Отговори
# 90
  • Пловдив
Я сега малко по темата, заради която сме се събрали - с какво и как въведохте ръж? А ечемик?
Аз въведох глутена с овес (с овесена готова каша и зеленчуково пюре на Гербер, с овес) и после направо минах на пшеница (пшенично-млечни каши и попарка).Нали помните, че започнете ли да въвеждате глутен е важно всеки ден да се дава, да не се пропуска Wink
Опс, забравих да се похваля, че ни харесват мнооого супите, манджичките и кремчетата от млечната кухня!Хапват с апетит всичко до тук  Grinning Много съм щастлива!

# 91
Danielka, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!    bouquet
Честита месечинка и на Дианка!

Tommelise, честито за изпита! Peace Успех и на следващия!

По темата - не искам да живея извън България, устроили сме се тук и не сме от хората, които могат да живеят далеч от близки и приятели.Ежедневно се сблъсквам с неуредици (както всички вас предполагам), но или намираш начин да се пребориш или преглъщаш и продължаваш напред.И някак сме свикнали с това като че ли.
НО, най ме е страх за децата ни.Сега покрай дъщеря ми всеки ден срещам родители, уж като нас и една част от тях ... страшно е.Толкова простотия, егоизъм, липса на възпитание и съобразяване с другите...И тези хора възпитават деца!На какво ще ги научат?Да са като тях?Ужас!!!Ето това е нещото което не мога да преглътна.Опитвам се моите деца да не са такива и се надявам да ставаме все повече. Peace

# 92
Я сега малко по темата, заради която сме се събрали - с какво и как въведохте ръж? А ечемик?
Аз въведох глутена с овес (с овесена готова каша и зеленчуково пюре на Гербер, с овес) и после направо минах на пшеница (пшенично-млечни каши и попарка).Нали помните, че започнете ли да въвеждате глутен е важно всеки ден да се дава, да не се пропуска Wink
Опс, забравих да се похваля, че ни харесват мнооого супите, манджичките и кремчетата от млечната кухня!Хапват с апетит всичко до тук  Grinning Много съм щастлива!

Ох, да. Аз затова и малко се обърках сега с тази схема за глутена, но ти ме подсети, че мога да давам зеленчуково пюре с овес. Защото не искам всеки ден да яде каша. От 2 дена давам овесена, млечна каша на Topfer. Много се харесва. Предполагам, че след седмица мога да дам ръж или ако не намеря пшеница?

Tommelise, и от мен честито за шестицата! Не се учудвам вече.  Wink
На Хип и на Topfer има хубави безмлечни каши и аз се бях запътила такава да купувам, но и на двете пишеше, че се приготвят и с вода и с мляко, което много ме озадачи. Никъде не пишеше, че може само с вода да се прави и аз след много мислене и консултиране реших да рискувам и да и взема млечна. Досега и бях давала все безмлечни и и ги правех с вода. Слава богу нямаше реакция, освен един радостен писък след първата хапка.  Mr. Green Разбира се, във вашия случай няма как кашата да е млечна. Просто не знам консистенцията ли се променя при овесената ако е само с вода или нещо друго имат предвид, че я дават да се прави по този начин.

# 93
  • Варна
Ето ни и нас  wavey
Кога сварихте да изпишете толкова страници?!?
Сега докладвам резултати от днешната ДК и се връщам да и чета. Тегло -11100г /+1,2кг за два месеца/ и 77см/+2см/. Май водим класацията по големина  Rolling Eyes.
Благодаря на всички за поздравленията и ето малко снимки от вчерашния празник.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207452155956371.54918. … &l=473b34c231
Дани[/b, честит рожден ден  и тук, мила!

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 14:48 от antonia

# 94
. Тегло -11100г /+1,2кг за два месеца/ и 77см/+2см/. Май водим класацията по големина  Rolling Eyes.
Shocked УАУ, Део тежеше толкова на годинка. Браво на момчето голямо да порасне ( с тези темпове със сигурност ще е така). И честит празник на момиченцето ти на патерци, да е жива и здрава, да расте умна и щастлива!

# 95
  • Пловдив

Ох, да. Аз затова и малко се обърках сега с тази схема за глутена, но ти ме подсети, че мога да давам зеленчуково пюре с овес. Защото не искам всеки ден да яде каша. От 2 дена давам овесена, млечна каша на Topfer. Много се харесва. Предполагам, че след седмица мога да дам ръж или ако не намеря пшеница?

Ами, да!Седмица е добре.Аз си спомням, че изядохме 1 кутия каша и 2 пъти пюре с овес и дадох пшеницата.Т.е. около седмица и при нас е минало.

antonia , бравос, голям мъж и много висок Grinning

# 96
  • Варна
Благодаря, момичета!
Ечемик и ръж във ид на ядки /като овесените/ има в Пикадили.

Относно живота в БГ, не съм патриот и ще направя всичко възможно моите деца да не учат и работят тук.

# 97
Ехоо
имам един въпрос -Знае ли някои,докато си по майчинство,може ли да започнеш работа на 4 часа и ще бъде ли спряно или намалено майчинството?

# 98
Ехоо
имам един въпрос -Знае ли някои,докато си по майчинство,може ли да започнеш работа на 4 часа и ще бъде ли спряно или намалено майчинството?
Ако си на граждански договор - не.

# 99
Антония  браво на вас голямо момче Simple Smile

Мъниче на колко си? още ли си армейка? Simple Smile

Боже Диимитър вече се изправя и в кошарата си за игра  Shocked а там няма къде да се захванеш освен едни кръгли ръкохватки ама те са много нависоко... опасно момченце
радвах се че поне там като го сложа мога да отида до тоалетна или да се изкъпя без да го мисля, а сега край...

Днес му правих лапад с ориз пасирано с половин сухарче и си изяде всичко  Heart Eyes

Hug Hug Hug

# 100
  • Пловдив
На 27 Simple Smile И да, все още съм в армията Simple Smile Все пак това си ми беше детската мечта Heart Eyes

# 101
На 27 Simple Smile И да, все още съм в армията Simple Smile Все пак това си ми беше детската мечта Heart Eyes

а така мъниче Simple Smile аз съм полицай пък и на мен ми беше детска мечта  Blush

# 102
antoniq наистина голям мъж, браво  Hug
От днес започнах "дресировка" и аз като velizarka относно приспиването на Ади  Blush
ЕЕеееееееее пълен провал  ooooh!
Искам да го науча да спи в кошарата, а не при нас на спалнята  Tired
Да, ама не!
Порева си доста детето, накрая не издържах и сега отново спи в шезлонга(през деня само там заспива).
Приемам всякакви предложения, как да се справя с това  Crazy

# 103
Е и Ники рева първия път цял час и то през нощта. Уффф, много търпение се изисква и нерви. И аз плача с него. Но вече да реве, да реве най-много 5 мин., отивам, целувка по челцето и заспива. Да видим дали ще задържим фронта.

# 104
и аз в клуба  ревящо заспиващи бебета,
изпада в истерия Мити когато ляга... огъва се всячески само и само да се докопа до решетката на кошарата и да се изправи... очите му затворени и той пак.
какво е това чудо не знам хем му се спи хем не иска да ляга щото му се играе хем като играе очите му се затварят и той рев рев рев  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт