Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
ИрПуц, ти ще раждаш със секцио, нали така беше?

# 421
А, пишат, пишат срок. На мен ми писаха. Обаче направлението ми е издадено на 11.09, а раждането беше насрочено за 13-ти. Вероятно има значение, де. Но е вярно, че направлението важи за месец.

# 422
На мен не ми написаха. И по-добре за мен де  Sunglasses

# 423
Ахаааа, значи зависи от доктора и от мн др неща! Благодаря ви все пак!

# 424
Ами аз си раждах в Бургас и при наблюдаващата гинеколожка. В последния месец ходих често на прегледи, явно е решила, че ще устискам, както се казва. Датата ми беше 10 дни преди официалния термин. Може за това да е нанесена.

# 425
МИ де да знам, може и от лекаря да зависи. На мен първо едни нови сестри ми го писаха и сложиха дата, после дойде старшата и им се скара. Каза, че не се пишело дата. И го писаха наново.  Ама спокойно, то това си е тяхна работа. Теб това не те засяга.  Peace

# 426
Да питам- трябва ли да кажа на гинеколога ми, че ме наболява един лимфен възел? Знам, че лимфните възели сами си минават, не се тревожа, че е опасно. Иначе ме боли от зъб /по-точно от венеца на зъб/, но ще ходя на зъболекар след като родя.

# 427
Защо ще ходиш след като родиш? От зъби могат да се получат много усложнения, още повече, че се е стигнало дотам да те боли и лимфен възел.

# 428
  • София
а защо не отидеш сега на зъболекар?

# 429
Защото ме е страх от зъболекари. Вдигам температура като отида. Случвало ми се е и да припадам на стола. Следобяд ще отида да си направя преглед, но само преглед.

# 430
  • София
хубаво е, че на претглед ще отидеш, а ако мнението на зъболекаря е, че трябва да се прави - по-добре го послушай и не отлагай....

# 431
Добро утро   bouquet
Хрумна ми да ви питам - колко пъти до сега са ви гледали на УЗ.За ЖК става въпрос.Защото моята си ме гледа в началото само (може би 3 пъти, като единия беше заради прокървяване, а другия само защото таткото беше дошъл с мен) и след това - нищо.За това се принудих да ходя на частно и да си плащам за да съм сигурна, че всичко е ок.

# 432
О оправи си зъбите. По-добре сега, ще вземе да те заболи, за беля,  точно за раждането. И ще се чудиш за кое да се притесняваш. Аз три пъти ходих на заболекар през тази бременност.

flower_ и аз ходя на частно и ме гледат всеки път.

# 433
  • София
Добро утро   bouquet
Хрумна ми да ви питам - колко пъти до сега са ви гледали на УЗ.За ЖК става въпрос.Защото моята си ме гледа в началото само (може би 3 пъти, като единия беше заради прокървяване, а другия само защото таткото беше дошъл с мен) и след това - нищо.За това се принудих да ходя на частно и да си плащам за да съм сигурна, че всичко е ок.

по ЗК, ако е без проблем  2 пъти се гледа.
 явно имаш един бонус заради прокървяване...
 мен на консултациите ме гледаха 1 път реално, като вторият уж трябваше да е към края, но тогава ходих на  разни други места за ехограф, та по ЗК си останах с един...общо взето имах един за остановяване, един  като ме регистрираха.. и после още  няколко краят на 8 и през 9 месец....

# 434
Три пъти се поема от касата. После аз си плащах за УЗ и като правиха ФМ.
dinoa, ще ти сложат упойка. Няма защо да те е страх. По-добре, да не говорим и, че е по-евтино проблема да се решава овреме.

Общи условия

Активация на акаунт