смешно.Поне кръста ми да не ме болеше.И аз нямам възглавница за бременни, слагам си между краката обикновена и доста ми помага - прави някакво равновесие.

# 708
Аз редовно си се будя през нощта от около две години, така че реално при мен промяна в съня нямаше.

По скоро зависи при кого не къде  Peace

Сигурно, да, ако искаш при д-р Марков ще чакаш повече, предполагам. Но, пак казвам, аз съм съвсем доволна от Атанасова, четох и мнения за другите им лекари, все добри.

flower, така, така, подготвяй се.  Mr. Green

# 709
Цитат
Аз почвам да откачам.Не мога да спя и това е.Бодувам до към 1-2 през нощта, после се будя на всеки 2 часа заради WC , боли ме кръста, защото спя само настрани и се схващам.Като резултат сутрин се будя ужасно недоспала и цял ден съм отнесена.Как е при вас?
Ей така съм и аз  Sad Само кръста не ме боли, но всичко останало да - всичките възможни крака, ръце, корем, абе всичко.

# 710
Здравейте, не съм сигурна, че точно за тук ми е въпроса, но все пак: някоя от вас ползвала ли е крема на ДМ за чувствителни зърна BabyLove Mamma Brustwarzen Salbe? Въпроса ми е трябва ли да се измива преди кърмене, че нещо не ми стана ясно. Ето линк ако някой е на 'ти' с немския: http://www.babylove.de/cgi-bin/mamis_pflegekoffer.pl?id=stillzei … amp;hp=1307110755 За втория крем става дума.
  bouquet

# 711
  • София
не съм ползвала, ползвах лансинох, без измиване е и е много хубав.

# 712
  • София
imoinda , не знам немски Simple Smile, но пише, че не е необходимо премахване на крема преди кърмене, защото не съдържал оцветители, консерванти и синтетични аромати.
Туй с гогъл преводача Simple Smile

Аз също ползвах лансинох. Използвала съм и Гармастан, но той е с отмиване.

# 713
Въпроса ми е трябва ли да се измива преди кърмене, че нещо не ми стана ясно. Ето линк ако някой е на 'ти' с немския: http://www.babylove.de/cgi-bin/mamis_pflegekoffer.pl?id=stillzei … amp;hp=1307110755 За втория крем става дума.
  bouquet

Пише, че няма нужда да се измива.

# 714
Благодаря ви много    Hug
Чувала съм за Лансиноха, но ходих да си взимам разни неща от ДМ и отнякъде изкочи една консултантка и направо ми го натика в ръцете. Вика много е хубав, вземи си го и аз какво да направя взех го  Crazy, че видях, че не е и скъп 3-4лв, обаче кой да пита измива ли се, пък българския превод на кутийката е доста неясен, та така.   bouquet

# 715
Здравейте мами! Имам малко повече околоплодни води и днес на прегледа доктора ми каза ,че са 20  newsm78  понеже беше на изпроводяк и аз толкова други въпроси задавах, забравих да питам какво е това 20 да не е процент newsm78 Вие как мислите?

# 716
Не знам, но си мисля, че не си го разбрала нещо. А може и проценти да са. Водите не ги ли мерят в литри? Всичко, което знам или съм чела за водите, по-точно за тяхното количество е, че за маловодие се говори, когато те са под 500 мл, а за многоводие, когато са над 1,5 л. Попитай на следващата консултация. Доктора друго спомена ли относно тях, изрази ли съмнения за нещо, на допълнителни изследвания прати ли те? Случва се при много бременни да имат завишено количество води.

# 717
Ами преди малко една мама ми писа ,че имало скала като горната граница е 25  PeaceДа водите ги следи на 2 седмици всички изследвания съм ги правила даже и гадната глюкоза.Всичко е в норма.Но явно ще си имам вода да пляска малчо.Да ще го питам разбира се ,но имахме проблем с бъбречните легенчета ,та това беше на първо място в прегледа и аз още сто въпроса му зададох.Благодаря ти за отговора и аз знам,че се мерят в литри ,ама явно има и други методи.

# 718
Аз благодаря, че сподели за скалата. На горната граница си, но явно в норма. Предния път казал ли ти е колко са били? Просто да сравниш с колко и дали се увеличават. Може пък това да е следствие от проблема с бъбречните легенчета. При всички положения щом те следят така редовно и не го намират за обезпокоително е добре. Пожелавам ти да нямаш повече проблеми до края на бременността. Hug

# 719
michelangela simoni,благодаря ти  Hug.На снимката ,която имам от 18 май е същото количество ,и най интересното е ,че бебчо е дръпнал с една седмица напред ,а аз съм смъкнала 3 кг  Rolling EyesЯм същото количество храна. Да   ми е жив и здрав и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт