Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Ехоооо
искам ви питам ... да сте забелязали случайно да сте станали по-чувствителни към високите температури?
Аз винаги ама винаги съм била зиморничева.А сега .. малко да се качат градусите и не знам къде се намирам.Не мога да търпя топло и това е.Вечер даже отварям прозорец в спалнята, че имам чувството че ще получа топлинен удар.

# 361
  • София
И на мен ми е доста по-топло, откакто забременях съм като печка hahaha.

# 362
  • София
нормално е, много майки  в последните месеци зимата не я усещат почти, като студ ...та в жегите, нормално да е по-голяма мъка...

# 363
  • София
flower_ от няколко седмици насам умирам от жега и в момента съм вир вода и в цялата къща е отворено.....и на отворен прозорец спим през нощта....не си само ти,много сме Simple Smile

# 364
  • Варна
Момичета - някой пил ли е при стрес валериан на таблетки или мента,глог и валериан?

# 365
Хахахаха е ... да беше зимата, че да пестим от парно, ми то ...   hahaha
Чудя се какво ще правим като станат по-големи жегите  Crazy

# 366
  • София
Чудя се какво ще правим като станат по-големи жегите  Crazy

На нас малко остана, да му мислят по-новите бремелинки Simple Smile

# 367
И аз съм така с топлотата  Mr. Green Принципно съм много ама много зиморничева,а сега ми е такъв кеф (още) : )))) Мисля,че преди големите жеги малчо ще излезе,така че супер се получи..един път и аз да не треперя Simple Smile

# 368
  • София
Хахахаха е ... да беше зимата, че да пестим от парно, ми то ...   hahaha
Чудя се какво ще правим като станат по-големи жегите  Crazy

то май последните месе-два е проблем, иначе аз си изкарах  средата на бременността в жегите и нямах грижи,  после последните 3 месеца - есен - чуднинко Simple Smile изобщо не го разбрах това прегряване, само съм чувала за него Simple Smile

А то на теб не ти остава много, няма да разбереш какво е августова жега в 9 месец Simple Smile

# 369
Радвай се, че няма да хванеш жегите. Моя трети триместър беше през юли, август, септември. За "радост" бях и 93 кг. Crazy Правихме грандиозен ремонт, т.е. нямахме и климатици, просто всичко беше разградено. Спяхме под небето както се казва. Ами мисля, че бях в ада. Имах чувството, че седя в кратера на вулкана и за щастие усещах и нещо като вътрешно горене. Със сълзи на очи чаках раждането на детето. За справка аз лятото по принцип си ходя с дълги ръкави, студено ми е. Не питай как ходя на плаж. Та ако някога реша да имам второ дете много добре ще се замисля дали пак ще го правим по новогодишните празници. hahaha

# 370
  • София
Момичета - някой пил ли е при стрес валериан на таблетки или мента,глог и валериан?
Аз след раждането, уж да свалям кръвно. Но ефект нямаше.
Консултирайте се с гинеколог за всякакви видове лекарства, макар и билкови.

# 371
И аз съм вече наднормено топла, добре, че ще избегна големите жеги, които без това ненавиждам точно толкова, колкото ненавиждам студа.  Mr. Green Вчера забелязах, че и копитцата ми са станали по-пухкави от обикновено, а кантарът удари следващото кило, добре, че малко остана.  Laughing

# 372
Радвай се, че няма да хванеш жегите. Моя трети триместър беше през юли, август, септември. За "радост" бях и 93 кг. Crazy Правихме грандиозен ремонт, т.е. нямахме и климатици, просто всичко беше разградено. Спяхме под небето както се казва. Ами мисля, че бях в ада. Имах чувството, че седя в кратера на вулкана и за щастие усещах и нещо като вътрешно горене. Със сълзи на очи чаках раждането на детето. За справка аз лятото по принцип си ходя с дълги ръкави, студено ми е. Не питай как ходя на плаж. Та ако някога реша да имам второ дете много добре ще се замисля дали пак ще го правим по новогодишните празници. hahaha

Леле.... не знам как си оживяла..
Аз вкъщи съм си добре, там е по-хладно обаче на работа ... 30 човека в един офис, 30 компютъра и отгоре на всичко никой не иска да отваря прозорци защото става течение.... добре, че ми остават 2 дена до болничния  Peace

не съм пила никакви хапчета освен 2 парацетамола за главоболие и няколко хапчета тавипек за зверска кашлица(бях болна).И всичко това само след лекарско предписание.Моя съвет е да се допиташ до гинеколога, че хапчетата не са шега работа   bouquet

# 373
И аз съм вече наднормено топла, добре, че ще избегна големите жеги, които без това ненавиждам точно толкова, колкото ненавиждам студа.  Mr. Green Вчера забелязах, че и копитцата ми са станали по-пухкави от обикновено, а кантарът удари следващото кило, добре, че малко остана.  Laughing

На мен копитата не, обаче пръстите на ръцете ми как се подуват... кебапчетата на женския пасти да ядат.Чак като ги свивам и ми е неестествено пухкаво...

# 374
А, аз тях не броя, те винаги са ми се подували в топлото, засега не са извън нормалното. За краката обаче много се притеснявах, защото чух разни истории за по-голям номер на обувките, останал доживотно след бременността, пък аз си обичам обувките и не бих искала да ги хвърлям, щото са ми пораснали краката.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт